HITова парочка від GlamBee: літній настрій, який візьмемо із собою в осінь

Осінь цього року обіцяє бути яскравою, адже на прихильниць нетривіальних мейкапів та образів чекає багато цікавинок від виробників бьюті-засобів. І сьогодні ми в EVA Blog презентуємо запаморочливий дует від GlamBee — кольорову туш та парфумовану воду з кристалами. Вони варті вашої уваги задля втілення в життя ультрасучасних ідей та перенесення соковитих акордів літа у мрійливу осінь.

Кольорова туш від GlamBee: і ваша мейкап-історія унікальна

Самовираження не втрачає позицій серед гарячих трендів. Ще не стихла популярність білих стрілок, як на візажному небосхилі засяяла «нова зірка» — яскраві вії. Готові зробити їх головним акцентом у своєму макіяжі? Хітова колекція тушей GlamBee — це чотири насичені кольори:

  • зелений;
  • синій;
  • коричневий;
  • фіолетовий.

Цікаво по темі: «ТОП-5 тушей для створення об’єму»

 Зелені вії пасують як білявкам, так і брюнеткам. Але особливий ефект туш GlamBee HIT зеленого кольору гарантує рудим дівчатам. Вона ідеальна для підкреслення глибини зелених очей, але й сірим та карим додасть яскравості. Макіяж пасуватиме для денного і навіть ділового образу, якщо туш звучатиме соло. У дуеті з димчасто-сірими smoky eyes або контрастними стрілками виходить оригінальний образ для світської вечірки.

Синю можна назвати універсальною серед кольорових тушей. Вона виглядає самодостатньо, тому її сміливо можна використовувати у денному макіяжі. Кароокі шатенки і білявки із сіро-зеленими очима стовідсотково зацінять синю туш GlamBee HIT. Вона чудово комбінується практично з усіма кольорами і текстурами інших бьюті-продуктів. Підложка з перламутром, шимером або металіком стане у пригоді для романтичного чи вечірнього образів.

Порада від EVA Blog: Якщо ви тільки починаєте експерименти та не готові до радикальних перетворень, спробуйте спочатку нанести в один шар чорну туш, а на кінчики вій — додати кольору.

 Коричнева туш — прекрасна альтернатива класичній чорній. Вона пасує шатенкам, а також «теплим» світловолосим жінкам зі світлими віями. Щодо кольору очей: підходить усім, але особливо — блакитним та сірим. Це ідеальний інструмент для casual-образу, коли важливо додати акцентів без перевантаження насиченими пігментами. Хоча з коричневою тушшю можна і «погратися», обираючи не занадто темний фон. Палетка нюдових відтінків або золотисто-бронзові тіні — чудовий супровід. Завдяки кремоподібній текстурі коричнева туш GlamBee HIT лягає без грудочок, а під час демакіяжу не залишає кругів під очима.

Розкрити красу безодні блакитних очей та бурштинове сяйво карих цієї осені допоможе фіолетова GlamBee HIT. Вона вимоглива до контексту. Тому для її елегантного вигляду краще обрати сатиновий фон та не обтяжувати контрастами. До речі, фіолетовий підходить до будь-якого кольору волосся.

Порада від EVA Blog: Краще за насичені тіні з кольоровими віями виглядає яскрава помада. До зелених вій оберіть помаду відтінку марсали, а до фіолетових чудово пасує рожево-бузковий та кораловий колір. Класика — синя туш і червоні губи.

Парфумована вода GlamBee HIT — солодка свіжість для осені

Щоб відчути зміну сезону, але перенести до нового все найкраще від сонячних днів, GlamBee пропонує зануритися в обійми квітково-фруктової парфумованої води. Колекцію Crystal доповнено новим ароматом HIT. Це історія про емоції, свободу та бадьорість. Це розповідь, гідна написання роману про літній відпочинок. У букеті відчутні акорди апельсина, кавуна та чорниці. А в базі звучить ніжна квітка тіаре. Така композиція якнайкраще доповнить мейкап із кольоровими віями та в будь-якій ситуації нагадає, яким дивовижним було літо.

Суворих постулатів цієї осені немає: можна дозволити собі бути різною. Нетипові поєднання іноді виглядають дуже ефектно, тому сміливо «приміряйте» яскраві відтінки туші, доповнюючи настрій енергією фруктів та квітів. HITова парочка від GlamBee вже доступна в інтернет-магазині EVA!

Переглянути коментарі

Останні

Не санскрином єдиним: як вибрати крем для обличчя на літо

Літо – це привід прикупити не тільки новий трендовий купальник і класні окуляри, а й… Докладніше

Квітень 29, 2024

Прикореневий об’єм: лайфхаки та хитрощі

Пишні укладки з ефектним прикореневим об'ємом — це тренд, який з нами давно і надовго.… Докладніше

Квітень 29, 2024

Красиві листівки та вітання з Великоднем

Квітень зустрічає нас першим весняним теплом, ласкавим сонечком та світлим, сімейним святом Великодня. ✨Щороку ми… Докладніше

Квітень 29, 2024

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024