Мода

Як вибрати стильний жіночий рюкзак

У гардеробі кожної модниці мають бути не лише стильні сумочки, а й такий зручний і часом просто незамінний елемент гардероба як рюкзак. Він не покидає модні тренди вже котрий рік поспіль та ідеально доповнює абсолютно будь-які образи, починаючи від ділових, повсякденних і закінчуючи спортивними.

Але як вибрати той самий жіночий рюкзак, що стане справжньою родзинкою вашого лука? Саме про це детально і поговоримо в цій статті.

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

На що потрібно звертати увагу перед покупкою рюкзака

Перед тим як вирушити на пошуки ідеального рюкзака, важливо визначитися з деякими параметрами, які просто не можна залишити без уваги, адже на кону стоїть ваш комфорт:

  1. Стиль. Подумайте про свої вподобання в одязі – ви більше любите сувору класику чи сміливі сучасні тренди? Залежно від цього потрібно підбирати аксесуар. Вибрати рюкзак можна в спортивному стилі, кежуал або ж віддати перевагу стриманим діловим моделям. Головне не упустити важливий момент – ваш образ має в цілому поєднуватися з усіма аксесуарами, створюючи цілковиту гармонію.
  2. Розміри. Якщо ви віддаєте перевагу мінімалізму і носите з собою лише найнеобхідніше, маленький або середнього розміру жіночий рюкзак стане вашим надійним супутником. Більш місткі моделі дадуть змогу взяти з собою більше речей та підійдуть тим, хто часто перебуває в роз’їздах, займається спортом тощо.
  3. Кількість відділів і наявність додаткових кишень. Це дійсно важливо, особливо, коли потрібно розділити габаритні та дрібні речі. Як правило, в рюкзаках може бути один великий або кілька невеликих відділів. А наявність маленьких зовнішніх і внутрішніх кишень стане додатковою зручністю. Ключі, телефон, улюблений блиск для губ та інші речі завжди будуть у швидкому доступі.
  4. Форма. Скажемо відразу, розгулятися тут є де.  Так само як і жіночі сумки, рюкзаки мають різні форми. Прямокутні, квадратні, трапецієподібні, із заокругленим верхом, круглі – обирайте той, який буде найбільш зручним особисто для вас. Не забувайте, що форма безпосередньо перегукується з розміром. Якщо ви шукаєте велику і містку модель аксесуара, то круглий рюкзачок навряд чи підійде.
  5. Матеріал. Це ще один важливий аспект, який слід враховувати. Жіночі рюкзаки можуть бути виготовлені з різноманітних матеріалів: натуральної або штучної шкіри, текстилю, деніму і навіть полотна. Кожен матеріал має свої особливості та створює певне візуальне враження. Натуральна шкіра надає рюкзаку вишуканості та шику, текстиль – легкості та невимушеності, а денім – недбалої елегантності.
  6. Колір. Найпрактичніший колір – чорний. Але ж це нудно, особливо коли навколо стільки різних варіантів. Якщо хочете прикупити рюкзак, який пасуватиме до будь-якого луку, придивіться до моделей коричневого і тілесного відтінку. Весь секрет у тому, що цей колір добре поєднується зі шкірою тіла і тому буде доречний для створення будь-якого лука. Також рюкзачок може стати акцентною деталлю образу, тому не бійтеся експериментувати з яскравими відтінками.
  7. Фурнітура. Вибір стильного рюкзака – це не тільки матеріал і колір. Дуже важливо звернути увагу й на інші деталі. Золотиста фурнітура може додати аксесуару шарму та розкоші, а срібні елементи підкреслити його стриманість. Різні види застібок – блискавки, кнопки, шнурівки – роблять рюкзак цікавішим.

Керуючись цими простими правилами, вам точно вдасться підібрати класний рюкзак, який відповідатиме всім вашим вимогам.

ТОП модних рюкзаків

Пропонуємо розглянути найтрендовіші моделі цих аксесуарів, які допоможуть створити класні образи на кожен день і підкреслять вашу індивідуальність.

Цікаво на тему: Як підібрати сумку під свій образ

Сумка-рюкзак

Поза всякими сумнівами, це ідеальне поєднання функціональності та елегантності. Такий варіант дає можливість комбінувати зручність рюкзака з вишуканістю сумки. Стильні деталі, такі як металеві елементи й акуратні ремінці, надають сумці-рюкзаку шику і витонченості. Така модель відмінно підійде тим, хто шукає універсальний аксесуар для роботи й на кожен день.

Шкіряний рюкзак

Шкіра як натуральна, так і штучна ніколи не вийде з моди. Вона надає рюкзаку вишуканості та елегантності, роблячи його відмінним вибором для тих, хто цінує якість та стиль.

Цікаво на тему: 5 трендових речей, які мають бути у твоєму гардеробі

Мінірюкзаки

Ці компактні аксесуари додадуть грайливості вашому образу. Маленький розмір не означає обмежені можливості – в такому рюкзаку легко носити все необхідне і при цьому залишатися в тренді.

Стьобані рюкзаки

Дуже цікавий варіант для тих, хто хоче додати текстуру та об’єм у свій образ. Такий рюкзак стане прекрасним доповненням і до повсякденного вбрання, і до більш елегантного.

Рюкзаки карго

Рюкзак карго – це останній писк моди! Він стане найкращим вибором для поціновувачів практичності та функціональності. Велика кількість кишень і відділень дадуть змогу зручно організувати всі речі, а стильний дизайн додасть легкої зухвалості. Рюкзаки карго ідеально поєднуються з повсякденним стилем, додаючи нотку урбанізму в образ.

Спортивний рюкзак

Хто сказав, що спортивні рюкзаки – це нудно і не модно?! Ви тільки подивіться на їхню різноманітність форм, розмірів, кольорів… Такий аксесуар класно доповнить повсякденний, кежуал і, звісно ж, спортивний стиль. Він функціональний, зручний, місткий і дуже навіть привабливий. Для активних і енергійних людей такий рюкзак підійде найкраще!

Стильний жіночий рюкзак – це не просто аксесуар, а чудовий спосіб виразити себе та підкреслити свою унікальність. Він може бути як незамінним супутником у повсякденних справах, так і яскравим акцентом для створення особливих образів. Головне – прислухайтеся до свого почуття стилю й вибирайте те, що дійсно вам подобається.

 

Читайте також:

Останні

6 помилок у макіяжі, які додають вік

Іноді буває, що провела биту годину біля туалетного столика, зробила дуже крутий макіяж, але все… Докладніше

Травень 3, 2024

Як зменшити кількість пилу у приміщенні?

Пухнастий сірий шар, який підсвічують сонячні промінчики з вікна, — зовсім не те, що хочеться… Докладніше

Травень 3, 2024

Акцентні зони на обличчі: як змінюються тренди у макіяжі

Макіяж — одна зі сфер, в якій beauty-тенденції дуже часто змінюються. Але в більшості своїй… Докладніше

Травень 2, 2024

Як зробити освіжувач повітря своїми руками: ТОП ідей

Погодься, що приємний аромат у домі — запорука затишку, комфорту та гарного настрою. І попри… Докладніше

Травень 1, 2024

Як вибрати мило і шампунь для новонароджених

Тобі знадобиться зовсім небагато засобів для купання свого малюка, тому не поспішай занадто звільняти місце… Докладніше

Квітень 30, 2024

Не санскрином єдиним: як вибрати крем для обличчя на літо

Літо – це привід прикупити не тільки новий трендовий купальник і класні окуляри, а й… Докладніше

Квітень 29, 2024