Натхнення

ТОП-10 популярних пісень, які слухають українці

Салют, дорогенькі! Сьогодні я цілий день мандрувала у своїх думках і не могла зрозуміти: де ж взяти сили, щоб хоть щось зробити? Бо ні бажання, ні натхнення немає…

І знаєте що? Сама того не помітила, але почала наспівувати собі під носа пісні, і не абиякі, а українські. І одразу з’явилося бажання подзвонити подрузі та навіть помити посуд. Одна пісня, а скільки користі.

Тож не можу не поділитися з вами підбіркою крутезних українських треків, які розбудять бажання не тільки на натхненні справи)

Перед тим, як розпочати, я подивилась декілька музичних платформ, які вже зробили добірку ТОП пісень – вони дуже схожі. Тому пропоную зупинитися на експертній думці слухачів YouTube Music.

Час читання: 10 хвилин та смузі 🥤

статья доступна на русском языке

10 місце

Десятку кращих пісень на думку українців закриває “Один в каное” з треком “У мене немає дому”. Кажуть, що сучасні пісні не мають сенсу. Але цей твір – то 4 хвилини життя більшої кількості людей, які покинули домівку. Весь біль в 4 хвилинах…

9 місце

“Хай буде весна” – три слова, які навіть читаєш з тремтінням… Це не просто назва – це думка, бажання, надія кожного. Неможливий, талановитий, такий, яким давно не був – чуттєвий Макс Барських.

Цікаво по темі: ТОП-4 українських книг для підлітків: вибираємо своє

8 місце

На 8 місце потрапив гурт “Шабля” з піснею “Браття українці”. Шановні, прошу зазначити, що це не просто пісня, а офіційний гімн АТО-ООС, визнаний на Всеукраїнському форумі ветеранів у 2015 році. Ось як.

7 місце

Якби мені в минулім місяці сказали, що гострий на язик Олександр Поворознюк, український аграрій та підприємець, потрапить у рейтинг пісень, я б розсміялась їм в обличчя))) Але це не жарт. Нічого незвичайного. Він записав відеозвернення до президента, а Мюслі UA не змогли це залишити напризволяще. Так народився трек “Вова, ї##аш їх, б#ть”.

6 місце

На 6-му місці REMIX від американського засновника та соліста групи The Kiffness Девіда Скотта та акапельне виконання від вокаліста гурту “Бумбокс” Андрія Хливнюка пісні “Ой у лузі червона калина”.

Так, я знаю, що каверів цієї пісні вже дуже багато, і навіть в нашому рейтингу буде аж 2 варіанти цієї композиції, але ж файних треків багато не буває)

5 місце

Першу п’ятірку відкриває Михайло Хома з піснею “Марічка”. Тим, хто зараз подумав “Хтооо?” я підкажу: ви знаєте його, як DZIDZIO. Так незвично бачити цього яскравого мена в такому образі. Ми, зазвичай звикли посміхатися, коли чуємо пісні Михайла, але не цю. Бо кожен міліметр душі й тіла відчуває і тремтить разом із мелодією.

Цікаво по темі: Вибирай своє: три українських бренди доглядової косметики

4 місце

На 4-му місці цього рейтингу опинився реп-гурт Kalush та його пісня “Stefania”, яка вже лунає на весь світ, бо саме вона представлятиме Україну на Євробаченні 2022. Я певна, що 4 місце – то початок, ще тиждень – і ми її побачимо в ТОП-3 пісень.

3 місце

“Доброго вечора, ми з України”, ви все вірно зрозуміли – це назва треку. А створений він не аби ким, а електронним дуетом з України PROBASS ∆ HARDI. Немає часу на пояснення – швидше тисніть, щоб послухати, бо це кайф.

2 місце

І знову наші улюбленці – гурт Kalush зі своєю вже не новою, але дуже відомою піснею “Додому”. Хто не пам’ятає, то у 2021 році цей гурт випустив 13 пісень і кожна припала до душі… 13, я у шоці )))  

1 місце

Барабанний дріб!!!! Я ж обіцяла, що однією калиною ми не обійдемося? Я ніколи не обманюю, тому тримайте №1 добірки – Андрій Хливнюк і його бездоганного виконання пісні “Ой у лузі червона калина”. Але в цій композиції він не один, а з бек-вокалом від NK, Наталі Могилевської, Наді Дорофеєвої та інших.

До речі, а вам який варіант більше подобається №1 або цей №6? (пишіть в коментарях, бо мені дуже цікаво)

Цікава вийшла добірка. В ній є пісні, які потрапляють у глиб душі, заповнюють її  і залишаються на певний час. Я, наприклад, не можу без мурах на шкірі слухати пісні “У мене немає дому” або “Хай буде весна”

А як можна не підспівувати і не підтанцьовувати під будь-який варіант пісні Андрія Хливнюка “Ой у лузі червона калина”? І ще питання: всі, коли слухають PROBASS ∆ HARDI за 2 секунди до приспіву завмирають, щоб не пропустити і не сказати це одне, але дуже важливе речення “Доброго вечора, ми з України”?

Ну і на завершення 3 речі, які потрібно обов’язково зробити, щоб був гарний настрій на весь день:

  1. Додати пісні, які сподобались, до свого плейлиста.
  2. Поставити “вподобайку” цій статті.
  3. Написати у коментарях, чи згодні з цим рейтингом? Можливо, ви хотіли його доповнити своїми улюбленими піснями?

 

Читайте також:

Переглянути коментарі

  • І мені не зайшло. Мої улюблені - Байрактар - фольклорний гурт "Святовид", Христина Панасюк та Сєня Присяжний Я не втомився, У мирному Києві (Remix).

  • Доброго дня! Чому тут немає пісні Насті Каменських "Я Україна". Це ж бомба пісня, така потужна! Вона обов'язково повинна звучати на всіх радіостанціях та телеканалах!!!
    Дякую.

Останні

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024

♑ Козоріг: характеристика знака зодіаку, сумісність і кар’єра

Козороги – досить загадкові особистості, які навіть для найближчих людей часто залишаються непрочитаною книгою. Абсолютно… Докладніше

Травень 6, 2024

Як вибрати мультипіч?

У сусідів аерогриль Philips – дуже ним задоволені. А друзі настійно рекомендують мультипіч Тефаль, кажуть,… Докладніше

Травень 4, 2024

6 помилок у макіяжі, які додають вік

Іноді буває, що провела биту годину біля туалетного столика, зробила дуже крутий макіяж, але все… Докладніше

Травень 3, 2024