Мода

У чому зустрічати 2024 рік: вибираємо вбрання за знаком зодіаку

Новий рік не за горами, а ти ще не встигла підібрати собі святкове вбрання? Можливо, це й на краще, адже щоб 2024 рік приніс у твій дім удачу, тепло і благополуччя, астрологи рекомендують ретельніше підходити до вибору одягу. Адже з найперших хвилин важливо задобрити міфічного звіра, який є символом прийдешнього року, і тоді він точно не залишить тебе без приємних сюрпризів. У цій статті EVA Blog розповість, як вибрати вбрання для кожного знака Зодіаку відповідно до вподобань Зеленого дерев’яного Дракона.

Час читання: 3 хвилини та чашечка капучино ☕

статья доступна на русском языке

Щасливі кольори 2024 року

Покровителем наступних 12 місяців стане Зелений дерев’яний Дракон. Він символізує силу, рішучість і великодушність, благополуччя й успіх. Цей символ несе в собі найпотужнішу енергію вогню і протистояння, яка стане міцною підтримкою для тих, хто прагне досягти успіху в бізнесі та інших сферах життя. Тому рік Зеленого дерев’яного Дракона — це найкращий час для особистісного зростання, розвитку і найважливіших життєвих змін. Попри те, що ця міфічна тварина має таку палкий характер, зелений колір і дерево все ж роблять його спокійнішим.

Щоб привернути увагу Зеленого дерев’яного Дракона, а разом з ним і удачу, варто надавати перевагу вбранням смарагдово-зеленого, малахітового, жовтого кольору. Також можна придивитися до таких кольорів:

  • золотий;
  • сріблястий;
  • червоний;
  • білий.

Вбрання з блискітками та паєтками теж буде актуальним. Не забувай про аксесуари. Для створення святкового образу ідеально підійдуть прикраси з камінням, можна вдягнути золоті та срібні каблучки, ланцюжки або браслети, які повністю відповідають колірній палітрі покровителя 2024 року. У цю ніч ти маєш бути стильною, яскравою і привабливою (але головне не переборщи з пишністю образу).

Цікаво на тему: Гороскоп на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку

У чому зустрічати Новий рік за знаками Зодіаку

Кожному знаку Зодіаку варто привертати увагу Зеленого дерев’яного Дракона по своєму. І щоб не помилитися з вибором вбрання, рекомендуємо прислухатися до таких порад:

♈ Овен

Світлі відтінки в одязі ідеально підійдуть Овнам — білий, молочний, ніжно-жовтий або сіро-блакитний. Якщо хочеться виділитися, у такому разі варто звернути увагу на вбрання модного металічного відтінку з шовку або сатину. Також підійде одяг із блискітками та паєтками. Якщо для тебе це занадто яскраво, віддай перевагу менш сміливим відтінкам одягу і підкресли очі за допомогою улюблених кольорових лайнерів.

♉ Телець

Тельці дуже люблять комфорт і одяг не є винятком. Тому обирай максимально зручне вбрання, але обов’язково в спокійних і стриманих тонах: молочний, зелений, коричневий, беж. Поекспериментуй зі смарагдовим відтінком, він теж принесе тобі удачу. Макіяж же краще зробити максимально нюдовим, щоб в цілому образ вийшов легким і ніжним.

Цікаво на тему: Нюдовий макіяж із новинками косметики від Patricia Ledo

♊ Близнюки

Представникам цього знака Зодіаку варто обрати одяг жовтого, помаранчевого, коричневого або світло-сірого кольору. Не зайвим буде вдягнути прикраси, які стануть легкою родзинкою лука. І головне — зроби акцент на очі, бо вони є твоєю секретною зброєю.

♋ Рак

З огляду на чутливу і тонку натуру Раків, слід ретельніше підійти до вибору вбрання, оскільки занадто яскраві та сміливі відтінки точно не припадуть до смаку. Але щоб привернути увагу Зеленого дерев’яного Дракона, рекомендуємо зупинитися на сріблястому або сірому, білому, пісочному, зеленому, а також морському кольорі. Якщо говорити про макіяж, то він має бути стриманим. Досить буде легкої грайливої стрілочки, профарбованих вій і ніжного блиску для губ.

