Категорії: ВолоссяКраса

Чудова трійця: огляд шампунів, кондиціонерів та олій від OGX

OGX — це сучасний американський бренд, який випускає засоби для догляду за волоссям. Ймовірно, ви вже бачили ці симпатичні дизайнерські флакони в нашому інтернет-магазині EVA.UA. А тепер пропонуємо дізнатися, що всередині них і спробувати на собі новий дієвий догляд. В його складі — популярні базові продукти: шампунь, кондиціонер та олійка для волосся.

 

Проти ламкості волосся: лінійка з кератиновою олією

Справжній порятунок для фарбованого, дуже сухого, ламкого волосся з посіченими кінчиками. Секрет ефективності цих засобів — у формулі з кератиновою олією, головним «будівельним матеріалом» нашого волосся. Саме білок кератин визначає його міцність і здоровий вигляд, а коли його недостатньо, локони стають ламкими, тьмяними, швидко з’являються посічені кінчики.

Використовуючи доглядові засоби з кератином, ви збільшуєте щільність волосся, заповнюєте «пробіли» в його структурі. В результаті воно стає гладким, блискучим, здоровим на вигляд.

Відновлення: лінійка з аргановою олією

Арганова олія — ще один відомий компонент, що використовується для відновлення ламкого, сухого, жорсткого, кучерявого, пошкодженого від укладок і фарбування волосся. Принцип її дії — в інтенсивному та глибокому зволоженні, завдяки чому локони стають еластичними та блискучими. Більш того, олія аргани містить безліч антиоксидантів та жирних кислот, корисних для краси волосся.

Невагоме зволоження: лінійка з кокосовою водою

Якщо ваше волосся потребує легкого зволоження, яке не обтяжуватиме на не провокуватиме швидкого забруднення, тоді ця лінійка — найкраща для вас. Кокосова вода у її складі відмінно доглядає за локонами після висвітлення, фарбування, при ламкості та сухості. З таким доглядом вони стають міцними, пружними, гладкими, повертають свій блиск.

Зверніть увагу, що ці засоби забезпечують легке зволоження, а якщо ваше волосся дуже пересушене й потребує інтенсивнішого догляду, тоді вам краще обрати продукти з іншої серії — OGX з кокосовим молоком.

Для об’єму: лінійка з біотином і колагеном

До формули цих продуктів увійшли біотин (інша назва — вітамін В7), колаген і протеїни пшениці. Ви, ймовірно, знаєте, що біотин дуже корисний для нігтів і волосся, а в складі шампуню та кондиціонеру він укріплює волосяні цибулини, робить волосся густішим. Щодо колагену, то він корисний не лише для шкіри, але й для волосся. Це ще один протеїн, з якого воно складається. Він допомагає утримати вологу всередині волосків та попереджає їхню ламкість.

Шампунь і кондиціонер припіднімають волосся, роблять його менш пористим завдяки заповненню пересушених ділянок.

Гладкість і зволоження: лінійка з олією гавайського горіха

Чудовий варіант для тих, хто бажає зробити волосся шовковистим, слухняним і гладким. Олія гавайського горіха має потужний ефект розгладження та зволоження. При регулярному використанні волосся легше піддається укладанню, стає напитаним, блискучим. Ці засоби підійдуть власницям сухих, пересушених фарбуванням локонів, а також усім під час інтенсивного догляду в міжсезоння.

Живлення: лінійка з кокосовим молоком

Засоби цієї колекції мають приємну кремоподібну текстуру. Кокосове молочко, яєчний білковий протеїн і кокосову олію у складі OGX Coconut Milk живлять волосся від коренів до самих кінчиків, надаючи йому природну силу і еластичність.

Кокосове молочко має живильну і зволожуючу дію. Лінійка стане надійним рятівником для сухого і ослабленого волосся завдяки утворенню захисної плівки. Протеїн з яєчного білка багатий природним мінералом сіркою і біотином, сприяє здоровому блиску волосся.

 

Для фарбованого волосся: лінійка з олією орхідеї

Засоби з цієї лінійки подбають про фарбоване волосся, будуть живити його та зволожувати. І головне – допоможуть уповільнити вимивання кольору. До складу входить екстракт ніжної екзотичної квітки – орхідеї, а також олія виноградних кісточок. А ще завдяки SPF фільтрам волосся буде надійно захищене від впливу УФ-променів!

Так само, як і наша шкіра, волосся виглядає набагато здоровішим і красивішим, якщо правильно дібрати доглядові засоби. А щоб отримати ще кращий результат, дбайте про нього комплексно, використовуючи шампунь, бальзам і олійку з однієї лінійки OGX.

Переглянути коментарі

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

Квітень 25, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

Квітень 24, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

Квітень 24, 2024