Категорії: КрасаПарфумерія

Огляд найсексуальніших ароматів парфумів

З давніх часів запах вважають ключовим елементом спокуси. Тож коли хочеться зачарувати, крім візуального образу, варто приділити увагу вибору відповідного аромату парфумів. І як знати, можливо, саме він покладе початок довгій історії кохання, у якої не буде завершення.

Дивовижно, але чоловіки знаходять сексуальними дуже різні парфуми: деревні, солодкі, східні, квіткові та, звичайно, класичні. Які з них приваблюють і викликають бажання підійти ближче, говоримо в EVA Blog.

Цікаво на тему: У чому різниця між парфумами, парфумованою та туалетною водою

Квіткові сексуальні аромати

Парфюм з домінуючим квітковим звучанням здається чоловікам дуже привабливим. Він допомагає створити особливий настрій і разом з подарованими вам квітами зробить вас незабутньою.

Парфумована вода Armand Basi In Red. Бездоганний варіант, коли колір настрою — червоний. Її розкішна композиція складається з квітів і прянощів, головні з яких — троянда, жасмин, конвалія й листя фіалки, що плавно перетікають у розкішний шлейф з деревних і мускусних нот.

Парфуми BI-ES Paradiso — зовсім інша інтерпретація квіткового аромату, де квіти фліртують в обнімку з соковитими фруктами. Вся магія полягає в ніжному поєднанні кокоса, полуниці й водяних квітів, що звучать у серці парфуму, з захопливим шлейфом зі згущеного молока, кремового мускусу й сандалу. Ці парфуми — чудова ольфакторна компанія для вашого ефектного виходу.

Цікаво на тему. В обіймах нічного міста: новинки парфумів від City Spirit

Солодкі сексуальні аромати

Ніжні й насичені солодкі аромати — справжні шедеври парфумерії, створені професіоналами екстракласу. Вони схожі на екзотичний десерт, у якому багато солодкості, але є і свіжість, грайлива гірчинка і легка кислинка, ніби фрукти збризнули лимонним соком.

Парфумована вода Lanvin Eclat de Nuitмагнетичний аромат, що хвилює фантазію солодкістю квітів і фруктів. Він ненав’язливий завдяки першому враженню з нот чорної смородини та стиглого яблука, які втамовують спрагу та виступають прелюдією для домінуючих акордів білої фрезії, квітів апельсина та справжнього афродизіаку — жасмину. Особливу привабливість створюють аромати праліне, ванілі й сандалу в шлейфі парфуму.

Парфуми Demeter Fragrance Caramel. Приголомшливий моноаромат, теплий та однозначний, у центрі якого — грайливий запах смачної карамелі з ледь помітною гірчинкою та відтінком кави з вершками. Якщо ви і ваш обранець обожнюєте солодощі, тоді ці парфуми точно для вас двох.

Цікаво на тему: Моноаромати Le Bouquet

Деревні жіночі аромати

Розкішні деревні ноти пробуджують чуттєвість і сексуальність, перетворюючи носіння таких парфумів на відверту подорож.

Парфумована вода Angel Schlesser Essential — містична таємниця, яку так пристрасно хочеться розгадати. Її деревно-мускусне звучання невимушено починається з легкості бергамоту й червоної смородини, що потопають у красі квітів — троянди, фіалки, фрезії та півонії. Ця квіткова фантазія плавно перетікає в ноти ветіверу, сандалу, мускусу й білого кедру — спокуса в чистому вигляді.

Парфуми SWAROVSKI BEAUTY з глибокою, томною та неймовірно чуттєвою деревно-квітковою композицією. Традиційно легкі верхні ноти огортають шкіру ніжністю бергамоту, смородини й зеленого мандарину, щоб потім розпуститися чарівним букетом з жасмину, пачулів і троянди. Та справжня магія відбувається трохи пізніше — коли у всій красі розкриються ноти мускусу й сандалу.

Цікаво на тему: Рейтинг стійких помад для найщиріших поцілунків

Східні привабливі жіночі аромати

Смолисті, медові та разом з тим не важкі, ці парфуми — справжня пісня пустелі. Вона звучить пахощами квітів, фруктів, прянощів і солодкувато-терпких деревних півтонів.

Парфумована вода Escada Magnetism, талановите творіння легендарних парфумерів Steve DeMercado і Pierre Bourdon, п’янить і манить за собою. Відкривають її безтурботні та грайливі фруктові відтінки, які ніби за помахом чарівної палички перетворюються на хвилююче серце з квітів і прянощів, щоб лишитися на шкірі інтимним шлейфом з бальзамно-деревних тонів і карамельно-ванільної солодкості.

Парфуми Guy Laroche J’ai Ose. Їхня спокуса починається з фруктової ніжності, що згущується пряним диханням коріандру й альдегідів. У серці відчутні акценти сандалу, пачулів, жасмину, кедру та троянди. А мох, амбра й мускус, прикрашені блискучими краплями смолистого бензоїну, складають розкішний шлейф цих парфумів.

Цікаво на тему: Шосте чуття допоможе підібрати ідеальну пару… ароматів

Класика: сексуальні парфуми, які завжди будуть у моді

Неймовірні аромати, що лишаються поза трендами й актуальні незалежно від свого віку. Як хороше вино, з часом ці парфуми стають тільки краще.

Парфумована вода Guerlain Shalimar — легендарний шедевр великого маестро Jacques Guerlain, що розповідає історію кохання індійського імператора до його дружини. Східна казка починається сяйвом цитрусових нот, обрамлених медово-деревним звучанням кедру. Вишукане серце розкривається духмяно-димним поєднанням пачулів, ветіверу, троянди, жасмину й ірису. Хвилюючі ноти бази — шкіра, сандал, ваніль, ладан, цивета й опопонакс — підкреслюють жіночність і створюють томний шлейф.

Парфуми Chanel Chance — дуже чуттєвий аромат з квітково-шипрової групи з красивим поєднанням квітів і фруктів, які струнко обрамляються мускусом, пачулями й ваніллю. Ці парфуми — справжня сучасна класика, доречна для жінок і дівчат, для дня та вечора.

Одна відома жінка говорила: «Єдине, що я вдягаю на ніч, — це крапелька Chanel № 5». І вона має рацію, адже звабливих парфумів не так багато. Деякі з них встигли стати легендою, як Guerlain Shalimar, інші — абсолютно нові, як Lanvin Eclat de Nuit. Але є у цих парфумів дещо спільне: їх неможливо забути.

Останні

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024

♑ Козеріг: характеристика знака зодіаку, сумісність і кар’єра

Козероги – досить загадкові особистості, які навіть для найближчих людей часто залишаються непрочитаною книгою. Абсолютно… Докладніше

Травень 6, 2024

Як вибрати мультипіч?

У сусідів аерогриль Philips – дуже ним задоволені. А друзі настійно рекомендують мультипіч Тефаль, кажуть,… Докладніше

Травень 4, 2024

6 помилок у макіяжі, які додають вік

Іноді буває, що провела биту годину біля туалетного столика, зробила дуже крутий макіяж, але все… Докладніше

Травень 3, 2024

Як зменшити кількість пилу у приміщенні?

Пухнастий сірий шар, який підсвічують сонячні промінчики з вікна, — зовсім не те, що хочеться… Докладніше

Травень 3, 2024

Акцентні зони на обличчі: як змінюються тренди у макіяжі

Макіяж — одна зі сфер, в якій beauty-тенденції дуже часто змінюються. Але в більшості своїй… Докладніше

Травень 2, 2024