Натхнення

У що зарубатися в новорічну ніч: 5 найкращих ігор

Зустрічати Новий рік із сім’єю чи друзями, теревенячи та поїдаючи салатики — це прекрасно, але все це вже було. Пропоную абсолютно новий експірієнс, а саме, на всю ніч зарубатися в круту відеогру, яка подарує тобі яскраві враження і новорічний настрій.

Час читання: 3 хвилини та чашка какао ☕

статья доступна на русском языке

Тематичних новорічних ігор не так багато, виходять вони вкрай рідко і ти напевно встигла в них пограти. Тому я зібрала, на мій погляд, найкращі тайтли з казковою атмосферою і захопливим геймплеєм, які чудово підходять під тематику свята.🎄

🎮Hogwarts Legacy

Хто з нас у дитинстві не мріяв сісти в Гоґвортс Експрес і разом з іншими учнями вирушити до знаменитої школи чаклунства та чарівництва? 🤩 Цьогоріч у нас з’явився щасливий білет разом із Hogwarts Legacy — рольовою грою у відкритому світі за мотивами романів про Гаррі Поттера. Події перенесуть тебе в Гоґвортс початку 19 століття, де ти, в образі свого персонажа, вивчатимеш магію, заведеш цікавих друзів, але, крім того, тобі доведеться зіткнутися з темними чарівниками, фантастичними створіннями та безліччю інших небезпек. Мені здається, що кращого способу провести новорічну ніч просто не існує!

🎮Baldur’s Gate III

Продовжуємо нашу подорож магічними світами, і у нас на черзі Baldur’s Gate III — захоплива RPG у всесвіті знаменитої Dungeons & Dragons. У твоєму розпорядженні команда персонажів, які вирушать досліджувати світ, виконуючи велику кількість цікавих квестів і беручи участь у видовищних битвах. Звичайно, для її проходження однієї святкової ночі, м’яко кажучи, недостатньо, тож готуйся витратити на неї мінімум 200 годин. 🤯 Але обіцяю, що ти не зможеш відірватися від цієї гри!

Дізнайся: До затишку +100: 12 ідей для прикрашання інтер’єру гірляндами

🎮God of War: Ragnarök

Кінець світу в новорічну ніч? Легко! Не в прямому сенсі, звісно, а у світі, де Кратос і його син Атрей вступатимуть у битву зі скандинавськими богами. Зізнаюся, це одна з моїх найулюбленіших ігрових серій, тому кожна нова частина для мене вже сама по собі свято. ❤️ У ній повно епічних битв, трагічних подій і похмурого гумору, а її героям просто неможливо не співпереживати, адже вони живі й цікаві. Від душі рекомендую пограти в Ragnarök у майбутній святковий вікенд.

🎮Batman: Arkham Origins

Це крута екшн-адвенчура з елементами стелсу у відкритому світі, де Лицар Готема зіткнеться з суперлиходіями напередодні Різдва. Так, гра вийшла давненько, але вона досі виглядає вражаюче, особливо прекрасний і небезпечний засніжений Готем. Тож, якщо в Новий рік хочеться що-небудь у дусі нуарного детектива з різдвяним сетингом, то Batman: Arkham Origins тобі однозначно сподобається.

Дізнайся: Добірка цікавих серіалів і фільмів на вечір

🎮Spirit of the North

Дух Півночі — чудова казка про мандрівку лиса чарівною північною долиною в пошуках джерела згуби, що загрожує всьому живому. При створенні гри розробники надихалися скандинавською міфологією і загадковими пейзажами Ісландії. 😍 Це захоплива, красива і зворушлива історія, яка не залишить тебе байдужою. 💔

2023 рік подарував нам безліч ігор: прекрасних, просто хороших і не дуже, але загалом був щедрим на найрізноманітніші проєкти, кожен з яких по-своєму запам’ятався. Сподіваюсь, що в прийдешньому 2024 році на нас чекають не менш атмосферні та захопливі ігри, які ми зможемо проходити в мирній і спокійній обстановці разом зі своїми близькими та друзями. Веселих тобі свят 🥂

Більше для новорічного настрою:

Джерело всіх зображень: imdb.com

Останні

11+ інтер’єрних подарунків для тих, хто цінує затишок у домі

У пошуках ідеального подарунка для тих, хто любить створювати затишок? В інтер'єрі важливими є деталі,… Докладніше

Вересень 16, 2024

Олія ши – секретна зброя для тривалого зволоження

У складі засобів для догляду за шкірою і волоссям часто можна зустріти такий цікавий компонент,… Докладніше

Вересень 16, 2024

7 інструментів для нанесення тону: особливості та який вибрати

Бездоганно рівний тон обличчя — одна з першорядних цілей будь-якого макіяжу. Але домогтися його не… Докладніше

Вересень 13, 2024

Ідеї смачного перекусу: 8 незвичайних рецептів

Не встигла поснідати перед роботою або зголодніла посеред дня? Значить, тобі потрібен перекус. Хоча це… Докладніше

Вересень 13, 2024

Що таке саморефлексія та навіщо вона потрібна?

Інформації, задач та справ у сучасному житті так багато, що часто не залишається можливості прислухатись… Докладніше

Вересень 13, 2024

Що таке усвідомлений сон і як у нього потрапити

Тобі знайомий фільм “Початок”? Якщо ні, то обов'язково подивися. Якщо ж ти його вже бачила… Докладніше

Вересень 12, 2024