Незвичайні ідеї для зустрічі Нового року

Зовсім скоро настане Новий рік, і дбайливі батьки вже починають планувати новорічну вечірку. Якщо вам наскучили традиційні свята з салатами, телевізором і мандаринами, пропонуємо кілька незвичайних ідей, як зустріти Новий рік цікаво, весело та по-новому, щоб ця казкова ніч назавжди запам’яталася вам і вашим дітям.

На екзотичному пляжі

Що може бути більш незвичайно, аніж новорічна ніч на пляжі? Адже всі знають, що як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш, а хто не хоче провести рік у відпустці далеко від усіх проблем і холодної зими! Певно, тому багато хто на свята їде в теплі краї.

Пляжний Новий рік — чудова нагода наповнити звичне свято новим сенсом, незвичайними емоціями та враженнями. Одним з найпопулярніших місць для такого Нового року лишається Єгипет. Недорогі готелі All inclusive з тематичними новорічними вечірками та аніматорами для дітей, тепле не палке сонечко, пляжний релакс посеред зими — ось те, що притягує сюди мандрівників. Такий новорічний відпочинок обов’язково запам’ятається всій родині!

В повітрі над землею

Напередодні новорічних свят кількість пасажирів авіакомпаній стрімко зростає, тому квитки на літак зазвичай дорожчають. А от власне на свято летіти захоче мало хто, тож скористайтеся нагодою незвичайно зустріти Новий рік в літаку. Такий Новий рік обов’язково запам’ятається вам і вашим дітям, а про компанію можна не переживати: з вами неодмінно летітимуть цікаві люди, тож можна познайомитися і відзначати разом.

Зазвичай святкові рейси більше нічим не відрізняються від звичайних, але члени екіпажу часто самі проявляють ініціативу й одягаються в новорічні костюми, вітають пасажирів та навіть дарують невеликі сувеніри. Замість президента після бою курантів по гучному зв’язку ви слухатимете привітання від командира повітряного судна, а потім весело вітатиметеся з усіма іншими пасажирами та екіпажем. Чим не романтика!

Тематична вечірка

Якщо ж ви вирішили зустріти Новий рік вдома, але бажаєте зробити свято не таким, як завжди, ось кілька цікавих ідей.

«Оскар»

З чим асоціюється у вас найвідоміша світова кінопремія? З червоною доріжкою, голлівудськими красунями в розкішних сукнях, красенями-акторами в вишуканих смокінгах або чимось іще? Якщо ви плануєте зустрічати свято у веселій компанії, тоді вечірка в стилі «Оскар» — те, що треба. Продовжуючи кінематографічну тематику, можна зупинитися на улюблених сюжетах: «Великий Гетсбі», «Пірати Карибського моря», «Снігова Королева» — який фільм ви любите найбільше? Разом з дітьми оберіть святковий одяг, оформіть фотозону з імпровізованою червоною доріжкою і веселіться досхочу!

Кольорова вечірка

Проста у виконання та цікава для дітей будь-якого віку. Прикрасьте кімнату бантами обраного вами кольору (білий, зелений, блакитний), разом з дітьми зробіть запрошення для гостей на кольоровому папері, підберіть одяг, застеліть скатертину, запакуйте подарунки для гостей у відповідному кольорі. Влаштуйте веселі конкурси й розважайтесь усю ніч!

Національна вечірка

Темою вашої вечірки може стати національна українська або ж будь-яка інша країна, наприклад, Китай. Підготуйте відповідне меню, одяг, музику, стиль відзначання. Прикрасьте будинок в китайськими ліхтариками, за китайською традицією підберіть гостям парні подарунки: дві чашки, парні свічки тощо. Заздалегідь продумайте активність дітей під час свята, наприклад, складання орігамі, гра «Вірю-не вірю» з питаннями про Китай, чайну церемонію тощо.

Новий рік у лісі

Якщо погода дозволятиме, з дітьми старшого віку на зустріч Нового року можна відправитися в ліс. Засніжені дерева, справжня жива ялинка, вогнище, чисте повітря — що може бути романтичніше! При правильній підготовці такий Новий рік стане однією з найяскравіших подій.

Заздалегідь вирішіть питання з транспортом: хто буде за кермом або ж домовтесь зі службою таксі. Візьміть з собою теплі пледи й необхідний інвентар: сірники, лопату для розчистки снігу, дрова, мангал і т.д. А щоб святкування Нового року в лісі не було схоже на звичайну прогулянку, прихопіть з собою гірлянди на батарейках, свічки у свічниках, новорічну мішуру, шапки Санта Клауса і т.д.

Також ретельно сплануйте меню: шашлик, уха з димком, бутерброди, чай, традиційні мандарини. А за кілька хвилин до бою курантів, про який вас сповістить прихвачене з дому радіо, усім учасникам святкування можна запалити бенгальські вогні й обов’язково загадати бажання!

А які незвичайні зустрічі Нового року траплялися з вами? Поділіться з нами в коментарях ↓

Останні

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024

♑ Козоріг: характеристика знака зодіаку, сумісність і кар’єра

Козороги – досить загадкові особистості, які навіть для найближчих людей часто залишаються непрочитаною книгою. Абсолютно… Докладніше

Травень 6, 2024

Як вибрати мультипіч?

У сусідів аерогриль Philips – дуже ним задоволені. А друзі настійно рекомендують мультипіч Тефаль, кажуть,… Докладніше

Травень 4, 2024