Весняний манікюр: ідеї на короткі та довгі нігті

Дівчата такі дівчата. Йдемо на манікюр з ідеєю нюду чи френча, а повертаємося зі смужками та “циганським шиком” з неоном чи стразами. Тому що починається з «вай які камінчики», «мені лише виділити один нігтик»… А закінчується: «та чого вже там, сяяти, так сяяти»! У цьому вся наша дівоча мінливість, бажання легкості та яскравості одночасно, особливо коли настає весна.

Нижче наш туторіал з нейл-краси: який весняний манікюр на короткі нігті нині в тренді, які примочки спробувати та за яким хештегом шукати красивий весняний манікюр на довгі та квадратні нігті. Ці круті ідеї від EVA Blog ти не проміняєш ні на що!

Час читання: 10 хвилин та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Патріотичний манікюр: 5 ідей дизайну у жовто-блакитних тонах

Кожна дівчина сьогодні намагається не просто бути українкою, а показати це навіть у дрібницях. Хтось вплітає стрічки в коси, хтось робить патріотичний мейк, а хтось вибирає патріотичний манікюр. Жовто-блакитний дизайн у кольорах українського прапора, із тризубом чи неофіційним гаслом війни – лише мала частина ідей.

Модний весняний манікюр: шах та мат сірим будням

Довгі нігті – це мрія кожної дівчинки. Всі встигли, бувши підлітком, наклеїти собі довжелезні тіпси “бо МОДНО”?😊 Але коротка довжина – це теж класно, хоча б тому, що ти не зловиш факап у вигляді зламаного під корінь нігтя, який вибиватиметься із загальної картини. До того ж адепти мінімалізму з Азії, звідки останнім часом йдуть потоком нейл-тренди, віддають перевагу саме такій довжині та доглянутій кутикулі. Як мінімум зручно, як максимум – гарному дизайну місце також знайдеться. До речі, поділись у коментарях, які ідеї весняного манікюру твоєму настрою сьогодні. 

Цікаво на тему: Модний червоний манікюр: класика та новинки дизайнів

Манікюр на стилі: про модні відтінки

Звичайно, з жовто-блакитними відтінками у дизайні нігтів складно конкурувати, але спробую бути об’єктивною та розгляну ще ідеї. До речі, які ближчі тобі: яскраві акцентні чи ніжні світлі?

Рожевий весняний манікюр – завжди мило, грайливо і привабливо навіть без декору. Щоб рожевий не виглядав надто лірично, вибирай легкий відтінок на межі яскравості та пастелі. Або зайди з козирів — інтригуй фуксією!

Крім рожево-цукеркової мімішності, красивий весняний манікюр може бути й глибоким за своїм змістом. Особливо якщо він виконаний у відтінку Veri Perry. Ти вже напевно чула про цей колір нових перспектив і епохи змін)) Чи то лавандовий з ліловим відливом, чи синій з фіолетово-червоним підтоном. Називай як хочеш, суть не змінюється: він дуже яскравий та шикарний. Якщо не готова до такої насиченості, можеш використати його в кольоровому французькому манікюрі на весну.

Цікаво на тему: Найкращі ідеї світлого білого манікюру на короткі та довгі нігті

Як, втім, гарний блакитний та бірюзовий весняний манікюр. Спокійний, але наполегливо привертає увагу. У фотопідбірці є чим надихнутися. Скринь!

У Instagram вже завірусилися фото Меган Фокс із кислотно-жовтогарячим манікюром, який поєднувався з тінями для очей. Бери ульотний прийом для тематичного івента!

Цікаво на тему: Зміцнюємо нігті в домашніх умовах

Лети, лети, пелюстка! Або нове життя квітів на нігтях

Ліпнина з акриловими квіточками пішла надовго і повернеться не скоро. Проте флористична мода живе новим життям. Пальма першості у композицій у вигляді листків та гілочок. Давно настав час розбавити постзимову похмурість ідеями весняного манікюру з рослинами. Вони будуть доречні і на квадратні нігті, і на витончено округлі.

Цього сезону у якості акцентного пальця вибирай великий.

Геометрія: камон, це неважко!

З сучасними трафаретами та стемпінгами яскраві геометричні малюнки з’являються на нігтях по клацанню пальців, а не як раніше під п’ять епізодів улюбленого серіалу та зі скотчем у напарниках. Можеш квадрат у квадраті вибирати або просто клітинки шахівниці. Ах так, смужки, трикутники, зигзаги та ромби теж виглядають модно. Ти, напевно, вже доповнила гардероб стильним кардиганчиком з таким принтом)

Цікаво на тему: Як подовжити життя манікюра

Сяй, крихітко!

Глітер, стрази та світловідбивальні лаки з нами надовго. Необов’язково покривати ними всю пластину, хіба що ти вирішила привернути увагу навіть із космосу. Але ось пара нігтів, що світяться, або “акваріум” з блискітками зроблять весняний манікюр особливо привабливим. І як завжди: якщо блиску хочеться, але на максимум не готова, можна зробити стильний френч з витонченими блискучими смужками.

Цікаво на тему: Квадрат чи овал: як вибрати форму нігтів для маникюру

Омбре, градієнт та желейні нігті

Перш ніж оформляти весняний манікюр, скористайся пілінгом для рук і зміцни пластину спеціальною напівпрозорою базою, що вирівнює. Вона знадобиться для гучного тренду, який у соцмережах під хештегом #jellynails збирає мільйони переглядів. Несподівано, але все ж таки: нігті як льодяники-карамельки — good idea на весну. Ще трохи, і кожна друга захоче повторити желейний манікюр. Встигни бути першою!

Пітон, зебра, корова – так, так, так… Це мега-крутий Animal print nails. Це тренд, який розпочався ще у 2021 році й досі тримається в рейтингах ТОПчиків  ідей весняного манікюру🙃.

Вибираючи красивий весняний манікюр, орієнтуйся насамперед на своє відчуття комфорту. Тренди трендами, але вони – лише рекомендація. Головне, щоб ти, дивлячись, як твої нігтики бадьоро набирають текст на клавіатурі, не забувала порадіти тому, як класно виглядають руки цієї весни. Адже кожен привід для усмішки – це класно!

 

Читайте також:

Останні

Психосоматика: як стрес призводить до хвороб

Чимало людей відносять психосоматику щонайменше до чогось нематеріального, а щонайбільше – до неіснуючого явища. Однак… Докладніше

Травень 8, 2024

13 смачних заправок для салатів

Салатні заправки — це простий спосіб додати різноманіття своєму щоденному меню, особливо в літній період,… Докладніше

Травень 8, 2024

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024