Здоров'я

Які бувають аксесуари для білизни та як ними користуватись

Правильно підібраний розмір, комфортна посадка, приємне та екологічне до тіла полотно – запорука зручного бра. Але буває так, що індивідуальні особливості жіночих грудей та фігури потребують додаткових деталей. Незамінними помічниками в цьому випадку стануть аксесуари для білизни. Які бувають аксесуари для білизни та як ними користуватися – розповідає головна тренерка Школи білизни brabrabra Анна Горобець.


Розширювачі для поясу бра

Не поспішай прощатись зі своїм улюбленим бра, якщо він раптом почав тиснути в поясі. Завдяки розширювачам ти зможеш подарувати йому друге життя. 

Розширювач – це аксесуар з додатковим рядом петельок, щоб розширити об’єм поясу. Універсальне розташування гачків підходить до будь-яких стандартних застібок.

Коли може знадобитись?

  • коли твій розмір трішечки змінився, але чашки бра як і раніше ідеально вміщують твої груди;
  • коли пояс в новому бра здається тобі занадто щільним, а наступний розмір пояса не досить щільно прилягає до твого тіла і підтримує груди. В такому випадку краще придбати бра з більш щільним поясом і розширювач – через пару тижнів тканина поясу розтягнеться і ти зможеш носити бра вже без розширювача.

Цікаво по темі: Трусики для менструації: тепер ти можеш все

Подушечки для бра

Подушечки для бра підіймають та моделюють груди, дублюючи ефект push-up. Силіконові подушечки можна використовувати з будь-яким звичайним бра. Вони багаторазові та гіпоалергенні, мають м’яку та гнучку текстуру, адаптуються до форми грудей та підходять для будь-якого розміру. 

Коли можуть знадобитись?

  • коли хочеться візуально додати грудям об’єм для відкритого декольте;
  • коли необхідно візуально скоригувати асиметрію грудей.

Подушечки для бретелей

Іноді через значну вагу грудей плечі жінки відчувають дискомфорт, навіть з найм’якішими бретелями. Тут можуть допомогти спеціальні подушечки для бретелей (або фіксатори бретелей). 

Цікаво по темі: Як правильно вибирати білизну, щоб не нашкодити своєму тілу

Коли можуть знадобитись?

  • коли необхідно зменшити навантаження від бретелей на спину та плечі;
  • коли потрібно зафіксувати бретелі та захистити шкіру від натирання.

Силіконові накладки

Силіконові накладки відмінно маскують найделікатнішу ділянку грудей соски.  Ніжний і м’який силікон зливається з кольором шкіри та робить цей аксесуар незамінними для комбінації з облягаючим чи напівпрозорим одягом. Накладки багаторазові та мають самоклейну основу.

Важливо! Самоклейна основа накладок кріпиться на суху та чисту шкіру, без пошкоджень та запалень. Носити накладки варто не більше 8 годин на добу

Коли можуть знадобитись? 

  • коли тонка або напівпрозора тканина одягу (мереживо, трикотаж, сітка) не дозволяє надіти бра або соски просвічуються крізь тонкий бра;
  • для образів з відкритими сукнями/топами.

Змінні бретелі

Змінні бретелі мають безліч варіацій: можуть бути прозорими силіконовими, в класичних кольорах (чорний/білий), яскравими акцентними. Незамінний аксесуар для порятунку твоїх улюблених бра та створення яскравих образів.

Цікаво по темі: Топ-5 трендів білизни 2024

Коли можуть знадобитись?

Коли з улюбленим бра все ж доведеться попрощатись – подбай про його правильну утилізацію. З 27 березня по 30 квітня ти можеш завітати до будь-якої студії brabrabra, віддати на утилізацію стару білизну та отримати знижку на нову. Також долучитися до сервісу утилізації можна онлайн.

 

Читайте також:

Переглянути коментарі

  • Як завжди радуєте цікавою та корисною інформацію 🙌🏻💝Стаття супер 👙

Останні

Фіксатори макіяжу: навіщо потрібні, якими бувають і добірка найкращих

Спреї для фіксації макіяжу, мабуть, одні з найбільш недооцінених beauty-продуктів. Утім, вони активно використовуються професійними… Докладніше

Травень 17, 2024

Красиві листівки та вітання до Дня подруг

Жіноча дружба — це найдивовижніша річ у світі. Вона пробуджує у нас найкращі почуття: довіру,… Докладніше

Травень 17, 2024

Як відповідати на недоречні запитання, щоб їх більше не задавали

Людська цікавість — досить підступна штука. Часом вона підштовхує ставити запитання, які є недоречними, незручними… Докладніше

Травень 16, 2024

Як вибрати дитячі ножиці для нігтів

Підстригти нігтики на крихітних пальчиках новонародженого – не найпростіше завдання, особливо якщо під рукою немає… Докладніше

Травень 16, 2024

Струменевий оргазм (сквірт): 5 фактів, про які ти не знала

Я довго думала як би максимально лайтово розповісти тобі, що таке струменевий оргазм і просто… Докладніше

Травень 15, 2024

Молекулярні аромати: у чому особливість + добірка парфумів

Молекулярні аромати — відносно нове слово в парфумерії, яке, судячи з тенденцій, у трендах надовго.… Докладніше

Травень 15, 2024