Категорії: КрасаМакіяж

Дрейпинг: як втілити модну техніку корекції обличчя?

Ви, ймовірно, знаєте про контуринг, який допомагає візуально скоригувати форму обличчя за допомогою хайлайтера й темної пудри. У результаті створюються тіні й макіяж стає фактурним. А ось ще одне нове слово в б’юті-словнику: дрейпінг — майже той самий контуринг, тільки тут рельєф підкреслюють світлий і темний відтінки рум’ян. Такий макіяж виглядає невимушено й цілком натурально, на відміну від важкого контуринга.

Виявляється, дрейпинг придумав ще у 70-ті американський візажист Вей Бенді. Тоді цю техніку використовували для зіркового макіяжу, та з часом вона відійшла на другий план. А нещодавно дизайнер Марк Джейкобс вирішив повернути дрейпинг, випустивши нову колекцію рум’ян. Утім, засоби інших брендів створюють аналогічний ефект. Відтінки запорошеної троянди, персику — для природного мейкапу; насичений рожевий, червоний — для зухвалого вечірнього образу.

Створюємо дрейп-макіяж

У цій техніці принцип поєднання темного зі світлим працює так само, як і в інших різновидах скульптування. При цьому зважайте, що для досягнення натурального ефекту темний не має бути надто темним, а світлий — надто світлим.

  1. Все обличчя припудрюємо — це необхідно, щоб далі нам було простіше розтушовувати рум’яна.
  2. Скошеним пензлем наносимо рум’яна темного відтінку в області під вилицями.
  3. Світлі рум’яна — на яблучка щік.
  4. Додаємо трохи світлих рум’ян на скроні.
  5. Усе добре розтушовуємо.
  6. Проходимося світлим відтінком по спинці носа, щоб «заповнити» центр обличчя.

Ваш мейк у техніці дрейпинг готовий! За бажання можна також додати трохи персикового хайлайтера на області вилиць, під бровами, серединку носа та ямку над підборіддям.

Ваші помічники:

  • Палетка рум’ян GlamBee Artist — ідеальна для денного дрейп-макіяжу. Окрім оксамитової текстури та легкої розтушовки, її плюс — у тому, що вам не прийдеться витрачати час на продумування поєднання відтінків. Кольори в палетці гарно суміщаються між собою.
  • Для нанесення рум’ян можна скористатися базовим пензлем з палетки або придбати скошений пензлик O.S, з яким розтушовка стає ще зручніше.
  • Хайлайтер Belor Design Smart Girl Incredible Hollywood лягає невагомою напівпрозорою вуаллю й додає образу природного сяйва.

Дрейп-макіяж гарний тим, що з ним риси обличчя набувають виразності, при цьому він лишається натуральним і свіжим. Сподіваємось, вам сподобався образ з дрейпингом і ви обов’язково втілите його. А ми тим часом будемо готувати для вас нові цікаві статті та майстер-класи 😉

Останні

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024

♑ Козоріг: характеристика знака зодіаку, сумісність і кар’єра

Козороги – досить загадкові особистості, які навіть для найближчих людей часто залишаються непрочитаною книгою. Абсолютно… Докладніше

Травень 6, 2024

Як вибрати мультипіч?

У сусідів аерогриль Philips – дуже ним задоволені. А друзі настійно рекомендують мультипіч Тефаль, кажуть,… Докладніше

Травень 4, 2024