Краса

Як зробити ідеальний макіяж для карих очей

Не будемо скромними й почнемо з компліментів… Дівчатам з карими очима ідеально пасує величезна палітра кольорів і відтінків, завдяки чому можна сміливо експериментувати з різними видами макіяжу та навіть приміряти на себе найсміливіші образи. І якщо ти хочеш навчитися ефектно підкреслювати красу своїх очей, підбирати виграшні відтінки тіней, підводки, туші та іншу косметику, тоді ця стаття для тебе! EVA Blog розкриє всі секрети бездоганного макіяжу та разом із блогеркою-візажисткою Діаною Сироваткою продемонструє варіант повсякденного мейку для карих очей!

Поєднання кольорів для макіяжу карих очей

З різними кольорами й відтінками темні очі сяятимуть по-своєму. Але як же вибрати ту саму відповідну колірну палітру, з якою можна буде створювати як повсякденні образи, так і для особливих моментів? Лови невелику шпаргалку.

Кольори тіней для карих очей

Тут ти зможеш розгулятися на повну, адже для карооких дівчат у виборі тіней немає суворих обмежень.

Але візажисти рекомендують зупинити вибір на кольорах, які найкраще контрастують з темними очима:

  • зелений;
  • насичений синій;
  • коричневий;
  • пурпурний і фіолетовий;
  • сірий;
  • рожевий;
  • персиковий;

Якщо ти хочеш зробити додатковий акцент, можеш відкрити для себе відтінки металік і поекспериментувати з дуохромом.

Б’юті-порада: обираючи світліші відтінки тіней, можна візуально збільшити очі. Темні ж, навпаки, зроблять їх меншими.

Колір підводки для карих очей

З вибором підводки, олівця або маркера для очей у тебе теж не виникне проблем. Тут все багато в чому залежить від твоєї фантазії та обставин.

З темними очима відмінно гармонують бордовий, фіолетовий, синій, смарагдовий, м’який жовтий і навіть неонові відтінки.

Але ніхто не каже відмовлятися від класики. Чорні та коричневі підводки теж будуть доречними й при цьому не стануть обтяжувати погляд.

Цікаво на тему: Романтичний макіяж із новинками косметики GlamBee

Колір туші для карих очей

Домогтися вау-ефекту і максимально підкреслити очі допоможе туш, але не проста… Сливова і синя – це потрапляння в саме серце. Твій погляд стане неймовірно виразним.

Також у косметичці завжди має бути чорна туш для макіяжу на кожен день.

Цікаво на тему: Рейтинг найкращих тушей для вій за версією EVA Blog

Відтінки помади під карі очі

І тут тобі теж доведеться грати з контрастом. Брюнеткам із темними очима найкраще підійдуть помади всіх відтінків червоного, коричневого, бордо, сливового. Хочеш додати трохи ніжності образу – обов’язково придбай блідо-рожеву або нюдову помаду.

Цікаво на тему: Як зробити макіяж для фотографії на паспорт

Поетапний макіяж для карих очей на кожен день

Блогерка і візажистка Діана Сироватка підготувала неймовірно гарний мейк, який ти теж зможеш з легкістю повторити. Тобі знадобитися мінімум продуктів і гарний настрій. Ну що, почнемо?

Крок №1: Нанеси тон на обличчя

Ідеально рівний тон обличчя – це перше, з чого починається будь-який макіяж. Ти можеш використовувати свій улюблений тональний крем або ж вибрати тон True Match Super Blendable Foundation від L’Oreal Paris. Засіб має легку текстуру, добре перекриває всі недоліки, має некомедогенну формулу і додатково зволожує шкіру, завдяки гіалуроновій кислоті, що входить до складу.

Щоб тональний крем рівномірно розподілився по шкірі, рекомендуємо використовувати спонжик.

Крок №2: Надай щічкам легкий рум’янець

Використовуй кремові рум’яна-стік Patricia Ledo Queen Collection Blush Stick в 01 рожевому відтінку. Вони добре розтушовуються та освіжають колір обличчя.

Крок №3: Зафіксуй результат

Ні, це не фінальний акорд макіяжу. Нам необхідно все зафіксувати за допомогою пудри. Для створення мейку ми використовували LAMEL Make Up Smart Skin Silk Compact Powder. Вона має приємну шовковисту текстуру і добре прибирає жирний блиск з обличчя. Засіб підходить абсолютно всім типам шкіри.

Крок №4: Не забудь про скульптурування обличчя

Тобі знадобиться бронзер, за допомогою якого необхідно злегка затемнити зону під вилицями, верхню частину чола і лінію нижньої щелепи. Рекомендуємо тобі скористатися набором для контурування Patricia Ledo Step-by-Step Сontour Kit. У палетці на тебе чекає:

Косметика рівномірно наноситься, лягає тонким невагомим шаром, не створюючи ефект маски.

Тепер переходимо до хайлайтеру. І нам просто не вдалося пройти повз палетку Patricia Ledo Queen Collection. Хайлайтер дуже делікатно і красиво сяє на шкірі, ідеально підкреслюючи переваги обличчя.

Крок №5: Підкресли брови

Знову ж таки, ти можеш використовувати свій улюблений олівець для брів і засіб для укладання. А можеш скористатися помадою-олівцем Eveline Cosmetics Brow & Go Pomade Pencil Taupe. Вона дуже м’яка, добре наноситься, а завдяки водостійкій формулі впевнено тримається протягом дня.

Крок №6: Нанеси тіні

Для створення цього макіяжу тобі знадобиться палетка в бежево-рожевих тонах. Ми ж використовували палетку тіней Eveline Cosmetics Look Up Lets Try Eyeshadow Palette. Вона об’єднує в собі 9 кремових, бежевих і рожевих відтінків з матовими та глянцевими фінішами.

Нанеси теплий бежевий відтінок на верхню рухому повіку і складку, злегка розтушуй. Також нанеси тіні й на нижню повіку.

Якщо ти хочеш створити ніжний макіяж, можна залишити й так. Як завершальний етап тобі залишиться тільки профарбувати вії тушшю. Але якщо хочеться зробити додатковий акцент на чарівних карих очах, в такому разі потрібно додати невелику родзинку…

Крок №7: Створи акцентну стрілку

Синя стрілка настільки гарно підкреслює природну красу темних очей, що не можна просто так узяти й не намалювати її. З цим завданням найкраще впорається гелевий олівець для очей Eveline Cosmetics Variete Gel Eyeliner Pencil Waterproof.

Тільки поглянь на цю красу!

Крок №8: Додай об’єм віям

Чорна туш Max Factor 2000 Calorie Pro Stylist Volume Lift & Hold Mascara з ефектом об’єму і розділення вій – те, що потрібно! Добре профарбуй вії, додавши виразності погляду.

Крок №9: Подаруй ніжний блиск губам

Оскільки макіяж ми робили з акцентом на очі, блиск або помада мають бути нюдового відтінку. Тому ми віддали перевагу блиску для губ Patricia Ledo Queen Collection у 03 відтінку. Засіб додасть привабливого сяйва та глибоко зволожить губи. Також його маленьким секретом є легкий plump-ефект.

Макіяж готовий. Вийшло дуже ефектно!

Якщо тобі теж сподобалася ця ідея повсякденного мейку для карих очей, обов’язково постав вподобайку статті.

Читайте також:

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

Квітень 25, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

Квітень 24, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

Квітень 24, 2024