Благодійність

Діти у складній життєвій ситуації: історія 14-річної Софії з Малокаховки

«Діти у складній життєвій ситуації» – як це? Софійці 14. Вона з родиною жила в селі Малокаховка (Херсонська обл.), яке з перших годин вторгнення – під російською окупацією. Батька Софії піддавали тортурам, родину внесли в базу на «фільтраційні табори».

6 червня 2022 року разом із бабусею дівчині вдалося виїхати. Зараз вони – під захистом проєкту «Дитинство без війни». Та навіть тут їм непросто, бо після підриву Каховської ГЕС зв’язок із батьками пропав, тож де і як вони зараз, невідомо.

Звісно, жодні гроші світу не можуть зробити Софійку по-справжньому щасливою. Проте завдяки вашій допомозі вона у безпеці зможе дочекатися зустрічі з близькими. Так само як і ще сотні дівчат та хлопчиків, евакуйованих з України.

Тож ми дякуємо всім, хто підтримує проєкт «Дитинство без війни». З 16.05 по 15.07 завдяки вам для українських дітей у Туреччині зібрано 220 935 грн у вигляді бонусів. І це – більше, ніж гроші. Це – підтримка для тих, хто дуже її потребує, щоб зростати без війни, навчитись радіти, любити і ділитися своїм теплом з іншими.

Проєкт триває, тож за можливості переказуйте бонуси на касах EVA, у мобільному додатку та на сторінці «Благодійність» сайту EVA Blog.

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

Квітень 25, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

Квітень 24, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

Квітень 24, 2024