Мода

Як створити стильний образ: 6 маленьких хитрощів

Хочеш виглядати стильно і ловити на собі захоплені погляди? У такому разі обов’язково потрібно подбати про те, щоб у твоєму гардеробі були мега трендові речі та аксесуари. Тут як не крути, але без комплексного підходу до створення модного аутфіта не обійтися. І якщо з одягом все більш-менш зрозуміло, то аксесуарам відведена особлива роль… Адже саме вони є тією самою вишенькою на торті, яка здатна змінити на краще абсолютно будь-який лук. Розібратися з усіма тонкощами вибору модних деталей образу допоможе бренд ювелірних прикрас Doloni

6 аксесуарів, які тобі допоможуть створити модний образ

Якщо ти вирішила відповідати всім канонам моди, тоді ці аксесуари просто зобов’язані бути у твоєму гардеробі. Ну що, почнемо підбирати для тебе цікавенькі речі?

Прикраси

Без частки перебільшення варто зазначити, що саме прикраси є найпотужнішим інструментом для створення стильного образу. У 2024-2025 роках в тренді будуть великі та виразні прикраси: масивні намиста, яскраві анімалістичні ювелірні вироби, незвичні сережки у формі квітів та всіма улюблені кафи. Також можна буде сміливо експериментувати з матеріалами: вибрати класичні срібні або золоті сережки/браслети, а також віддати перевагу виробам з бісеру, акрилу тощо. До речі, останнім писком моди цього і наступного року будуть прикраси в стилі дербі: ремінці, вузли, підкови. 

@doloni.jewelry

@doloni.jewelry

@doloni.jewelry

@doloni.jewelry

Цікаво по темі: Наймодніші тренчі сезону 2024-2025

Окуляри

Цей аксесуар повністю завершує образ і надає йому особливого шарму. На які ж окуляри варто звернути увагу? Цього і наступного сезону на піку популярності будуть окуляри з яскравими та прозорими оправами, якщо ми говоримо про форму, то увагу слід звернути на квадратні рамки, масивні круглі, «лисички» і авіатори. Актуальний колір лінз – прозорі, коричневі, затемнені чорні та різнокольорові (темно-зелені, бордо, сині). Розгулятися є де. 

Але якщо хочеться відповідати найостаннішому писку моди, то обирай окуляри в стилі geek chic. Вони неймовірні!

Цікаво по темі: Як підібрати ідеальні жіночі сонцезахисні окуляри за формою обличчя

Годинники

Годинник – це та річ, яка ніколи не вийде з моди. Цього року популярні не тільки моделі в класичному виконанні з аналоговим циферблатом (особливо у вінтажному стилі), а й розумні годинники з оригінальним дизайном. Також можна сміливо експериментувати з ремінцями: від кольорових до стриманих відтінків. Обирати годинник краще, спираючись на образ, який тобі хочеться створити. Тому в арсеналі має бути кілька варіантів. Змінюй їх від випадку до випадку, щоб твій лук був завершеним.

Цікаво по темі: Капсульний гардероб для дівчат з фігурою plus size

Атласна хустка

Вона впевнено тримається на гребені модної хвилі й не збирається поступатися своїм місцем. Її можна носити як головний убір, пов’язати на шию, на сумку, носити замість пояса або краватки. Варіантів стилізації просто море. 

Цікаво по темі: 10 речей, які псують твій зовнішній вигляд

Сумка

Складно собі уявити жіночий образ без сумочки. Найтрендовішими моделями у 2024-2025 роках є мінісумки, сумки-відра, дуті, прямокутні, клатчі, багети, подовжені, шопери. Колір і фактуру можна обирати на свій розсуд. 

Для замітки: популярними кольорами сезону є коричневий, бордовий, глибокі відтінки зеленого, синій. 

І пам’ятай, твоя сумка має бути не лише модною, а й місткою та зручною. 

Цікаво по темі: 28 ідей модних образів в стилі office core

Ремінь

Гарячий тренд – це широкий ремінь. Він настільки виграшно підкреслює лінію талії, що повз нього складно пройти та не купити. Але не менш актуальними будуть тонкі пояси, подвійні та ремені-ланцюжки. Обирай аксесуар з оригінальною пряжкою або незвичайною фактурою, щоб зробити акцент на своїй індивідуальності.

Створення стильного і привабливого образу – це окремий вид мистецтва. І тут не обійтися без уваги до деталей і завзяття до експериментів. Як ти вже здогадалася, аксесуари відіграють у цьому процесі ключову роль, даючи змогу створити карколомний лук. А за допомогою яких деталей ти створюєш свій аутфіт? Поділися з нами в коментарях. 

 

Читайте також:

Переглянути коментарі

Останні

Що таке метод організації 20/10 для підтримання чистоти

Існує безліч способів прибрати в оселі, і більшість з них мені не подобається. Вони займають… Докладніше

Жовтень 18, 2024

Гід по ретиноїдах: які бувають і як діють на шкіру

Нас із тобою часто збиває з пантелику неймовірно великий асортимент засобів для догляду з ретиноїдами… Докладніше

Жовтень 17, 2024

Подорожуємо і читаємо: п’ять книжок, здатних змусити забути про час

Про користь читання вже було сказано мільярди мільйонів слів. Усі ми чудово знаємо, що таке… Докладніше

Жовтень 17, 2024

Рецепти улюблених страв авторів EVA Blog

Ну що може бути краще, ніж домашня їжа, приготована з любов'ю на хвилі кулінарного натхнення?… Докладніше

Жовтень 16, 2024

15 найкращих масок для обличчя, незамінних взимку

Зима – час затишних светрів, гарячого какао і стократного перегляду улюблених фільмів. І поки ти… Докладніше

Жовтень 16, 2024

Що не можна робити під час менструації?

Жіночий організм отримав від природи складні налаштування. У нас все непросто: ми емоційні, чутливі та… Докладніше

Жовтень 15, 2024