ТОП кремів з SPF від ЕVА Blog: що обрати та як користуватися

Тепер, коли ми ще раз переконалися в необхідності сонцезахисту в період активного сонця, прийшов час вибрати свій ідеальний крем з санскріном. Для найкращого ефекту їх у вашій косметичці має бути два: один з СПФ до 15–20 на кожен день і засіб з СПФ 25–50 для відпустки та сонячних вихідних на відкритому повітрі.

Креми з невисоким СПФ на щодень

Навесні та влітку в будні дні, коли більшу частину дня ви проводите в приміщенні, для захисту від ультрафіолету підійдуть креми з невисоким СПФ (до 15). Це оптимальний вибір для того, щоб запобігти старінню та іншим наслідкам впливу ультрафіолету.

Чим старша шкіра, тим нижчі її природні захисні властивості. Тому вікові засоби зазвичай містять більш високий СПФ — до 20.

  1. ZIAJA Листя мануки з SPF 10 для нормальної, жирної та комбінованої шкіри — легкий крем, який швидко поглинається, не забиває пори й бореться з висипаннями.
  2. Kueshi Soft Feel з SPF 15 підходить для чутливої ​​й сухої шкіри без вікових обмежень. Перешкоджає втраті вологи, активно зволожує та зменшує чутливість.
  3. Яка Алое Вера з SPF 15 і багатою рослинною формулою легко лягає та миттєво поглинається. Містить пантенол, олії зародків пшениці, авокадо та жожоба.
  4. Dermacol Collagen Plus з SPF 10, натуральними оліями та екстрактами має зволожувальну та живильну дію, прискорює регенерацію клітин і захищає від фотостаріння. Вікова категорія — 35+.
  5. Вітэкс Pharmacos Dead Sea Absolute Lifting з SPF 15 підходить для обличчя та шиї. Крім захисту від сонця, має хороший омолоджувальний ефект — завдяки омега-пептидному комплексу anti-age. Підходить для вікової шкіри 55+.
  6. L’Orе́al Paris Вік експерт проти зморшок з СПФ 20 — живильний денний крем для зрілої шкіри 65+. Крім УФ-захисту, він також коректує овал обличчя і скорочує зморшки. А особливі компоненти борються з гіперпігментацією, висвітлюючи пігмент.

Цікаво по темі: «Вічна боротьба: найкращі засоби проти вікових змін»

Варіанти кремів з високим СПФ для вихідних

Під час відпустки та в ті дні, коли у вас заплановано похід на пляж, пікнік або просто ви проводите багато часу на відкритому повітрі, ступінь сонцезахисту має бути вищим — 25–50. Такий сонцезахисний фактор допомагає блокувати максимум ультрафіолету й захистити шкіру.

  1. Bielita Соляріс з SPF 50 підходить усім типам шкіри, надійно захищає від сонячних опіків під час відпочинку на відкритому повітрі.
  2. L’Erbolario на основі алое вера та макадамії з SPF 25 має хороший сонцезахисний та доглядовий ефект і підходить як звичайний щоденний догляд під час відпустки.
  3. Крем-флюїд БІОКОН з SPF 35, гіалуроновою кислотою та екстрактом п’явки чудово доглядає та захищає під час прийняття сонячних ванн.
  4. Зволожувальний сонцезахисний крем для обличчя Ottie Daily Water Soothing Sunscreen. Має високий рівень захисту від променів типу UVВ (SPF50+) і UVA (PA++++). Гіалуронова кислота й інші корисні компоненти роблять шкіру зволоженою та доглянутою.
  5. Biotrade Cosmeceuticals Acne out з SPF 30 — найкращий вибір для власниць проблемної шкіри. Він підсушує висипання, має антибактеріальний і протизапальний ефекти.

Порада. У той час, коли ви проводите курс пілінгів, користуєтеся косметикою з кислотами або ретинолом, вам необхідно щодня захищати шкіру від УФ випромінювання кремами з високим SPF.

Як правильно користуватися сонцезахисним кремом

Здається, що немає нічого простішого — нанести крем на обличчя й усе. Та насправді в застосуванні сонцезахисних засобів є кілька нюансів, які потрібно враховувати. Фахівці в області косметології дають такі рекомендації по використанню санскріну:

  1. Оновлюйте шар сонцезахисного засобу кожні дві години перебування на сонці. Це означає, що під час пікніка, прогулянки або відпочинку на пляжі вже через дві години крем припиняє діяти і його потрібно нанести знову. В інший час, коли ви, наприклад, на роботі, треба орієнтуватися на те, скільки всього часу ви провели на сонці протягом дня. Зазвичай це менше двох годин, тому оновлювати шар не доводиться.
  2. Наносьте крем на обличчя мінімум за 20 хвилин до виходу на вулицю. За цей час він встигне поглинутися й почне діяти.
  3. Одягайтеся до того, як нанести санскрін. Інакше під час одягання велика його частина лишиться на одязі, й ваша шкіра отримає недостатній рівень захисту.
  4. Не забувайте захищати шию та зону декольте. Шкіра в цих місцях не менш тонка та ніжна, ніж на обличчі, та найчастіше їй дістається значно менше уваги.
  5. Комбінуйте денний сонцезахисний з ВВ-кремом і пудрою з СПФ, якщо робите мейк. Фактори СПФ не сумуються, але такий літній макіяж зробить вашу шкіру більш захищеною.
  6. Очищайте шкіру після повернення з вулиці. А потім виконайте свої звичні б’юті-ритуали — протріть обличчя тоніком і нанесіть звичайні зволожувальні засоби.

Нехай ваше літо буде яскравим і незабутнім! А про красу і безпеку подбає сонцезахисний крем з EVA.UA.

Переглянути коментарі

Останні

Як вибрати підгузки та пелюшки для новонароджених

Чи може дитина обійтися без підгузків? Безумовно! Чи може мама впоратися з усіма додатковими завданнями,… Докладніше

Травень 10, 2024

Навіщо потрібен сольовий спрей для волосся та як його використовувати?

Сольовий спрей — класний текстурувальний засіб для укладання волосся в домашніх умовах, особливо влітку. Він… Докладніше

Травень 10, 2024

9 найочікуваніших ігор 2024 року

У моєму розумінні, найочікуваніші ігри – це ті, які роками не дають гравцям спати спокійно,… Докладніше

Травень 10, 2024

12 вправ для красивої постави

Ти можеш багато часу проводити у тренажерному залі, займатись вдома з фітнес-резинкою або гімнастичним м’ячем,… Докладніше

Травень 9, 2024

Психосоматика: як стрес призводить до хвороб

Чимало людей відносять психосоматику щонайменше до чогось нематеріального, а щонайбільше – до неіснуючого явища. Однак… Докладніше

Травень 8, 2024

13 смачних заправок для салатів

Салатні заправки — це простий спосіб додати різноманіття своєму щоденному меню, особливо в літній період,… Докладніше

Травень 8, 2024