Астропрогноз 2023

♎️ Терези: довіртеся янголу-охоронцю

Завдання року – довіритися своєму ангелу-охоронцю, яким виявиться покровитель або наставник. Життєвий досвід, набутий у 2022 році, неоціненний, і завдяки йому ви пройдете по краю слизьких і небезпечних ситуацій, не вплутавшись у них.

Час читання: 1 хвилина та чашка чаю ☕

статья доступна на русском языке

Бажано залишити глобальні проєкти на початок 2024 року. Дуже актуальна жіноча тема, співпраця та будь-яка взаємодія з жінками. В їх особі світ частіше підкидатиме вам як опонентів-конкурентів, так і провокаторів-подруг та колег. Важливо зайнятися своїм здоров’ям, почати займатися спортом та переглянути харчування — опрацьовувати Венеру-Марс, тим самим допомагати всесвіту гармонізувати стосунки з протилежною статтю та налагодити партнерство.

Кохання

___________________________

❤️️Кохання. Ну, Терези, тримайтеся! Познайомитися для особистих стосунків можна гуляючи у парку із собачкою, вплутавшись у конфлікт чи у лікаря. Вибирайте, що вам більше до вподоби. Маркером змін в особистому статусі так само стануть тварини й будь-які взаємодії з ними: відвезли хом’ячка подруги до ветеринара або залишили кота мамі — і те, й інше спровокує появу романтичного захоплення. У Терезів, що знаходяться у тривалих та міцних відносинах, виникнуть складнощі у розумінні з партнером, але спільне хобі допоможе вирішити будь-який конфлікт.

Ризики року

___________________________

Ризики року лежать у площині фінансів та інвестування у незнайому вам сферу. Щоб уникнути грошових втрат, прислухайтеся до того, кого вважаєте своїм гуру, учителем, а також побудуйте виважений план і вкладайтесь у фінансовий інструмент, де заздалегідь готові втратити, але невелику суму. Наприклад, внесок із плаваючим відсотком або 10€ на покупку NFT, акцій. Навіть незначна сума нівелює ризики. Тримайтеся подалі від Козерогів або принаймні не вступайте з ними в конфлікт і не сперечайтеся. А ось Риби доведуть вас до сказу!

Цікаво по темі: Метч або свайп: чи сумісні у вас із ним знаки Зодіаку?

Важливий період

___________________________

Важливим періодом стане літо 2023 року. Особливо спекотним буде серпень місяць, адже саме він змінить ваше життя назавжди, і вам доведеться приймати рішення, що давно зріє. Розслабитись можна буде лише у новому році, тоді ж і відбудеться ще одна глобальна зміна у кар’єрі.

Астропрогноз 2023 для інших знаків Зодіаку:

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

Квітень 25, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

Квітень 24, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

Квітень 24, 2024