Чи існує хоч хтось, хто не любить італійську кухню? Напевно, це просто неможливо, адже італійці знаються на смачній і різноманітній їжі. Їхні традиційні рецепти розлетілися по всьому світу і тепер майже в будь-якій країні можна насолодитися піцою, пастою або ніжним тирамісу на десерт.
Якщо ти любиш італійські страви так само як EVA Blog, тут ти знайдеш три простих популярних рецепти, якими тобі, напевно, захочеться побалувати себе і своїх близьких.
Цікаво на тему: Вечір японської кухні: готуємо рамен, гьодза та бісквіт із TikTok
Дуже італійське поєднання, чи не так? Різновидів рецепта пасти безліч, але ми зупинимося саме на варіанті з креветками та білим сухим вином. Чудова і, головне, проста страва на вечерю. Навіть романтичну.
До слова, такий рецепт можна повторити з будь-яким видом пасти, не тільки зі спагеті. Для нього чудово підійдуть лінгвіне («розплющені» спагеті) або мафальдіне (як лінгвіне, тільки з хвилястим краєм).
Інгредієнти:
Приготування:
Цікаво на тему: Вечір китайської кухні: апельсинова курка, баоцзи та кокосовий пудинг
Листкова італійська запіканка з різною начинкою — доволі ситна страва, завдяки чому чудово підходить для святкової чи званої вечері, коли за столом збирається вся родина та близькі. Класичний рецепт передбачає використання м’ясного фаршу, томатного соусу та сиру, а ще лазанью готують із морепродуктами, рибою та овочами. А як щодо варіанту з сиром і шпинатом під соусом бешамель?
Інгредієнти:
Цікаво на тему: Вечір мексиканської кухні: готуємо енчіладас, начос і флан на десерт
Приготування:
Лайфхак: У вільному доступі немає готових листів для лазаньї, а возитися з приготуванням тіста не хочеться? Заміни їх тонким лавашем — буде все одно смачно, але при цьому мороки менше. Звичайно, справжні італійці такої підміни не оцінили б, але ми їм не розповімо. 😉
Італія славиться любов’ю до солоденького. Ця країна подарувала світові джелато, панна-котту, ту саму нутеллу, різдвяний панеттоне, капрезе і, звісно ж, тирамісу. Останній є фаворитом у багатьох любителів «лінивих» тортів, тобто — без випічки. А крім цього, десерт справді смачний і дуже ніжний. Пропонуємо тобі класичний рецепт цієї неймовірної смакоти, на основі якого ти вже можеш експериментувати з добавками — ягодами, цитрусовими або ж із просоченням із різних лікерів (Amaretto чи Baileys, наприклад).
Цікаво на тему: Українська кухня: 5 традиційних рецептів із різних областей
Інгредієнти:
Приготування:
Сподіваємося, наша добірка тебе надихне на нові кулінарні подвиги, і цього вечора ти разом із близькими насолодишся чимось неймовірно смачненьким. Якщо готуватимеш за нашими рецептами, обов’язково поділися враженнями!
Читай також:
Ще трохи й в повітрі буде витати атмосфера прийдешнього свята. Ми знову будемо наряджати ялинку,… Докладніше
Попереду холодна і колюча зима, а значить, потрібно завчасно підготувати свій догляд до важких випробувань.… Докладніше
Жіноча сумочка – один з найбільш популярних аксесуарів, який підбирають дуже ретельно і з особливою… Докладніше
Що холодніше стає за вікном, то більше в нас прокидається бажання надати своєму будинку затишку… Докладніше
Упевнена, твоя стрічка в соцмережах теж забита вірусними відео, головним героєм яких є дубайський шоколад… Докладніше
Ласкаво просимо на сьомий тиждень! Час летить швидко, а твій організм щодня змінюється і працює,… Докладніше
Переглянути коментарі
паста з морепродуктами то любов
Боже мій, я приготувала пасту з морепродуктами за вашим рецептом, і я просто в такому захваті! Чоловік подумав що я її замовила у дорогому ресторані. Дякую що ви є!