♌Лев

Складно буде підібрати вбрання, яке не підійде Левам. На них усе виглядає просто дивовижно. Але якщо вже наша мета — привернути удачу й увагу символу 2024 року, потрібно трохи переглянути підхід до вибору святкового одягу. Зустрічати Новий рік Левам слід у золотистих відтінках, ще можна звернути увагу на оливковий, коричневий або червоний колір. Обирай благородні тканини: оксамит, сатин, шовк, щоб підкреслити приналежність до такого величного знаку Зодіаку як Лев. Червона помада стане завершальним штрихом твого образу.

Цікаво на тему: Від бюджету до люкса: 20 найкращих помад для губ

♍ Діва

Діви, такі Діви… Їм важливо бути завжди на висоті, привертати увагу і при цьому зберігати свою легку таємничість. Тому й образ потрібно підібрати відповідний. Відтінки синього і блакитного, зеленого, білого або молочного найкраще підійдуть Дівам. І обов’язково не забудь доповнити свій аутфіт золотими прикрасами та вечірнім макіяжем, який так тобі личить.

♎ Терези

Представникам цього знака Зодіаку часом буває складно визначитися з вибором вбрання. Ну що поробиш, така в них натура. Але цієї новорічної ночі все буде значно простіше, оскільки вибір відтінків одягу буде обмежений. Придивіться до натуральних і спокійних кольорів: блакитного, зеленого, бежевого. Витончені та стильні аксесуари ще більше підкреслять вашу унікальність. А що ж щодо макіяжу? Терезам не потрібно сильно перейматися з цього приводу, достатньо підфарбувати вії, додавши виразного об’єму, озброїтися улюбленим тінтом для губ і розставити акценти за допомогою хайлайтера.

Цікаво на тему: 12 найкращих хайлайтерів для обличчя

♏ Скорпіон

Червоний колір принесе Скорпіонам не аби яку удачу в новому році. Так, Скорпіони, це ваш зоряний час. Якщо тобі червоний не до душі, як альтернативу астрологи рекомендують вибрати теракотовий, бордовий або темно-фіолетовий колір одягу. І не забудь нафарбувати губи темно-червоною помадою.

♐ Стрілець

Щасливими кольорами для Скорпіонів стануть помаранчевий (будь-які відтінки), сірий, коричневий, синій, білий і фіолетовий. Головне, щоб вбрання було комфортним для тебе. І так, обов’язково доповни свій образ прикрасами. Тут покладайся на свій смак і вподобання, адже все, що ти одягнеш, матиме доречний вигляд.

У макіяжі важливо виділити очі. Намалюй зворотну стрілку за допомогою кайала і маркера, щоб надати образу виразності.

Цікаво на тему: Чим відрізняється кайал від звичайного олівця для очей

♑ Козеріг

Козероги поціновувачі класики, яка підкреслює статус і смак. У такому разі лук у стилі “Тиха розкіш” — твій ідеальний варіант. В одязі віддавай перевагу спокійним непомітним тонам: сірому, пісочному, бежевому, блакитному. Мейк краще зробити стриманим, щоб повністю відповідати образу.

♒ Водолій

Цей повітряний знак підкорить Дракона сміливими кольорами: електрик, металік, срібло. Якщо хочеться чогось більш спокійного і приземленого — одягай вбрання небесного і білого кольору. Але без яскравих акцентів не обійтися, як не крути! Великі прикраси, насичений відтінок помади або поясок на талії (якщо ти будеш вдягати сукню) — обов’язкові б’юті-інструменти для створення новорічного лука.

♓ Риби

Схопити за хвіст Дракона удачу допоможуть такі кольори в одязі: зелений, блакитний, рожевий, м’ятний або лавандовий. Хочеш блиснути — стань золотою рибкою в прямому сенсі цього слова. Вибери вбрання золотистого або сріблястого кольору. Експериментуй з макіяжем, дозволь собі трохи більше кокетства. До речі, можливо, макіяж з ефектом вологих повік стане твоєю фішкою. Але обирай більш ніжні та нюдові кольори.

Важливо: твоє новорічне вбрання не повинне бути строго певного кольору. Це може бути якийсь окремий елемент одягу або аксесуар. Фантазуй і створюй привабливі луки.

А в чому ти зустрічатимеш Новий рік? Чарівно поділися з нами в коментарях.

Читайте також:

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

Квітень 25, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

Квітень 24, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

Квітень 24, 2024