Категорії: КрасаПарфумерія

ТОП-10 цікавих парфумів для осені

Довгі вечори та прохолодні ранки восени створюють особливу романтичну атмосферу. Тепер хочеться зігріватися гарячим чаєм, гуляти напів пустим парком і, загорнувшись в улюблений шарф, насолоджуватися шляхетними осінніми ароматами. Прохолода заохочує до глибоких, зрілих, пряних і шлейфових парфумів, які огортають теплом.

У холодну дощову погоду найкраще розкриваються терпкі та свіжі ноти чорної смородини, чуттєві шкіряні, теплі жасминові, насичені амброві й тютюнові. Влітку, коли наше тіло розігріте, ці компоненти надто швидко випаровуються, так і не розкрившись до кінця. Ми зібрали 10 жіночих парфумів, створених саме для носіння восени: від легендарних Givenchy, Chanel і Versace до більш бюджетних варіантів.

Парфумована вода Chanel Coco Mademoiselle Intense

Chanel Coco Mademoiselle Intense на eva.ua

Розкішний деревний амбровий аромат з екстремальною концентрацією пачулів підкреслює жіночність своєї власниці. Перше враження ще більш посилюється м’яким чуттєвим шлейфом, що складається з бобів тонка й мадагаскарської ванілі. Завдяки невеликому об’єму в 35 мл флакон чудово поміститься у вашій сумочці.

Парфумована вода Juliette Has A Gun Gentlewoman

Juliette Has A Gun Gentlewoman на eva.ua

Поєднання сили жіночої краси та ніжності, приховане в компактному флаконі. Цей осінній аромат — ідеальний для сучасної бізнес-леді, абсолютно впевненої у своїх силах. Його вишуканий вінтажний шлейф із деревних і мускусних відтінків створює особливу атмосферу в будь-якій ситуації.

Туалетна вода LCF Daring

LCF Daring на eva.ua

Ідеальні жіночі парфуми для мрійливого та чуттєвого образу. У них квітково-фруктові мотиви оригінально поєднуються з пряними деревними нотами, що створюють неповторне відчуття тепла й затишку.

Парфумована вода THE CITY SPIRIT Voyage Australian Miracle

THE CITY SPIRIT Voyage Australian Miracle на eva.ua

Милозвучна композиція з багатих пряних і ніжних квітково-фруктових мотивів. Такі жіночі парфуми здатні багато розповісти про свою власницю: підкреслити її витончений смак, зворушливість і романтичність.

Парфумована вода Guy Laroche Jai Ose

Guy Laroche Jai Ose на eva.ua

Осінній аромат, майстерно збалансований між стриманістю та відкритою сексуальністю. З ним легко надати образу східної таємничості, квіткової ніжності та трохи вінтажності. Складний і багатогранний, цей парфум блискуче підкреслить ваш осінній настрій.

Туалетна вода Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale

Шляхетний і розкішний жіночий парфум неспішно розкривається тонкими нотами білих квітів, укритих деревно-мускусною вуаллю. Його хвилюючий шлейф не залишить вас без уваги в будь-якій компанії.

Парфуми BI-ES

Жіночі парфуми BI-ES на eva.ua

Чуттєвий і пристрасний аромат, що поєднує в собі квіткові та східні акорди. Його звучання розкривається поступово, огортаючи неймовірним шлейфом із кедра, пудрового мускусу й сандалу.

Парфумована вода Versace Pour Femme Dylan Blue

Versace Pour Femme Dylan Blue на eva.ua

Справжній символ успішної та впевненої в собі жінки. У цьому осінньому ароматі квітково-фруктова мелодія ніжно звучить в обрамленні шляхетних деревних мотивів. А розкішний флакон з синього скла, доповнений відомим логотипом бренду, стане ідеальною окрасою вашої косметички.

Туалетна вода Moxam Private Collection

Moxam Private Collection на eva.ua

У цьому елегантному ароматі терпкість бергамоту м’яко відтіняється свіжими нотами лимону. А «серце» чарує квітковим букетом, оповитим шлейфом із вишуканих акордів шкіри й тютюну. Композиція якнайкраще розкриває привабливість, чуттєвість і бездоганний смак своєї власниці.

Парфумована вода Robert Piguet Petit Fracas

Robert Piguet Petit Fracas на eva.ua

Цей грайливий і кокетливий парфум є справжнім уособленням осені. У ньому чарівно поєднується звучання бергамоту, квітів і фруктів, а шлейф огортає насиченими мускусними, сандаловими й шоколадними тонами. Довершений аромат для осені й не тільки!

Туалетна вода Jean Couturier Coriandre

Jean Couturier Coriandre на eva.ua

Контрастний шипровий аромат з квітково-пряними та трав’янистими нотами. Його деревний шлейф — істинна розкішно-тепла насолода, яка розкривається максимально повно саме в осінню прохолоду.

Осінь — це не лише час виходу нових колекцій одягу та косметичних новинок, але й гарна нагода оновити парфумерний гардероб. Завітайте до EVA, щоб обрати свій бездоганний аромат.

Останні

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024

♑ Козоріг: характеристика знака зодіаку, сумісність і кар’єра

Козороги – досить загадкові особистості, які навіть для найближчих людей часто залишаються непрочитаною книгою. Абсолютно… Докладніше

Травень 6, 2024

Як вибрати мультипіч?

У сусідів аерогриль Philips – дуже ним задоволені. А друзі настійно рекомендують мультипіч Тефаль, кажуть,… Докладніше

Травень 4, 2024