ТОП порад: як заощадити максимум під час «Кіберпонеділка»

На захист прийдешнього понеділка, до якого відразу хочеться додати «важкий», скажемо наступне: це той день, коли можна почати оновлення. Якщо в Чорну п’ятницю ви тільки встигли налаштувати приціл, то в Кіберпонеділок самий час стріляти по мішенях — купувати косметику і корисні девайси для краси за неймовірними знижками. Аура цього дня розпродажів має свої особливості. І справа не в «напослідок найсмачніше», як багато хто міг подумати. А в тому, що акції готуються заздалегідь і передбачають щось унікальне. Для CyberMonday на EVA.UA вже підготовлені суперпропозиції!

Кіберпонеділок: історія появи

У світі шопінгу Кіберпонеділок — друга за величиною після Чорної п’ятниці подія розпродажів. Вона анітрохи не поступається за розмахом і привабливістю цін. І якщо п’ятничні знижки здебільшого розраховані на покупки у звичайних магазинах, то тут настає черга онлайн-майданчиків.

Уперше термін CyberMonday з’явився у США у 2004 році. Американські маркетологи відзначили приплив покупців в інтернеті і зростання продажів, особливий пік яких припадав на наступний понеділок після Black Friday. У цей день, повертаючись в офіси після вихідних і Дня подяки, на зміну інформаційному серфінгу в мережі люди вибирали шопінг онлайн. Національна федерація рітейлерів США дала цьому явищу свою назву — Кіберпонеділок, а сам тренд швидко підхопили практично всі країни світу. І сьогодні CyberMonday — ще один щасливий квиток на сеанс економних покупок.

Поради для вдалого шопінгу

З турботою про ваш час ми в Єва Блог зібрали топ ефективних рекомендацій. Вони допоможуть раціонально розпорядитися фінансами, але при цьому не залишать без поповнень ані ваш туалетний столик, ані засіки побутових приписів.

Використовуйте соцмережі і додаток

Сьогодні, коли інформаційні потоки на гребені хвилі і намагаються поглинути нашу свідомість цілком і повністю, важливі меседжі можуть просто губитися. Але ж так хочеться взяти участь у конкурсах і розіграшах, дізнатися про можливості отримати подарунок! Саме тому потрібно для себе визначити джерело радісних звісток про новинки, регулярні акції, старт лімітованих розпродажів. В EVA є варіант для кожного! Відстежуючи пропозиції на лендінгу, можна встигнути придбати не тільки девайси для краси, а й інші товари за приємними для гаманця цінами. Хочете зібрати в одному місці всю інформацію про купони, бонусний рахунок, історію покупок і фактаж про акції? Чудове рішення — встановити на смартфон застосунок EVA. Цікаві пропозиції підготовлені на офіційних сторінках і для тих, хто пильнує тільки в соцмережах.

Складіть список покупок

Під час шопінгу легко захопитися великим асортиментом товарів, тому рекомендуємо заздалегідь скласти wish-лист. Це допоможе попередньо добре обміркувати покупки, і з приходом Кіберпонеділка грамотно розпорядитися ресурсами. При складанні списку звертаємо увагу на характеристики, ціни, супутні пропозиції. Найнеобхідніші покупки розміщуємо на початку виш-листа.

Беремо на замітку. Зручно заздалегідь вибрати бажані товари і зберегти сторінки в закладки. А для тих, хто звик не просто йти в ногу з часом, а й на крок вперед, можна заздалегідь подумати про майбутні свята. Кіберпонеділок — вдалий день для придбання подарунків до найближчих радісних подій і приємних покупок на весну.

Обмежте бюджет

Попередня підготовка допоможе раціонально розпорядитися грошима в день грандіозних знижок. Для цього потрібно визначитися із сумою, яку готові витратити, і до неї додати невеликий запас. На випадок, коли спокусам ваш внутрішній голос відповість «так». При необхідності варто обмежити ліміт витрат на кредитній картці.

Використовувати можливості онлайн-шопінгу на повну допоможе кешбек. Завдяки йому ви значно заощадите на покупках, адже суму, яка повертається, можна використовувати для інших цікавих і можливо навіть довгоочікуваних придбань. Моніторинг акцій — найефективніший спосіб економії сімейного бюджету. А з урахуванням того, що кешбек досягає іноді позначки 100%, приводів для подарунків собі коханій стає більше!

Читайте також: «В останню чергу: чим вам шкодить економія на собі?»

Вивчіть відгуки

Топові продукти, як правило, отримують свої рейтинги завдяки фідбеку: зворотному зв’язку від споживачів. Перед рішенням про покупку знайдіть пару хвилин, щоб з ними ознайомитися. Досить часто в реальних відгуках користувачів розкриваються важливі додаткові характеристики, яких немає в описі товарів. Також варто подивитися пару оглядів найбільш дорогих позицій вашого списку. Усе це допоможе вибрати найбільш доречні товари, які принесуть максимум користі та задоволення.

Вже є плани для покупок? Цей той випадок, коли їх можна сміливо відкласти на понеділок! На Кіберпонеділок, який триватиме на EVA.UA цілих три дні.

І як тільки всі справи будуть виконані, не забудьте відновити ресурси. Про ефективні методики — у «ТОП-5 способів розслабитися після напруженого дня».

Переглянути коментарі

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

Квітень 25, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

Квітень 24, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

Квітень 24, 2024