ТОП-10 цікавих парфумів для осені

Довгі вечори та прохолодні ранки восени створюють особливу романтичну атмосферу. Тепер хочеться зігріватися гарячим чаєм, гуляти напів пустим парком і, загорнувшись в улюблений шарф, насолоджуватися шляхетними осінніми ароматами. Прохолода заохочує до глибоких, зрілих, пряних і шлейфових парфумів, які огортають теплом.

У холодну дощову погоду найкраще розкриваються терпкі та свіжі ноти чорної смородини, чуттєві шкіряні, теплі жасминові, насичені амброві й тютюнові. Влітку, коли наше тіло розігріте, ці компоненти надто швидко випаровуються, так і не розкрившись до кінця. Ми зібрали 10 жіночих парфумів, створених саме для носіння восени: від легендарних Givenchy, Chanel і Versace до більш бюджетних варіантів.

Парфумована вода Chanel Coco Mademoiselle Intense

Chanel Coco Mademoiselle Intense на eva.ua

Розкішний деревний амбровий аромат з екстремальною концентрацією пачулів підкреслює жіночність своєї власниці. Перше враження ще більш посилюється м’яким чуттєвим шлейфом, що складається з бобів тонка й мадагаскарської ванілі. Завдяки невеликому об’єму в 35 мл флакон чудово поміститься у вашій сумочці.

Парфумована вода Juliette Has A Gun Gentlewoman

Juliette Has A Gun Gentlewoman на eva.ua

Поєднання сили жіночої краси та ніжності, приховане в компактному флаконі. Цей осінній аромат — ідеальний для сучасної бізнес-леді, абсолютно впевненої у своїх силах. Його вишуканий вінтажний шлейф із деревних і мускусних відтінків створює особливу атмосферу в будь-якій ситуації.

Туалетна вода LCF Daring

LCF Daring на eva.ua

Ідеальні жіночі парфуми для мрійливого та чуттєвого образу. У них квітково-фруктові мотиви оригінально поєднуються з пряними деревними нотами, що створюють неповторне відчуття тепла й затишку.

Парфумована вода THE CITY SPIRIT Voyage Australian Miracle

THE CITY SPIRIT Voyage Australian Miracle на eva.ua

Милозвучна композиція з багатих пряних і ніжних квітково-фруктових мотивів. Такі жіночі парфуми здатні багато розповісти про свою власницю: підкреслити її витончений смак, зворушливість і романтичність.

Парфумована вода Guy Laroche Jai Ose

Guy Laroche Jai Ose на eva.ua

Осінній аромат, майстерно збалансований між стриманістю та відкритою сексуальністю. З ним легко надати образу східної таємничості, квіткової ніжності та трохи вінтажності. Складний і багатогранний, цей парфум блискуче підкреслить ваш осінній настрій.

Туалетна вода Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale

Шляхетний і розкішний жіночий парфум неспішно розкривається тонкими нотами білих квітів, укритих деревно-мускусною вуаллю. Його хвилюючий шлейф не залишить вас без уваги в будь-якій компанії.

Парфуми BI-ES

Жіночі парфуми BI-ES на eva.ua

Чуттєвий і пристрасний аромат, що поєднує в собі квіткові та східні акорди. Його звучання розкривається поступово, огортаючи неймовірним шлейфом із кедра, пудрового мускусу й сандалу.

Парфумована вода Versace Pour Femme Dylan Blue

Versace Pour Femme Dylan Blue на eva.ua

Справжній символ успішної та впевненої в собі жінки. У цьому осінньому ароматі квітково-фруктова мелодія ніжно звучить в обрамленні шляхетних деревних мотивів. А розкішний флакон з синього скла, доповнений відомим логотипом бренду, стане ідеальною окрасою вашої косметички.

Туалетна вода Moxam Private Collection

Moxam Private Collection на eva.ua

У цьому елегантному ароматі терпкість бергамоту м’яко відтіняється свіжими нотами лимону. А «серце» чарує квітковим букетом, оповитим шлейфом із вишуканих акордів шкіри й тютюну. Композиція якнайкраще розкриває привабливість, чуттєвість і бездоганний смак своєї власниці.

Парфумована вода Robert Piguet Petit Fracas

Robert Piguet Petit Fracas на eva.ua

Цей грайливий і кокетливий парфум є справжнім уособленням осені. У ньому чарівно поєднується звучання бергамоту, квітів і фруктів, а шлейф огортає насиченими мускусними, сандаловими й шоколадними тонами. Довершений аромат для осені й не тільки!

Туалетна вода Jean Couturier Coriandre

Jean Couturier Coriandre на eva.ua

Контрастний шипровий аромат з квітково-пряними та трав’янистими нотами. Його деревний шлейф — істинна розкішно-тепла насолода, яка розкривається максимально повно саме в осінню прохолоду.

Осінь — це не лише час виходу нових колекцій одягу та косметичних новинок, але й гарна нагода оновити парфумерний гардероб. Завітайте до EVA, щоб обрати свій бездоганний аромат.

6 Листопада / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *