Категорії: МодаСтиль

Чоловічий вплив: Який одяг позичити у бойфренда

Від стосунків треба брати усе. І це стосується не лише емоцій і приємних переживань, а й одягу.

Такі явища і поняття, як стиль а-ля гарсон, маскулінність, genderless fashion разом з модою на оверсайз дозволили жінкам інтегрувати зручні і практичні чоловічі речі у свій гардероб. І для цього не обов`язково бути професійним стилістом, достатньо мати відчуття смаку і слідувати деяким простим правилам, наприклад, поєднувати чоловічі речі з виражено жіночними, об’ємні форми з м’якими лініями, які підкреслюють силует, і не зловживати оверсайзом, якщо ваш зріст нижче середнього.

Ми відібрали декілька повсякденних елементів гардеробу, які знайдуться у шафі кожного чоловіка, і за допомогою яких ви зможете значно розширити власний арсенал стильних образів.

Сорочка

Сорочка – це перше, що спадає на думку, коли йдеться про речі з чоловічого гардеробу на представницях слабкої статі. Кліше, – скажете ви. Безумовно. Але ж кліше виправдане! Вранішня красуня у його сорочці, вдягненій на голе тіло, залишається одним з найсексуальніших кінематографічних стереотипів. Однак, чоловіча сорочка – це не лише про звабу, але й про емансипацію, тому і настрій образу, побудованого навколо цього предмету одягу може бути дуже різним, від ніжного і романтичного до рішучого і жорсткого. Та навіть у повсякденному аутфіті, позбавленому будь-яких рольових контекстів, сорочка вашого хлопця стане вам в нагоді. Залежно від фасону і розміру, вона легко зійде за стильну туніку або сукню. У якості сукні її можна носити підперезаною, а разом з брюками або джинсами заправленою тільки спереду – так ви візуально позначите лінію талії і оверсайзна сорочка не вкоротить довжини ваших ніг.

Футболка

Майже кожна жінка хоча б раз у житті за тих чи інших обставин вдягала чоловічу футболку. Ті, хто вдавався до такого, не могли не зазначити, що це зручно, практично, а крім того по-юнацькому зухвало. Щоб посилити цей ефект, виберіть футболку з кітчевим принтом або зухвалим написом, на кшталт зображення супергероя, лого олдскульного рок-гурту або просто іронічного вислову.

Толстовка або світшот

Навіть переконаним пошановувачкам консервативної класики варто бодай раз спробувати це відчуття затишку і абсолютного комфорту, яке може подарувати тільки улюблений бойфрендів світшот. І нехай ви так і не наважитесь вийти у ньому в світ, зате ви точно запам’ятаєте цей досвід надовго. За відсутності такої речі в гардеробі вашого бойфренда (або за відсутності самого бойфренда), радимо терміново влаштувати рейд по відділах чоловічого одягу і придбати оверсайзну толстовку або світшот на власний смак. Будьте впевнені, чоловіча кофта обов`язково приживеться у вашому гардеробі, адже з мішкуватим безформним верхом чудово поєднуються практично усі фасони спідниць – олівці, сонце, пачки, міні, міді або максі. Такий контрастний дует вже став класикою вуличної моди, зокрема завдяки здатності створювати надзвичайно чутливі і жіночні образи та підкреслювати дівочу тендітність. Ще один приємний бонус – взуття у такому ансамблі може бути дуже різним. Кросівки, грубі черевики, ботільйони на стійкому каблуці і навіть елегантні човники однаково пасуватимуть до толстовки або світшота зі спідницею.

Денім

Виводимо стиль бойфренд на новий, буквальний, рівень. Якщо ваш хлопець або чоловік не вирізняється кремезністю або зростом баскетболіста, а ви маєте достатньо нахабства і сміливості, то можна експропріювати навіть його джинси. Підперезуємо їх ременем, додаємо улюблені човники, блузку або водолазку і отримуємо стильний і цілком жіночний вуличний аутфіт.

Ще один об’єкт експропріації – його джинсова куртка. Оверсайзна джинсівка виглядатиме чарівно з романтичною сукнею, спідницею, звуженими або прямими брюками та джинсами. Недбало закатані рукави і оголені зап’ястки посилять загальне відчуття безтурботності в образі. Можливість поєднувати чоловічу джинсову куртку з багатьма стандартними речами з жіночого гардеробу робить її претендентом на звання базової речі.

Пальто

Природа наділила вас стрункістю і високим зростом? Тоді не поспішайте витрачати кошти на осінній верхній одяг. Краще придивіться до гардеробу коханого, чи не знайдеться в ньому часом пальта, яке він вдягає тільки зрідка, а тому не заперечуватиме, якщо ви його позичите на невизначений термін. Особливо, якщо це пальто у стилі кежуал, пальто-тренч, або просто стильне пальто прямого силуету.

Заразом така специфічна і вибаглива річ не пробачає помилок. Будьте уважні до пропорцій – довге чоловіче пальто нещадне до низького і середнього зросту і так чи інакше потребує підборів. Півпальто або пальто середньої довжини більш утилітарне, однак і воно має свої вимоги. Зокрема це потреба в облягаючому або звуженому низі при середньому зрості.

Аксесуари

В’язана або трикотажна шапка, бейсболка, чоловічий капелюх, краватка, наручний годинник, сумка-мессенджер, портфель або рюкзак, гаманець або чохол для гаджета – ці та інші чоловічі аксесуари розбавлять і урізноманітнять майже будь-який образ – від кежуального або вуличного до формального ділового.

А ще можна влаштувати собі невелику fashion-вечірку – під келих вина перед великим дзеркалом переміряти увесь його гардероб у різних комбінаціях. Повірте, це дуже весело і може надихнути вас на нові креативні ідеї і оригінальні образи. Головне, не забудьте повернути усе на свої місця 😉

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

26 Квітня, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

26 Квітня, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

25 Квітня, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

25 Квітня, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

24 Квітня, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

24 Квітня, 2024