Завдання року через порядок і пізнання гармонії, через баланс прагнути пізнання навколишнього світу, зробити грандіозні зміни у сім’ї, шлюбі, в освоєнні як мінімум двох нових ролей, проєктів, освіт. 

Час читання: 1 хвилина та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Левам захочеться працювати ще більше, ніж минулого року, включається борець за справедливість, Батьківщина-мати та керівник одночасно, а присвятити себе доведеться домашнім справам і навіть на роботі створити затишну, сімейну атмосферу. Кролик – це не та здобич, що може наситити Лева, але ось біг за ним неймовірно вимотує. Самотнім представникам царського знака варто заводити нові відносини прораховуючи до дрібниць і вибудовуючи союз подібно до кар’єри — з перспективою зростання. Нересурсний та неуспішний партнер у левовому полі просто не втримається!

Кохання

___________________________

❤️️Кохання. Цього року Леви як би не намагались, не зможуть розділити любов і роботу. Навіть якщо партнер працюватиме в зовсім іншій сфері, він все одно приноситиме роботу додому або допомагатиме вам виконати ваші професійні завдання. Для вільних та царських — захоплення на роботі має всі шанси перерости у щось серйозне. Ті, хто хоче залучити удачу в коханні, подаруйте начальнику щедрий подарунок, а якщо ви не працюєте, терміново встаньте на біржу або розмістіть резюме на сайтах з пропозиціями про роботу. Ваше кохання вас знайде!

Ризики року

___________________________

Ризики року. Складно (хоч і дуже хочеться!) сидіти на двох стільцях та підпирати одночасно двері, крізь які прагнуть увійти побутові труднощі. Важливо! Зустрічати кризу з розкритими обіймами й у всеозброєнні — вміти відмовитися від того, що віджило, на роботі і в родинних відносинах, інакше такий «розрив» і бажання догодити серйозно вдарить по здоров’ю.

Цікаво по темі: Конструктивна критика в стосунках: висловлюємо претензії правильно

Важливі періоди

___________________________

Важливий період наприкінці квітня – початку травня. Кролик плутає та затягує у конфлікти, будьте максимально лояльні та не піддавайтеся на провокації. Липень принесе зміни у статусі та є сприятливим для переїзду, партнер чи член сім’ї поміняє роботу  або поставить вас перед вибором, посилюючи та вивертаючи назовні проблеми минулого.

Астропрогноз 2023 для інших знаків Зодіаку:

Останні

Не санскрином єдиним: як вибрати крем для обличчя на літо

Літо – це привід прикупити не тільки новий трендовий купальник і класні окуляри, а й… Докладніше

Квітень 29, 2024

Прикореневий об’єм: лайфхаки та хитрощі

Пишні укладки з ефектним прикореневим об'ємом — це тренд, який з нами давно і надовго.… Докладніше

Квітень 29, 2024

Красиві листівки та вітання з Великоднем

Квітень зустрічає нас першим весняним теплом, ласкавим сонечком та світлим, сімейним святом Великодня. ✨Щороку ми… Докладніше

Квітень 29, 2024

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024