Які бувають аксесуари для білизни та як ними користуватись

Правильно підібраний розмір, комфортна посадка, приємне та екологічне до тіла полотно – запорука зручного бра. Але буває так, що індивідуальні особливості жіночих грудей та фігури потребують додаткових деталей. Незамінними помічниками в цьому випадку стануть аксесуари для білизни. Які бувають аксесуари для білизни та як ними користуватися – розповідає головна тренерка Школи білизни brabrabra Анна Горобець.

головна тренерка Школи білизни bra bra bra Анна Горобець
Розширювачі для поясу бра

Не поспішай прощатись зі своїм улюбленим бра, якщо він раптом почав тиснути в поясі. Завдяки розширювачам ти зможеш подарувати йому друге життя. 

Розширювач – це аксесуар з додатковим рядом петельок, щоб розширити об’єм поясу. Універсальне розташування гачків підходить до будь-яких стандартних застібок.

Шукай EVA Blog в Instagram

Коли може знадобитись?

  • коли твій розмір трішечки змінився, але чашки бра як і раніше ідеально вміщують твої груди;
  • коли пояс в новому бра здається тобі занадто щільним, а наступний розмір пояса не досить щільно прилягає до твого тіла і підтримує груди. В такому випадку краще придбати бра з більш щільним поясом і розширювач – через пару тижнів тканина поясу розтягнеться і ти зможеш носити бра вже без розширювача.

Розширювачі для поясу бра

Цікаво по темі: Трусики для менструації: тепер ти можеш все

Подушечки для бра

Подушечки для бра підіймають та моделюють груди, дублюючи ефект push-up. Силіконові подушечки можна використовувати з будь-яким звичайним бра. Вони багаторазові та гіпоалергенні, мають м’яку та гнучку текстуру, адаптуються до форми грудей та підходять для будь-якого розміру. 

Подушечки для бра

Коли можуть знадобитись?

  • коли хочеться візуально додати грудям об’єм для відкритого декольте;
  • коли необхідно візуально скоригувати асиметрію грудей.

Подушечки для бра

Подушечки для бретелей

Іноді через значну вагу грудей плечі жінки відчувають дискомфорт, навіть з найм’якішими бретелями. Тут можуть допомогти спеціальні подушечки для бретелей (або фіксатори бретелей). 

Цікаво по темі: Як правильно вибирати білизну, щоб не нашкодити своєму тілу

Коли можуть знадобитись?

  • коли необхідно зменшити навантаження від бретелей на спину та плечі; 
  • коли потрібно зафіксувати бретелі та захистити шкіру від натирання.

Подушечки для бретелей

Силіконові накладки

Силіконові накладки відмінно маскують найделікатнішу ділянку грудей соски.  Ніжний і м’який силікон зливається з кольором шкіри та робить цей аксесуар незамінними для комбінації з облягаючим чи напівпрозорим одягом. Накладки багаторазові та мають самоклейну основу.

Силіконові накладки

Важливо! Самоклейна основа накладок кріпиться на суху та чисту шкіру, без пошкоджень та запалень. Носити накладки варто не більше 8 годин на добу

Коли можуть знадобитись? 

  • коли тонка або напівпрозора тканина одягу (мереживо, трикотаж, сітка) не дозволяє надіти бра або соски просвічуються крізь тонкий бра;
  • для образів з відкритими сукнями/топами.

Силіконові накладки

Змінні бретелі

Змінні бретелі мають безліч варіацій: можуть бути прозорими силіконовими, в класичних кольорах (чорний/білий), яскравими акцентними. Незамінний аксесуар для порятунку твоїх улюблених бра та створення яскравих образів.

Цікаво по темі: Топ-5 трендів білизни 2024

Коли можуть знадобитись?

Змінні бретеліКоли з улюбленим бра все ж доведеться попрощатись – подбай про його правильну утилізацію. З 27 березня по 30 квітня ти можеш завітати до будь-якої студії brabrabra, віддати на утилізацію стару білизну та отримати знижку на нову. Також долучитися до сервісу утилізації можна онлайн.

 

Читайте також:

5 Квітня / 2024 Жіноче здоров'я

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Як завжди радуєте цікавою та корисною інформацію 🙌🏻💝Стаття супер 👙

Рекомендовані статті
0-9-ознак,-що-ви-п’єте-мало-води
11 Грудня / 2023 Жіноче здоров'я
Чому я втрачаю вагу, але не жир на животі
14 Листопада / 2023 Жіноче здоров'я