Краса

8 найкращих кислотних сироваток для обличчя

Осінь — золотий час для сироваток з кислотами й взагалі будь-яких активів. У цей час сонце вже не таке нещадне, а отже, застосування агресивніших і водночас ефективніших продуктів стає безпечнішим. Однак про SPF все одно забувати не варто.

Час читання: 3 хвилини та ванільний кекс 🧁

статья доступна на русском языке

Якщо ти в пошуках дієвих засобів для догляду за обличчям, ми приготували для тебе 8 чудових сироваток, які допоможуть вирішити найрізноманітніші завдання (від боротьби з акне і пігментацією до вирівнювання мікрорельєфу та омолодження) і зробити твою шкіру кращою.

Цікаво на тему: Кислотний догляд: у чому особливості?

Cos De Baha Azelaic Acid 5 Serum

Cos De Baha Azelaic Acid 5 Serum – натуральна кислотна сироватка для будь-якого типу шкіри з гіалуроновою та азелаїновою кислотою. Вони забезпечують оптимальну порцію зволоження, а також антибактеріальну дію, що допомагає боротися з бактеріями, які спричиняють запалення та акне. Кислоти доповнюються ніацинамідом, пантенолом і рослинними екстрактами — вони дають змогу отримати рівний колір обличчя, звузити пори й заспокоїти шкіру.

Some By Mi 30 Days Miracle Serum

У складі корейської сироватки Some By Mi 30 Days Miracle Serum містяться PHA-, ВНА- і AHA-кислоти, а також ніацинамід, олія чайного дерева та екстракт центелли азіатської. Цей «ударний» комплекс ефективно бореться з чорними цятками, висипаннями та запобігає появі нових, зменшує запальні процеси, відновлює, м’яко відлущує ороговілі клітини, а також покращує колір обличчя і надає шкірі природного сяйва. Для схильної до жирності та недосконалостей шкіри це ідеальний засіб, який відновлює гідроліпідний бар’єр, зволожує та покращує її стан.

Цікаво на тему: Пілінги: докладна інструкція з використання

Payot Pate Grise Concentre Anti-Imperfections

Ще один продукт для проблемної шкіри в нашій добірці — преміальна сироватка Payot Pate Grise Concentre Anti-Imperfections. Формула з цинком, полісахаридом, екстрактом м’яти та гліколевою кислотою здатна зняти запалення і глибоко очистити шкіру, заспокоїти її та вирівняти колір обличчя. Засіб легко поглинається, не обтяжуючи та не залишаючи липкості, а також має ніжний і приємний аромат, який перетворить використання сироватки на справжнє задоволення.

Pixi Clarity Concentrate

Pixi Clarity Concentrate – багатофункціональна сироватка для всіх типів шкіри з саліциловою і молочною кислотою в складі. Перша глибоко очищає пори від надлишку шкірного сала, друга — бореться з нерівним кольором обличчя і відлущує, даруючи шкірі гладкість і ніжність. Крім кислот формула передбачає екстракт алое, що забезпечує заспокійливу та регенерувальну дію, і пробіотики, які допомагають відновити захисний бар’єр.

Цікаво на тему: Додатковий догляд за обличчям від українських брендів

Rilastil Multirepair H.A. Facial Detox Serum

Плануєш ввести у свій догляд antiage-сироватку проти перших вікових змін? Зверни увагу на Multirepair H.A. Facial Detox Serum від італійського бренду Rilastil. Завдяки вмісту 4% мигдальної кислоти, засіб сприяє оновленню клітин і вирівнює колір обличчя, а три види гіалуронової кислоти наповнюють шкіру вологою і розрівнюють її, «стираючи» дрібні заломи та зморшки. Сироватка пройшла дерматологічні дослідження, гіпоалергенна і підходить для будь-якого типу шкіри.

SkinClinic Melanyc Serum

Якщо потрібна більш «важка артилерія» для омолодження шкіри, обирай SkinClinic Melanyc Serum. Формула з феруловою кислотою, яка є потужним антиоксидантом, загоює, відновлює і підсилює дію інших компонентів, а транексамова кислота бореться з пігментацією і куперозом, забезпечуючи рівний тон обличчя. Крім цього у складі також є ніацинамід, що славиться загоювальними та оновлювальними властивостями, і арбутин, який руйнує меланін, освітлюючи шкіру, а також знімає запалення і набряклість у тканинах.

Цікаво на тему: ТОП-10 засобів для шкіри обличчя на EVA.UA: орієнтуйся на склад

Christina Line Repair Glow Radiance Reveal Serum

Christina Line Repair Glow Radiance Reveal Serum – це дієва нічна сироватка з фруктовими кислотами, яка вирівняє мікрорельєф і подарує тобі ідеально гладеньку шкіру. Комплекс кислот, серед яких яблучна, фітинова та гліколева, гальмує фотостаріння, розгладжує, стимулює регенерацію клітин і вироблення колагену, а екстракти женьшеню та арніки борються із запаленнями та відновлюють гідроліпідний баланс. Результат — пружна, здорова і сяюча шкіра, від якої ти будеш у захваті.

Janssen Cosmetics Normalizing Skin Complex

Сироватка-концентрат для обличчя Janssen Cosmetics Normalizing Skin Complex – той засіб, який допоможе тобі забути про пудру. Завдяки саліциловій та олеїновій кислотам у складі, а також екстрактам червоних водоростей, оливкового листя й алое, продукт глибоко очищає пори від надлишків себума і звужує їх, заспокоює, стимулює оновлення клітин, бореться з висипаннями та чудово матує. Те, що потрібно жирній і проблемній шкірі.

Цікаво на тему: Що треба знати про ретинол?

Сироватки з кислотами — один з улюблених косметичних засобів у багатьох, бо дає змогу побачити результат від застосування вже протягом кількох тижнів, а інколи й того швидше. Поділися, які кислотні продукти твої улюблені і як вони поліпшили твою шкіру. Чекаємо на тебе в коментарях!

Читай також:

Переглянути коментарі

  • Дуже подобається косметика бренду Patricia Ledo, якісна, гарні текстури. Люблю яскравий мейк, завжди звертаю увагу на нові тіні, особливо яскраві. Буду рада затестити цей набір!

Останні

28 ідей модних образів в стилі office core

Офісний стиль, як і офісні співробітники, покинув стіни кабінетів. Попри те, що віддалена робота дозволяє… Докладніше

Травень 13, 2024

Все про хімічні SPF-фільтри нового покоління

Вибір санскріну – та ще задачка. Хочеться, щоб він не залишав після себе на обличчі… Докладніше

Травень 13, 2024

Добірка рецептів для пікніка

Ароматний дим просочує повітря, поки на розпеченому вугіллі повільно прожарюються соковиті шматочки м'яса, мариновані в… Докладніше

Травень 13, 2024

Як вибрати підгузки та пелюшки для новонароджених

Чи може дитина обійтися без підгузків? Безумовно! Чи може мама впоратися з усіма додатковими завданнями,… Докладніше

Травень 10, 2024

Навіщо потрібен сольовий спрей для волосся та як його використовувати?

Сольовий спрей — класний текстурувальний засіб для укладання волосся в домашніх умовах, особливо влітку. Він… Докладніше

Травень 10, 2024

9 найочікуваніших ігор 2024 року

У моєму розумінні, найочікуваніші ігри – це ті, які роками не дають гравцям спати спокійно,… Докладніше

Травень 10, 2024