Трусики для менструації: тепер ти можеш все

Менструація проходить у всіх по-різному: одні не відчувають жодного дискомфорту, інші навпаки.  Але кожній знайомий страх протікання та відмова від світлого одягу на початку нового циклу. Відчувати себе впевненіше в цей період допомагають трусики для менструації. Як працює цей засіб жіночої гігієни та чому такі трусики можуть значно полегшити тобі життя пояснює головна тренерка Школи білизни brabrabra Анна Горобець.

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

головна тренерка Школи білизни bra bra bra Анна Горобець

Що таке трусики для менструації і як їх носити

Трусики для менструації – інноваційний, екологічний та дуже комфортний засіб жіночої гігієни. Незалежно від того, використовуєш ти прокладки, тампони або менструальні чаші, ці трусики точно зможуть забезпечити тобі більше комфорту та впевненості.

Розглянемо трусики для менструації – Свіжата. Ми рекомендуємо використовувати їх в комплекті із тампоном, прокладкою або чашею в активні дні менструації для додаткового захисту. 

Що таке трусики для менструації

В останні дні менструації, коли місячні практично закінчилися, можна використовувати такі трусики як самостійний засіб гігієни. У такому випадку звертай особливу увагу на період їх  носіння – змінюй трусики після 3-4 годин. Свіжата багаторазові, тому після прання можна сміливо надягати їх знову. Також Свіжата можна використовувати, як післяпологову білизну.

EVA у Telegram

Як це працює

Найголовніша особливість таких трусиків — це подвійне полотно. Ззовні може бути бавовна або мікрофібра, а внутрішній прошарок із гіпоалергенної бавовни. Ластовиця Свіжат чотиришарова і вміщує  15 мл рідини — це до 2 звичайних тампонів або 1 прокладки:

  • перший внутрішній шар, який прилягає до тіла, складається з бавовни. Він одразу вбирає рідину та не дає бактеріям розмножуватись;
  • другий прошарок затримує рідину та запобігає розмноженню бактерій також;
  • третій герметичний внутрішній шар із сітчастого полотна не дає рідині потрапити на одяг;
  • четвертий зовнішній прошарок може бути бавовняним або з мікрофібри, залежить від моделі трусиків.

Трусики для менструації

Чи захищають Свіжата від запахів, так само як вони захищають від протікань? Так!  Два шари бавовни, які є в ластовиці, чудово пропускають повітря і володіють антибактеріальними властивостями. Це допомагає контролювати запахи та дає відчуття свіжості.

Що ще варте уваги у виборі трусиків для менструації

Полотно

Обирай екологічні до тіла тканини, а також зверни увагу на модульність. Модульність – це повернення полотна у первинне положення після розтягнення. Висока модульність означає, що такий матеріал буде довше зберігати форму та розмір, і ти зможеш використовувати трусики після прання знову й знову.

Наприклад, у Свіжатах використовується досить щільне високомодульне полотно з бавовни та мікрофібри. Саме тому вони будуть слугувати значно довше, забезпечуючи надійну фіксацію. 

Як вибрати трусики для менструації

Цікаво на тему: Як правильно вибирати білизну, щоб не нашкодити своєму тілу

Шви 

Уникай грубих швів – це забезпечить ідеальне прилягання і трусики не виділятимуться під одягом. У Свіжатах, наприклад, шви пласкі, а всі краї оброблені еластичною резинкою, яка не перетискає і створює зручну посадку для будь-яких твоїх рухів.

Вибір трусиків для менструації

У колекції є трусики різних форм з різною посадкою, у двох кольорах – чорний і нюд. Тож ти обов’язково знайдеш пару, яка підходить саме тобі.

 

 

Читайте також:

15 Грудня / 2023 Жіноче здоров'я

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
0-Чи-можна-завагітніти-під-час-місячних
22 Січня / 2024 Жіноче здоров'я
Чому я втрачаю вагу, але не жир на животі
14 Листопада / 2023 Жіноче здоров'я