Категорії: МодаСтиль

Знайди свій чорний: колготки та панчохи Viv’en petty, що ідеально доповнять образ

Перевірені часом і завжди доречні чорні колготки підходять усім без обмежень. І звісно, це ідеальне рішення для весни, коли сонечко вже світить яскраво, а ніжки ще мерзнуть. В EVA Blog дібрали кілька актуальних моделей чорних колгот і панчіх від Viv’en petty, які добре вписуються у весняний гардероб, мають різну щільність, посадку та дизайн. Одним словом, все для того, щоб відповідати вашим потребам.

Для стильних експериментів — Viv’en petty Polka Dot

Не дарма багато хто любить цей горох: він усім пасує та виглядає оригінальніше, ніж монохромний чорний. Якщо ваша мета — перетворити набір простих речей на стильний total look, обирайте чорні колготки в горох Viv’en petty Polka Dot. Модель без шортиків можна носити під сукні, спідниці, шорти будь-якої довжини і, якщо хочете, під рвані джинси.

Читайте також. Випустити або заправити: як модно носити светр

Для спокусливих форм — Viv’en Petty Body Suit

Колготки Body Suit відрізняються від звичайних пружними шортиками Гоп’єр. Ця тонка деталь працює абсолютно непомітно: візуально зменшує обсяг талії та стегон, роблячи фігуру стрункішою. Чудовий вибір для красунь, які можуть похвалитися спокусливими формами, — Viv’en Petty Body Suit з пуш-ап ефектом.

Для теплих днів — Viv’en petty Tulle

На календарі весна, а це означає, що сонечко з кожним днем ​​ставатиме все тепліше. Саме час придбати дихаючі колготки, в яких вам не буде спекотно. Модель Viv’en petty Tulle відрізняється унікальною структурою з непомітною дрібною сіточкою, вони повністю матові. Вона дозволяє шкірі дихати й дарує комфортні відчуття в теплі весняні дні. Носити їх — суцільне задоволення!

Для вітряної погоди — Viv’en petty мікрокотон

Мастхев для прохолодних днів — колготки з тонкого бавовняного волокна. Вони мають незвичайну структуру, вони тонкі й еластичні, м’які на дотик та чудово зберігають тепло. Модель Viv’en petty мікрофібра має універсальну щільність 50 ден, яка не дає замерзнути, і плоскі шви, непомітні навіть під облягаючим одягом.

Тепло та красиво: Як ввести колготки в гардероб?

Для особливих випадків — панчохи Viv’en petty Hypnose Stockings

Втілення жіночності та зовсім інше відчуття себе, створюване панчохами, важко з чимось порівняти. І це самовідчуття безумовно знаходить відображення в нашій поведінці. Чорні панчохи на м’якому силіконі Viv’en petty Hypnose Stockings ідеально облягають ніжки, з ними хочеться частіше носити спідниці й сукні. І навіть строгий костюм отримує ледь уловиму ауру спокуси — чиста магія.

З такими варіантами чорний точно не назвеш нецікавим. Будьте різними, створюючи чарівний настрій зі стильними колготками Viv’en petty! Товари бренду знайдете в лінії магазинів EVA і на сайті EVA.UA.

Останні

Все, що ти хотіла знати про cica-крем

Тобі напевно траплялися на очі баночки з загадковою назвою «cica-крем». Неймінг, звісно, цікавий, ось тільки… Докладніше

Жовтень 2, 2024

Світла немає, а інтернет – є! Як підключити Wi-Fi, коли немає електроенергії

Я на власному досвіді кілька разів пройшла стадії заперечення, гніву та смирення, поки нарешті не… Докладніше

Жовтень 1, 2024

Як навчитися насолоджуватися осінню: поради для тих, хто сумує за літом

Листя, що жовтіє, осіння вогкість і холод, що підкрадається, здатні ввести в стан апатії як… Докладніше

Жовтень 1, 2024

Хто такі квадробери та чи варто батькам переживати: коментар психолога

Усі канали з новинами та соціальні мережі просто розриваються від кількості відео з таким вельми… Докладніше

Жовтень 1, 2024

Когнітивні викривлення: як мозок тебе обманює?

Чи помічала, що часом мозок схиляє тебе до самообману? Підштовхує у пастку ілюзії контролю над… Докладніше

Вересень 30, 2024

Що таке розацеа? Симптоми та способи лікування

Розацеа – одне з тих шкірних захворювань, яке може істотно вплинути на самооцінку та повсякденне… Докладніше

Вересень 30, 2024