Діти у складній життєвій ситуації: історія 14-річної Софії з Малокаховки

«Діти у складній життєвій ситуації» – як це? Софійці 14. Вона з родиною жила в селі Малокаховка (Херсонська обл.), яке з перших годин вторгнення – під російською окупацією. Батька Софії піддавали тортурам, родину внесли в базу на «фільтраційні табори».

6 червня 2022 року разом із бабусею дівчині вдалося виїхати. Зараз вони – під захистом проєкту «Дитинство без війни». Та навіть тут їм непросто, бо після підриву Каховської ГЕС зв’язок із батьками пропав, тож де і як вони зараз, невідомо.

Софія з Малокаховки та її бабуся

Звісно, жодні гроші світу не можуть зробити Софійку по-справжньому щасливою. Проте завдяки вашій допомозі вона у безпеці зможе дочекатися зустрічі з близькими. Так само як і ще сотні дівчат та хлопчиків, евакуйованих з України.

Тож ми дякуємо всім, хто підтримує проєкт «Дитинство без війни». З 16.05 по 15.07 завдяки вам для українських дітей у Туреччині зібрано 220 935 грн у вигляді бонусів. І це – більше, ніж гроші. Це – підтримка для тих, хто дуже її потребує, щоб зростати без війни, навчитись радіти, любити і ділитися своїм теплом з іншими.

Софія з Малокаховки з бабусею

Проєкт триває, тож за можливості переказуйте бонуси на касах EVA, у мобільному додатку та на сторінці «Благодійність» сайту EVA Blog.

Софія з Малокаховки

28 Липня / 2023 Благодійність

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
29 Грудня / 2023 Благодійність
31 Серпня / 2023 Благодійність