Краса

3 божевільні ідеї макіяжу з яскравими підводками

Яскраві стрілки стали головним трендом літнього макіяжу. Вони виглядають настільки ефектно і сміливо, що так складно встояти, щоб не намалювати їх. І якщо тобі вже кортить трохи поекспериментувати, EVA Blog разом із професійним візажистом Гульсум (Сонею) Пенковою підготували для тебе класні ідеї мейку з яскравими стрілками. Готова надихатися?

Яскраві стрілки, в які ти точно закохаєшся

Для створення будь-якого з трьох запропонованих мейків з яскравими стрілками тобі знадобиться така косметика:

  1. Тональна основа LAMEL Make Up Smart Skin. З її допомогою ти швидко і легко вирівняєш тон обличчя і замаскуєш недосконалості.
  2. Обов’язково озбройся світлим консилером для обличчя Maybelline New York Fit Me! Ним необхідно буде висвітлити центральну частину обличчя, щоб відтінки кольорових стрілок на очах виглядали ще яскравіше.
  3. Також тобі знадобиться туш, якою ти фарбуватимеш вії наприкінці, надавши їм чарівного об’єму. Для створення макіяжу ми використовували туш Eveline Cosmetics Variete Lashes Show. Вона не потребує реклами, оскільки всі й так чудово знають, наскільки класно засіб фарбує вії, подовжує і підкручує їх.
  4. І не забуваємо про губи. Оскільки найголовніший акцент у макіяжі буде на очі, краще скористатися нюдовими відтінками помад, що не привертають до себе занадто багато уваги. Також можна використовувати гелевий олівець для губ LAMEL Make Up Long Lasting Gel Lip Liner у 407 відтінку. Виглядає на губах дуже класно.

Цікаво на тему: 6 помилок у макіяжі, які додають вік

Макіяж №1

А як щодо мега яскравих стрілок? Погодься, виглядають приголомшливо! З таким макіяжем ти точно будеш у центрі уваги. Отже, як же створити таку красу?

  1. Після того, як нанесла тональний крем і коректор на обличчя, озбройся палеткою Ninelle Caleidoscopio. Нанести рожевий відтінок тіней на рухому та нерухому повіку.
  2. Олівцем лавандового кольору GlamBee Love To Love Delight (04 відтінок) промалюй нижню слизову і трохи виведи стрілочку за межі внутрішнього куточка очей.
  3. Тепер переходимо до контрастної виразної стрілки блакитного відтінку, яку будемо наносити на верхню повіку. Для цього тобі знадобиться олівець GlamBee Love To Love Delight у 08 відтінку.

Лайфхак. Щоб полегшити та прискорити промальовування стрілки на внутрішньому куточку очей, візьми невидимку і зафіксуй на переніссі. Таким чином шкіра злегка натягнеться, а тобі буде зручніше наносити косметику.

Цікаво на тему: 6 технік створення ідеальних стрілок для твого макіяжу

Макіяж №2

Вогненно помаранчеві стрілки теж мають не менш ефектний і виразний вигляд. Якщо тобі сподобався саме такий варіант божевільного макіяжу, тоді пропоную приступити до його створення просто зараз. Дотримуйся покрокової інструкції та насолоджуйся результатом!

  1. Тобі знадобиться палетка LAMEL Make Up Hope. Тіні кольору жовтий хамелеон нанеси на верхню рухому і нижню повіку. Щоб затемнити зовнішній куточок ока та орбітальні складки, нанеси тіні лососевого відтінку.
  2. Помаранчевим гелевим олівцем LAMEL Make Up Oh My Color Gel Eyeliner профарбуй нижню слизову частину ока, залишивши посередині місце для нанесення олівця LAMEL Make Up Oh My Color Gel Eyeliner у жовтому кольорі.
  3. Тепер повертаємося до нашого помаранчевого олівця і продовжуємо формувати стрілку з куточком, який буде заходити на орбітальну складку повіки.

Лайфхак. Зробити стрілки симетричними й при цьому не витратити на них багато часу допоможе пластир, який точно є у твоїй аптечці. Візьми кілька маленьких відрізків і приклей на обличчя так, щоб сформувати контур майбутньої стрілки. Все що залишилося зробити – олівцем намалювати графічну стрілочку.

Цікаво на тему: Секрети селебріті: як домогтися ідеальної шкіри за допомогою макіяжу

Макіяж №3

Цей макіяж можна описати одним словом – ВАУ! Малинові стрілки просто приголомшливо виглядають на очах і підкреслюють виразність погляду. Хочеш такі ж? Зробімо!

  1. Візьми палетку LAMEL Make Up Flamy Lumeneyes Palette. Тіні синьо-фіолетового відтінку нанеси на рухому повіку.
  2. Тепер за допомогою олівця LAMEL Make Up Oh My Color Gel Eyeliner у відтінку 402 намалюй графічну стрілку з промальовуванням аж до внутрішнього куточка ока. Але це ще не все! Потрібно продублювати лінію зверху.

Лайфхак. Якщо у тебе не виходить симетрично намалювати другу стрілочку, зараз поділюся невеликою хитрістю. Візьми тюбик з плоским краєм, нанеси на нього олівець і просто зроби відбитки ліній на повіці. Це і буде твоя база для стрілки. Олівцем акуратно домалюй лінії. Після чого вигни тюбик і промалюй лінію зверху. За допомогою пензлика зі скошеним краєм підкоригуй форму, щоб довести до досконалості мейк.

Цікаво на тему: Як правильно робити розтушовування тіней: пензлі, текстури, хитрощі

Літо – найкращий час для самовираження та експериментів! Сміливий і привабливий макіяж стане чудовим доповненням до твого образу. До речі, а який варіант мейку з яскравими стрілками сподобався тобі найбільше? Обов’язково поділися з нами в коментарях.

Читай також:

Останні

Очищення та зволоження: ТОП-8 олій для душу

Уяви: ти у ванній, тебе обволікає тепла пара, і замість звичного гелю для душу ти… Докладніше

Червень 24, 2024

Як відростити довгі та густі вії в домашніх умовах

Я б хотіла подарувати тобі чарівний швидкий спосіб в короткий термін перетворити коротенькі вії на… Докладніше

Червень 21, 2024

Вакуумні вібратори: яка модель найкраща

Приблизно до 2013 року в секс-іграшках для активної стимуляції ерогенних зон застосовувалася одна технологія –… Докладніше

Червень 21, 2024

Вітання з Трійцею 2024: листівки та традиції

У 2024 році православні українські віряни відзначатимуть Трійцю у неділю, 23 червня. Цей день вважається… Докладніше

Червень 21, 2024

Листівки та привітання з Днем Конституції України 2024

Щороку 28 червня українська громадськість відзначає День Конституції – головного закону країни, якому цьогоріч виповнюється… Докладніше

Червень 21, 2024

Партнерські пологи: всі за та проти

Багато хто чомусь думає, що партнерські пологи – це присутність чоловіка поруч із дружиною безпосередньо… Докладніше

Червень 20, 2024