Мода

Естетика Garden Girl: як створити трендовий літній образ

Втома від міської метушні та прагнення гармонії з природою призвели до появи такого романтичного стилю як Garden Girl. Тренд в першу чергу асоціюється із неквапливим заміським життям, прогулянками садом та збиранням стиглих літніх фруктів. Відмінними рисами модного віяння стали вільні силуети, пастельні відтінки, натуральні тканини, квіткові мотиви та природний мейк. Якщо такий стиль тобі до вподоби, тоді ця стаття допоможе сформувати ідеальний образ Garden Girl.

Як з’явився тренд

Стиль Garden Girl є похідним від gardencore та cottagecore – фермерської естетики, що полягає в простоті, екологічній свідомості та любові до природи. Такий гардероб включає легкі натуральні тканини, у яких безпечно та зручно за будь-якої погоди. Йому притаманні романтичність, лаконічність та жіночність: мінімалістичні сукні, комфортні комбінезони оверсайз, легкі блузки вільного крою та багатошаровість образів. Отже, поява тренду продиктована бажанням втекти з міста в тиху сільску місцину, щоб відпочити та стати ближчою до природи.

Головні атрибути стилю

Без чого неможна уявити образ чарівної садівниці? Є кілька речей, які неодмінно повинні з’явитись у твоєму гардеробі, якщо бажаєш вдало влитися у тренд.

Натуральні матеріали

Тканини, створені з натуральної сировини, є традиційними в даному стилі. Вибирай льон, бавовну, шовк – вони легкі, приємні до тіла та комфортно носяться у спекотну погоду.

Цікаво на тему: Принт на одязі: як вибрати той, з яким виглядатимеш стрункішою

Квіткові візерунки

Витончені квіткові принти на сукні або сорочці-розлітайці – саме те, що треба для підкреслення стилю Garden Girl! Ти виглядатимеш ніжно та природно з “макіяжем без макіяжу”, а також з легкою укладкою, наче твоїм волоссям погрався літній вітерець у саду.

Цікаво на тему: Макіяж без макіяжу: підкресли свою індивідуальну красу з GlamBee​

Комбінезон садівниці

Вже подивилась серіал A Good Girl’s Guide to Murder? В ньому героїня Емми Маєрс живе у маленькому мальовничому містечку та носить милі комбінезончики, що дуже пасують до заміського стилю та вдало підкреслюють її образ Garden Girl.

Вибирай джинсові, вельветові або лляні комбінезони вільного крою, доповнюй їх легкими майками або мереживними котоновими блузками, які додадуть тендітності й грайливості твоєму луку.

Цікаво на тему: Наймодніші жіночі джинси, які мають бути у твоєму гардеробі

Сорочка у клітинку

Це універсальна річ, що в даному контексті чудово поєднується з тонкими білими топами, блакитними джинсами моделі straight та об’ємними сумками або шоперами. Можеш розслаблено накинути сорочку на плечі чи недбало пов’язати на пояс.

Білий мереживний сарафан

Образ “садової дівчини” буде неповним без білого сарафана міді з мереживом, оборками або вишивкою. До нього пасуватиме солом’яний капелюшок з шовковою стрічкою та чоботи, з яких визирають довгі шкарпетки.

Косинка

Цей аксесуар можна використовувати багатьма способами:

  • носити як бандану – дуже стильний акцент цього літа загалом та неодмінний для тренду Garden Girl;
  • вдягнути замість топа – виглядатимеш привабливо та уникнеш спеки;
  • зав’язати на шиї або руці – замість звичних прикрас;
  • почепити на сумку – додатковий акцент, що привертатиме увагу.

Цікаво на тему: 15 стильних аксесуарів, які доповнять ваш образ

Шкіряні сандалії та біркенштоки

Натуральне, зручне та модне взуття – що ще потрібно влітку стильній та практичній пані? До образу садівниці тобі найкраще підійдуть замшеві моделі сірого, синього або стриманого зеленого відтінку, що асоціюватимуться з природою, землею та водою. Відкриті сандалії носи босоніж, а із закритим носком доповнюй високими білими шкарпетками.

Цікаво на тему: Шкіра, лак, замша, нубук: Як правильно доглядати взуття залежно від його типу

Солом’яна або плетена сумка

Найкращим завершенням тематичного образу стане плетений мішечок або каркасна солом’яна сумка з візерунком. Якого кольору буде аксесуар: натурального солом’яного або сплетена з кольорових матеріалів – вибирай відповідно до сьогоднішнього настрою та наряду.

Цікаво на тему: Як підібрати сумку під свій образ

Прикраси з природними мотивами

Це можуть бути підвіски, сережки та каблучки з метеликами, гілочками або пір’їнками, що своїм дизайном звертаються до природи.

Чи сподобався тобі лук дівчини-садівниці? Напиши у коментарях, якими способами тобі вдалося його втілити, які атрибути ти вдало використовувала у своєму новому образі? Буде цікаво дізнатись твою думку. 💋

Читай також:

Переглянути коментарі

  • Особисто для мене такий стиль надто милий та романтичний. Але ж який візуальний ексзат приклади з фото у цій статті. І світло, і ракурси, і настрій. Дуже дякую авторці!

Останні

Що таке проєкція у психології

Бувало відчуття, що весь світ змовився проти тебе? Подруга раптово стала забагато критикувати, шеф чіпляється… Докладніше

Вересень 19, 2024

10 сухих шампунів, які реально працюють

У тебе теж бувають дні, коли волосся має не найкращий вигляд, а часу на повноцінне… Докладніше

Вересень 19, 2024

Що рекомендують почитати автори EVA Blog

Час від часу всі ми шукаємо, щоб такого почитати. Але що обрати серед безлічі жанрів?… Докладніше

Вересень 18, 2024

Багатошаровість: як правильно зібрати образ та не виглядати капустою

Багатошаровість часто фігурує в добірках ідей для стильних образів. Вона є класним інструментом корекції силуету… Докладніше

Вересень 18, 2024

Як зробити шкіру сяйливою: топ порад і засобів для догляду

Гарна і сяйлива шкіра – це мрія кожної дівчини. Багато хто думає, що домогтися ідеального… Докладніше

Вересень 17, 2024

Гід по каві: що ми п’ємо в кав’ярнях

Привіт, мій любителю ароматного напою, що бадьорить. Пропоную тобі сьогодні трохи зануритися у світ кави… Докладніше

Вересень 17, 2024