Натхнення

7 хобі, які допоможуть стати цікавим співрозмовником

“З тобою так цікаво!” — це найкращий комплімент для кожної самодостатньої особистості. Зазвичай так говорять про захоплених людей, які чимось цікавляться та із задоволенням висловлюють свою думку. Хороші співрозмовники бажані в будь-якій компанії. Стати цікавою людиною дуже допомагають хобі: кіно, книжки, акторська майстерність, гра на музичних інструментах, скелелазіння, астрономія — все, що тебе захоплює, стане джерелом твого досвіду і знань. Ось 7 варіантів захоплень, які наблизять тебе до твоєї мети.

Дивись та слухай

Можеш одразу назвати свою улюблену музичну композицію? Скажеш, хто твій улюблений режисер і чому? Якщо так, то вже не розгубишся в компанії, а якщо ні, тоді раджу подумати, яка музика тобі подобається, яким фільмам надаєш перевагу та почати набивати наслуханість і надивленість. Такі теми часто обговорюються в найрізноманітніших колах спілкування, тож візьми собі на замітку.

Навчання — важлива частина саморозвитку, тож якщо хочеш стати цікавою та самодостатньою особистістю, вчи мови, психологію, письменницьку майстерність, власне, все, що тебе захоплює. Ти зможеш вільно спілкуватися з іноземцями, легко заводити нові знайомства, розберешся в собі чи писатимеш сильні тексти тощо.

Дізнайся: 7 лайфхаків, як швидко вивчити англійську мову

Танцюй

Будь-які види танців — це гнучкість твого тіла і розуму, бо в процесі ти розкриваєшся, вивільняєш свою енергію і заряджаєшся позитивом. Можеш ходити в студію або навчатися рухам на ютубі, але взаємодія з іншими людьми підвищує свої комунікативні навички.

Готуй

Їжа цікава всім. Якщо ти вмієш готувати, то завжди будеш бажаним гостем, бо всі знатимуть, що тільки ти змішуєш найкращі коктейлі. Плюс, зможеш вести свій влог/канал, знайти друзів за інтересами, корисних знайомих і монетизувати свою справу.

Дізнайся: 5 ідей, що приготувати на обід

Грай

Відеоігри та настолки — не просто круте дозвілля. Вони відмінно розвивають мислення, реакцію і пам’ять. До того ж буде прикольно похвалитися награними годинами в Starfield або вибитими сетами в Diablo (особливо в компанії хлопців!)

Подорожуй

Тим, хто бачив світ, завжди є про що розповісти, це факт. Але якщо не маєш змоги вирушити за кордон, мандруй своєю країною: відвідуй незнайомі міста або просто побудь “туристом” у власному місті, знайомлячись із місцями, в яких раніше не бувала. Це завжди цікаво, весело, а крім того, буде про що розповісти друзям.

Дізнайся: Подорожі Україною разом з відомими блогерами

Люби

До чого тут любов? — запитаєш ти, а я відповім, що йдеться не лише про стосунки. Насамперед, потрібно розвивати любов до себе і того, що ти робиш. Займайся тільки тим, що знаходить відгук глибоко всередині тебе; тим, що можеш назвати своєю пристрастю, ну або хоча б справою, яка по-справжньому подобається і абсолютно не напружує. Люби себе у своєму хобі, справі, ремеслі і ти зрозумієш, наскільки легше воно даватиметься: ти зможеш освоювати його нативно, як діти, не докладаючи зусиль.

Це просто поради, ти можеш вибрати будь-яке інше заняття собі до душі. Що більше ти розвиваєшся, то сильніше стверджуєшся у власних очах і впевненіше можеш підтримати цікаву розмову.

Читай більше про саморозвиток:

Переглянути коментарі

  • Чудова стаття 🙌🏻🤍Кожен зможе знайти щось цікаве для себе 💖

Останні

6 помилок у макіяжі, які додають вік

Іноді буває, що провела биту годину біля туалетного столика, зробила дуже крутий макіяж, але все… Докладніше

Травень 3, 2024

Як зменшити кількість пилу у приміщенні?

Пухнастий сірий шар, який підсвічують сонячні промінчики з вікна, — зовсім не те, що хочеться… Докладніше

Травень 3, 2024

Акцентні зони на обличчі: як змінюються тренди у макіяжі

Макіяж — одна зі сфер, в якій beauty-тенденції дуже часто змінюються. Але в більшості своїй… Докладніше

Травень 2, 2024

Як зробити освіжувач повітря своїми руками: ТОП ідей

Погодься, що приємний аромат у домі — запорука затишку, комфорту та гарного настрою. І попри… Докладніше

Травень 1, 2024

Як вибрати мило і шампунь для новонароджених

Тобі знадобиться зовсім небагато засобів для купання свого малюка, тому не поспішай занадто звільняти місце… Докладніше

Квітень 30, 2024

Не санскрином єдиним: як вибрати крем для обличчя на літо

Літо – це привід прикупити не тільки новий трендовий купальник і класні окуляри, а й… Докладніше

Квітень 29, 2024