Жіноча дружба на екрані: ТОП-5 серіалів

Кажуть, жіночої дружби не існує. Та говорить так той, хто не дзвонив опівночі любій подрузі у сльозах, хто не сміявся із нею до упаду над жартами, які окрім вас ніхто й не розуміє, коли ловиш себе на думці, що проблеми подруги краять тобі серце ще більше, ніж свої.

Однак дружба – це не тільки про труднощі, які довелося пережити разом. Це безсонні ночі на танцмайданчику, перша поїздка разом закордон, а ще вихідні, проведені за улюбленими серіалами під морозиво і попкорн.

Сьогодні наш експерт – блогер Анастасія Арьє, підготувала свій список улюблених серіалів про жіночу дружбу. Веселих та сумних, життєвих та фантазійних – на будь-який смак. Насолоджуйтесь!

***

Час від часу я наливаю собі келих вина, забираюся з ногами в крісло і занурююся в світ гарних, розумних і успішних жінок. Розглядаю наряди, помічаю ідеї для декору інтер’єру, вникаю в чуже життя і проблеми. Але головне, що магнітом тягне мене до жіночих серіалів – це відносини між головними героїнями. Найчастіше вони не схожі одна на одну, але їх пов’язує міцна дружба, і часом це – єдине, що тримає їх на плаву, коли все навколо летить шкереберть. Ділюся улюбленими серіалами, в яких жіноча дружба не обмежується спільними ланчами і походами по магазинах, а проходить вогонь, воду і мідні труби.

«Sex and the city»

Здається, нікому не потрібно представляти Керрі, Міранду, Саманту і Шарлотт. «Секс у великому місті» – класика жіночого серіалу, енциклопедія відносин і іскрометні жарти. Серіал про різних дівчат за 30. Про дружбу, про моду, про кар’єру. Про самотність. Про Нью-Йорк. Про чоловіків. Про секс. Про любов. Мені здається, серіал варто подивитися кожному чоловікові – і зрозуміти жінок йому буде трохи простіше.

Протягом шести сезонів героїні проживають бурхливе життя: закохуються і розлучаються, вирішують проблеми зі здоров’ям, грошима, чоловіками і роботою, займаються спортом, ходять на вечірки і обговорюють все на світі. Багато в чому вони одна з одною не згодні, і кожна серія – це невелике дослідження якоїсь теми. Але червоною ниткою крізь усі серії тягнеться дружба чотирьох, не дуже схожих одна на одну, жінок.

Що мені особливо подобається в цьому серіалі: гумор і різноманіття тем, які досліджують творці серіалу.

«Lipstick Jungle»

Тут вас чекають три подруги, Нью-Йорк, світ амбіцій і успішних жінок. Ніко працює головним редактором журналу і страждає від відсутності уваги з боку чоловіка. Знайомство з молодим фотографом вдихне іскру в її життя … Венді – директор кіностудії, мама двох дітей і дружина музиканта, у якого немає постійної роботи. Їй доводиться постійно ловити баланс між власними проектами і сім’єю. Третя героїня, Вікторія, дизайнер одягу, переживає творчу кризу і знайомиться з мільйонером, готовим кинути до її ніг весь світ. Приємний не затягнутий серіал, пристрасть, побут, пошуки себе і свого місця в світі.

Що мені особливо подобається в цьому серіалі: стильні інтер’єри, жіночі розмови «на ходу» і питання, які не мають однозначних відповідей.

«Mistresses»

У центрі сюжету життя чотирьох подруг. Саванна заміжня і не хоче мати дітей. Складнощі у стосунках з чоловіком призводять до необдуманого вчинку, який змінить все її життя. Карен – психіатр, яка мала роман зі своїм одруженим пацієнтом, і після його смерті Карен втягнуто в судове розслідування. Ейпріл – художниця, виховує дочку і починає бачити свого покійного чоловіка. Джосс не зав’язує ніяких стосунків і з задоволенням віддається розвагам.

Що мені особливо подобається в цьому серіалі: сюжет, який тримає в напрузі, фактурні чоловіки, чудовий стиль кожної з героїнь і саундтреки. У мене з’явився цілий плейлист для романтичних вечорів!

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

«Friends»

Рейчел, Моніка і Фібі (а ще Росс, Джоуї і Чендлер, але я сьогодні говорю про дівчат) живуть по сусідству, зустрічаються в кав’ярні і діляться один з одним всім, що відбувається в їхньому житті. Незважаючи на комедійний формат шоу, героїні переживають і труднощі, і непрості періоди. Почуття гумору і плече один одного допомагають їм впоратися з усім і знайти своє щастя.

Що мені особливо подобається в цьому серіалі: особлива атмосфера доброти і єднання героїв, і той заряд піднесеного настрою, який я завжди отримую після перегляду серії-двох.

«Desperate Housewifes»

Секрети. Романтика. Вбивство. Все на одній вулиці! Сюжет розгортається навколо подруг-домогосподарок і тихого передмістя, яке аж ніяк не тихе і спокійне. За фасадами красивих будинків ховаються багаторічні таємниці, скандали і нещасливі сім’ї. Раптове самогубство однієї з подруг змусить інших шукати розгадку цього вчинку, а їхня дружба пройде перевірку часом, проблемами і навіть вбивством.

Що мені особливо подобається в серіалі: закручений сюжет з десятком різноманітних героїв і купою пригод, яка впаде на голови подруг. А ще – зміни, які відбулися з ними завдяки довгій дружбі і непомітному впливу одна на одну.

***

Незважаючи на те, що я бачу в кадрі дороге вбрання і шикарні особняки, що героїні більшу частину часу з’являються переді мною при макіяжі і з гарними зачісками, обідають в ресторанах або витрачають гроші на благодійність, гуляють по Центральному парку в Нью Йорку або просуваються по кар’єрних сходах, мені подобається, що творці кожного серіалу не забувають про зворотний бік життя. Проблеми є у всіх. У деяких – такі, після чого власне життя здається набагато легшим і кращим. Приємно підглянути в чужі (нехай і вигадані) будні, а потім побачитися зі своєю подругою і відправитися гуляти або пити каву, розділяючи з нею своє – справжнє, не екранне – життя.

Останні

12 вправ для красивої постави

Ти можеш багато часу проводити у тренажерному залі, займатись вдома з фітнес-резинкою або гімнастичним м’ячем,… Докладніше

Травень 9, 2024

Психосоматика: як стрес призводить до хвороб

Чимало людей відносять психосоматику щонайменше до чогось нематеріального, а щонайбільше – до неіснуючого явища. Однак… Докладніше

Травень 8, 2024

13 смачних заправок для салатів

Салатні заправки — це простий спосіб додати різноманіття своєму щоденному меню, особливо в літній період,… Докладніше

Травень 8, 2024

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024