Краса

Найкращі ідеї білого манікюру на короткі та довгі нігті

Тренди приходять і йдуть, а щось залишається вічним. І це стосується не тільки моди, макіяжу чи зачісок, а й манікюру. Нюд, чорний, червоний та білий на нігтях — це класика поза часом, сезонів і тенденцій. Наша добірка присвячена білому манікюру і найрізноманітнішим його варіаціям, тому приготуйся багато скринити.

Час читання: 3 хвилини та соковитий кавун 🍉

статья доступна на русском языке

Ненудний френч

Безумовно, французький манікюр — один з найпопулярніших. Він стриманий та доречний до будь-якого випадку і стилю одягу. Але в класичному виконанні цей дизайн уже добряче приївся, тому сьогодні в топі більш оригінальні його виконання.

Актуальний тренд — використовувати в такому класичному манікюрі нестандартні кольори. При цьому білим виділяється не вільний край, а він є основою дизайну.

Рожево-молочний напівматовий манікюр з неоновою «наміткою» френча — стильно, але при цьому майже непомітно.

Альтернативний дизайн — омбре з імітацією френча. Головне — створити плавний градієнт від основного кольору до білого на кінцях.

Цікаво на тему: Як вибрати форму нігтів для манікюру

Запитайте у будь-якого майстра, який колір у нього найбільш ходовий, і він без зволікання відповість — молочний. Він не такий контрастний на наших ручках, як чистий білий, тому дає змогу створювати більш м’який образ. На коротких нігтях або довгих, квадратних або овальних, мигдалеподібних або круглих — молочні відтінки завжди мають стильний і дорогий вигляд.

Але відтінків у білого (або майже білого) набагато більше. Тут і рожевий, і жовтуватий, і з сірим підтоном — варіантів дуже багато і кожен по-своєму цікавий.

А ще класно виглядає напівпрозора перламутрова втирка на білому фоні. Вона дає легкий, але при цьому складний відтінок і додає м’який ненав’язливий блиск.

Напівпрозорий молочний і акуратний контрастний акцент, який лише частково видно зверху, має незаяложений і цікавий вигляд.

Анімалістичний дизайн

Уже котрий рік «тваринні» принти не виходять із трендів. Звісно, зараз не 2000-ті й total look у «леопарді» не комільфо, але в аксесуарах і на нігтиках такі малюнки продовжують бути актуальними. Втім, необов’язково обирати хижі дизайни — дуже милий вигляд має стилізація під далматинця (або корівку ).

Ну, а якщо говорити про класику, то тут тобі карти в руки. Манікюр з леопардовим принтом на коротких нігтях? Чому б і так!

Цікаво на тему: Тренди модного манікюру на літо 2023

Витончений шик: білий на білому

Білий малюнок на молочній підкладці просто створені для романтичних образів. Таке поєднання має дуже ніжний вигляд і натякає на те, що власниця манікюру наділена витонченим смаком.

Біла павутинка або мереживо на прозорому фоні — дуже стильно й ефектно.

А ось варіант френча в стилі мінімалізму. Такий простий манікюр має шикарний вигляд і його можна зробити навіть на весілля.

White & Black: вічна класика

Чорний і білий — ідеальне і безпрограшне поєднання. Як стрілки та червона помада, кава і круасан, день зарплати та шопінг…

Дизайн з геометрією — це окремий вид мистецтва. Чіткі чорні лінії на білому фоні мають чудовий вигляд на будь-якій довжині та формі нігтів.

Манікюр із сердечками необов’язково має бути попсовим. Ось прекрасні монохромні варіанти на кожен день.

Контрастні акценти

Білий — універсальний колір, який шикарно гармонує з будь-якими іншими. Пропонуємо кілька цікавих поєднань, від строкатих літніх варіантів до досить стриманих і витончених. Наприклад, це можуть бути контрастні квіти, сердечка, фрукти або ягоди на білому.

Або контрастні кольорові малюнки: зі сріблом і з золотом, з розводами та хвилями, ефектом серпанку або чіткими межами.

Цікаво на тему: Головні тренди весняного манікюру 2023 року

Просто блискуче: ідеї білого манікюру з сяйвом

Мода на стрази поки що на паузі, але ніхто не забороняє використовувати альтернативні блискітки для створення святкового іскристого манікюру. Втирки, блискітки, фольга, шимер — запалити «іскорки» на нігтях сьогодні можна найрізноманітнішими способами. Ну, а якщо все-таки стрази, то зовсім небагато.

Ні, це не шикарний манікюр. Це просто розрив!

А ось класний зимовий варіант. Виглядає дуже затишно, ніжно й ошатно навіть на коротких нігтях.

Цікаві дизайни на білому

На білому фоні дуже виграшно виглядають малюнки або наклейки з гілочками. Особливо якщо додати сюди який-небудь контрастний, але не яскравий відтінок як підкладку або золотий акцент.

А ось кілька цікавих ніжних дизайнів, у яких білий вдало міксується з нюдовим рожевим.

У матовому варіанті має теж вельми благородний вигляд.

Цікаво на тему: Шкода гель-лаку для нігтів: міф чи правда?

На білому також класно виглядає дизайн у стилі шкаралупи перепелиного яйця.

Білий і його відтінки – класний фон для мармурових дизайнів або імітації напівдорогоцінного каміння.

І, звичайно ж, не варто забувати, який крутий вигляд має однотонний білий манікюр «без нічого». До слова, він виграшно підкреслює засмагу, тому для літа — один з топових варіантів.

У цій добірці ти напевно знайшла ідеї манікюру, які потрапили в саме сердечко . Який дизайн будеш повторювати зі своїм майстром наступного разу? Поділися з нами в коментарях. Якщо стаття тебе надихнула, не забудь поставити лайк.

Читай також:

Переглянути коментарі

Останні

Психосоматика: як стрес призводить до хвороб

Чимало людей відносять психосоматику щонайменше до чогось нематеріального, а щонайбільше – до неіснуючого явища. Однак… Докладніше

Травень 8, 2024

13 смачних заправок для салатів

Салатні заправки — це простий спосіб додати різноманіття своєму щоденному меню, особливо в літній період,… Докладніше

Травень 8, 2024

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024