Астропрогноз 2023

♋️ Рак: прагнення до порядку

Завдання року для Раків — не улюблена домашня рутина, а саме наведення ладу в будинку, кабінеті, гаражі, сім’ї, документах і стосунках, де багато хто поставить жирну точку, а деякі щасливчики почнуть все заново з тим самим партнером.

Час читання: 1 хвилина та пончик 🍩

статья доступна на русском языке

Завдання року лежить у площині спілкування з братами/сестрами, оформленні офіційних паперів: віз, ліцензій, дозволів, паспортів. Перехід з вузького та примітивного рівня усвідомлення допоможе легше впоратися із завданням року і дозволить впустити в життя справжню віру, змінивши її на краще назавжди. Відключіть внутрішній діалог, перестаньте копатися в помилках минулого, вкладайте в майбутнє (діти, будівництво, проекти) і довіртеся зовнішнім силам, які мають своє бачення ваших планів і цілей.

Кохання

___________________________

❤️️Кохання — для самотніх і охочих зустріти своє кохання Раків, найкращою стратегією буде безперервний рух, а саме — короткі поїздки: від таксі до супермаркету до вилазки на вікенд. Ще висока ймовірність отримати відповідь згори (а багато Раків цього року опиняться в непростій ситуації вибору між минулим і майбутнім) у момент відвідування храмів і святих місць, а також у ситуаціях допомоги ближньому. Загалом, Раки весь рік наводитимуть лад у любовних справах і лише деякі щасливчики створять міцну сім’ю або заново закохуватимуться у свого колишнього.

Ризики року

___________________________

Ризики року — все те ж нестабільне та вимогливе партнерство та сценарій стосунків «ні з тобою, ні без тебе». Зупинити ці емоційні гойдалки допоможе переключення на нову роботу, продаж будь-якої нерухомості та переїзд. Тоді життя подарує вам нове знайомство і, можливо, жодне.

Цікаво по темі: Життя заново: як адаптуватися на новому місці після переїзду

Важливий період

___________________________

Важливий період для вирішення документальних та транспортних питань — з березня до кінця травня: довгоочікувані оформлення, щедра оплата послуг з цього питання та купівля/продаж машини та придбання квитків в один кінець у нове життя. У першій половині липня майте напоготові зібраний рюкзак.

Астропрогноз 2023 для інших знаків Зодіаку:

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

Квітень 25, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

Квітень 24, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

Квітень 24, 2024