Краса

Двофазна парфумерія: чим відрізняється від звичайної? Розповідає бренд 6th Sense!

До двофазних засобів усі давно звикли й здавалося, що нас уже нічим не здивувати, доки парфумери не придумали дещо нове — двофазні аромати. У них олійна складова відокремлена від інших компонентів. Щоб активувати парфум, флакон потрібно потрясти протягом 2 секунд, і рідина перетвориться на непрозору емульсію. У чому відмінність таких парфумів та як вони розкривають свої ноти, у EVA Blog розповідає бренд 6th Sense.

Чим двофазна парфумерія відрізняється від звичайної?

Двофазна парфумерія — це щось нове в нашому звичному ранковому або вечірньому ритуалі. Вміст флакона розділений на дві частини: одна складається з ароматної олії, інша — це парфумерна композиція. Перед нанесенням двофазного аромату флакон потрібно струснути, щоб часточки змішалися між собою, утворюючи єдине ціле. А за кілька хвилин, коли молекули повернуться на свої місця, ти знову можеш побачити окремі компоненти.

Одним із новаторів у ніші двофазної парфумерії став датський бренд Zarkoperfume, а цією осінню колекцією двофазних ароматів порадував бренд 6th Sense.

У чому особливості такого парфуму:

  • не сушить шкіру й волосся завдяки зменшеному відсотку спирту: у традиційній парфумерії він становить 75–82%, у двофазних ароматах — 32%;
  • завдяки олійній складовій аромат довше пахне.

Двофазні парфуми не рекомендується наносити на одяг, оскільки олія може залишати плями на тканині. А ось на шкіру та волосся — будь ласка. Наявність олій хоча й не замінює твій крем для тіла, але додатково доглядає та живить.

Цікаво по темі: Унісекс парфуми з Alchemist Collection від Fabien Marche: які вибрати?

Двофазна парфумерія від 6th Sense

Раніше ми писали в EVA Blog про цікаві layered-аромати від 6th Sense у дуо-флаконах, які можна використовувати окремо або змішувати між собою. А тепер бренд випустив четвірку двофазних жіночих парфумів з різним наповненням і звучанням.

Dopamine — аромат-легкість

Втілення радості та позитивного настрою — це Dopamine від 6th Sense. Що це за аромат? У нього зелений фруктово-квітковий характер, а розкриваючись протягом дня, його ноти додають ніжності й жіночності кожному твоєму руху.

На старті чутні напівпрозорі переливи соковитої айви та кисло-солодкого ревеню. Слідом за ними приходить черга зеленого листя, що розпускається в серцевому акорді. А в шлейфі Dopamine звучить букетом із конвалій у компанії витонченого білого мускусу.

Аромат сподобається, якщо ти прихильниця Azzaro Mademoiselle L’Eau Très Florale або Flora by Gucci Gracious Tuberose.

Vitamin — аромат-натхнення

Ніжна фруктово-квіткова композиція Vitamin, мов яскравий сонячний день, надихає та заряджає життєвими силами. Перше враження складають ноти півонії та троянди, підсолоджені стиглим бананом і соковитим персиком. У серці аромату звучать мотиви залитих сонцем абрикосів і жасмину. І вся ця краса розчиняється в деревно-мускусній базі, що надає парфуму шляхетність і чарівність.

Vitamin завжди дарує яскраві враження й точно ніколи не забудеться. Підійде, якщо тобі подобаються композиції Nina Ricci Love in Paris або Late Night Her FCUK.

Endorphin — аромат-задоволення

Солодка фруктово-квіткова композиція Endorphin звучить гламурно, яскраво та дуже чуттєво. У верхньому акорді в сяйві цитрусової свіжості переливаються стигле манго та червоне яблуко. Жіночний квітковий букет в серці парфуму зібраний із фіалки та магнолії, приправлених пікантною гірчинкою апельсинового цвіту. Як бурхливі оплески, завершує звучання цієї композиції розкішний шлейф з оксамитової деревини, амбри та солодкої малини.

Почуття, які викликає цей парфум, такі ж життєрадісні, як у VIP Private Show від Britney Spears та Escada Taj Sunset. Якщо тобі подобаються ці жіночі аромати, тоді Endorphin — точно твій.

Adrenalin — аромат-мотивація

Парфумована вода Adrenalin — це солодкий фруктовий тренд, який асоціюється з яскравістю та динамічністю літа. Акценти розставлені дуже цікаво — подібно плину літнього дня, в якому є місце свіжості, і солодкості, і безтурботності.

Починається історія на світанку освіжаючим фруктово-ягідним асорті з ананаса, полуниці, малини та чорної смородини. Опівдні, коли сонце світить особливо яскраво, на передній план виступають сонячні ноти персика й дині. Ніжний ванільно-карамельний акорд зливається з мускусною спокусою та приносить відчуття радості з настанням сутінків.

Незважаючи на велику кількість солодких нот, солодкість в Adrenalin приємна, збалансована та зовсім не задушлива. Краса цього парфуму порівнянна з Escada Turquoise Summer або Mad About You Bath and Body Works.

Нові парфуми такі різні й у рівній мірі чарівні, що навіть важко визначитися, з якого флакончика почати знайомство. Усі вони однозначно гідні зайняти своє місце в нашій парфумерній колекції.

Цікаво на тему:

Останні

Як книги допомагають у лікуванні психічних розладів

У тому, що книжки мають потужний терапевтичний ефект, я переконалась на власному досвіді. В умовах… Докладніше

Травень 17, 2024

Фіксатори макіяжу: навіщо потрібні, якими бувають і добірка найкращих

Спреї для фіксації макіяжу, мабуть, одні з найбільш недооцінених beauty-продуктів. Утім, вони активно використовуються професійними… Докладніше

Травень 17, 2024

Красиві листівки та вітання до Дня подруг

Жіноча дружба — це найдивовижніша річ у світі. Вона пробуджує у нас найкращі почуття: довіру,… Докладніше

Травень 17, 2024

Як відповідати на недоречні запитання, щоб їх більше не задавали

Людська цікавість — досить підступна штука. Часом вона підштовхує ставити запитання, які є недоречними, незручними… Докладніше

Травень 16, 2024

Як вибрати дитячі ножиці для нігтів

Підстригти нігтики на крихітних пальчиках новонародженого – не найпростіше завдання, особливо якщо під рукою немає… Докладніше

Травень 16, 2024

Струменевий оргазм (сквірт): 5 фактів, про які ти не знала

Я довго думала як би максимально лайтово розповісти тобі, що таке струменевий оргазм і просто… Докладніше

Травень 15, 2024