Mr.Scrubber — з любов’ю до вашої шкіри

Девіз українського бренду Mr.Scrubber — love your skin. Це любов до себе та свого тіла, яка виражається в турботі за допомогою якісної косметики. У її формулах — натуральні складові, які допомагають оздоровити шкіру й усунути косметичні недосконалості.

Приємно, що всі продукти мають комплексну дію. Скраби з часточками кави, вівсяних пластівців, цукровою пудрою містять також масла, які тут же зволожують і пом’якшують. Креми для тіла, крім ніжного догляду, огортають чудовим ароматом. Гелі для душу доглядають і надають легкий блиск. А натуральні бальзами для губ виготовляються на основі бджолиного воску та масел. Ці продукти встигли стати улюбленими для багатьох, і якщо ви з ними ще не знайомі, швидше виправляйте це.

Цікаво по темі: «Скраби та обгортання, які можна зробити вдома»

Скраби

Звичайно, перше, з чого варто розпочати знайомство, — скраби Mr.Scrubber, з яких і почалася діяльність бренду. В асортименті EVA.UA — засоби для тіла, обличчя, губ і голови. За рахунок натуральних складових вони дбайливо відлущують, у той час як масла і екстракти додатково доглядають.

  • Кавовий скраб для обличчя Mellow Mango підходить для всіх типів шкіри. Містить дрібні часточки робусти й арабіки, вітамін Е, комплекс олій, завдяки яким очищає та освіжає, усуває сухість.
  • Вівсяний скраб для обличчя Oats Face Scrub — ідеальний для чутливої ​​шкіри. Він очищає дуже ніжно, а олії глибоко зволожують і надають гладкість.
  • Цукровий скраб для тіла Sugar baby Pineapple — це баланс дрібнозернистого цукру та цінних олій, який робить шкіру бездоганно м’якою, шовковистою та зволоженою.
  • Скраб для шкіри голови Elixir Keratin працює в декількох напрямках: очищає та доглядає, зміцнює цибулини й насичує кератином волосся в прикореневій зоні.

Про те, чим корисно таке скрабування, читайте в нашому матеріалі «Скраб для голови: навіщо він потрібен і який обрати?»

Креми для обличчя й тіла

Прості та зрозумілі формули, приємні аромати й відчутний результат — ось головні особливості кремів від Mr.Scrubber.

  • Крем-гелі з лінійки Jelly Cream — універсальний продукт для рук і тіла. Завдяки оліям інтенсивно зволожують, зберігають вологу, пом’якшують і відновлюють шкіру. Як бонус — приємний фруктовий аромат.
  • Крем для тіла Body Cream Grapefruit Oil з грейпфрутовою олією зволожує, підтягує та освітлює пігментні плями. Відмінний засіб для зрілої шкіри.
  • Креми для обличчя Skin Food — це зволоження, живлення та захист. В асортименті EVA.UA — крем з морквяною олією для звуження пор, матуючий з екстрактом кори енантему, антивіковий з олією насіння томату й комплексом Idealift™.

Цікаво по темі. «Краса по годинах: як врахувати біоритми в догляді за шкірою?»

Гелі для душу

Ароматний догляд і відчуття свіжості — все це та навіть трошки більше приготували для нас експерти бренду Mr.Scrubber.

  • Лінійка гелів Jelly Bubbles — spa-задоволення і чудовий фруктовий аромат. Шовковиста піна ніжно очищає, а масло кокоса пом’якшує та зволожує шкіру всіх типів.
  • Сяйливий гель для душу You Glow Girl з дрібним шимером надає тілу ніжне сяйво. В іншому — все як завжди: делікатне очищення й догляд з натуральними маслами.

Догляд за шкірою губ

Лінійка Mr.Scrubber Wow Lips — це бездоганний догляд за губами у два етапи.

  1. 1–2 рази на тиждень: очищення за допомогою скрабу Wow Lips з цукровою пудрою та оліями. Містить також екстракт перцю, який збільшує губи в об’ємі.
  2. Щодня: живлення і захист зі 100% натуральним бальзамом Wow Lips. Завдяки бджолиному воску, маслам какао й кокосу він розгладжує, загоює мікропошкодження та покращує захисні властивості шкіри.

Вибирайте свою солодку парочку з улюбленим ароматом і замовляйте в EVA.UA:

  • екзотичний кокос — Coconut;
  • ніжний мед — Honey;
  • соковита малина — Raspberry;
  • ванільне морозиво — Ice Cream;
  • стигле манго — Mango;
  • шоколадний брауні — Brauni.

Чоловіча серія

У Mr.Scrubber знають, що сучасні чоловіки бажають виглядати охайно та доглянуто не менш жінок, тому створили серію чоловічої косметики для догляду.

  • Крем після гоління Man After Shave Cream з маслом коноплі та пантенолом для загоєння мікропошкодження та м’якості шкіри.
  • Чоловічий кавовий скраб для тіла й обличчя Man Coffee Bean для всіх типів шкіри — розкішний аромат, ефективне очищення та догляд з 7 маслами.
  • Комплекс олій для волосся й бороди Man Tea Tree стимулює зростання та живить цибулини, щоб зробити волосся еластичним і здоровим на вигляд.

Цікаво по темі. «Чоловіча косметика: допоможемо чоловікам правильно підібрати догляд»

Набори засобів для догляду

Такі неймовірні продукти хочеться лишити собі, та якщо ви бажаєте зробити комусь приємний подарунок, Mr.Scrubber вже подбали про все. У EVA.UA представлено набори засобів по догляду — для чоловіків і жінок, з гармонійно підібраними складовими і у фірмовій подарунковій упаковці.

Подаруйте собі та своїм близьким ефективний spa-догляд з косметикою від Mr.Scrubber з EVA.UA!

Переглянути коментарі

Останні

Як книги допомагають у лікуванні психічних розладів

У тому, що книжки мають потужний терапевтичний ефект, я переконалась на власному досвіді. В умовах… Докладніше

Травень 17, 2024

Фіксатори макіяжу: навіщо потрібні, якими бувають і добірка найкращих

Спреї для фіксації макіяжу, мабуть, одні з найбільш недооцінених beauty-продуктів. Утім, вони активно використовуються професійними… Докладніше

Травень 17, 2024

Красиві листівки та вітання до Дня подруг

Жіноча дружба — це найдивовижніша річ у світі. Вона пробуджує у нас найкращі почуття: довіру,… Докладніше

Травень 17, 2024

Як відповідати на недоречні запитання, щоб їх більше не задавали

Людська цікавість — досить підступна штука. Часом вона підштовхує ставити запитання, які є недоречними, незручними… Докладніше

Травень 16, 2024

Як вибрати дитячі ножиці для нігтів

Підстригти нігтики на крихітних пальчиках новонародженого – не найпростіше завдання, особливо якщо під рукою немає… Докладніше

Травень 16, 2024

Струменевий оргазм (сквірт): 5 фактів, про які ти не знала

Я довго думала як би максимально лайтово розповісти тобі, що таке струменевий оргазм і просто… Докладніше

Травень 15, 2024