Категорії: ДімПобут

Прості способи відбілити речі в домашніх умовах

Білосніжні речі завжди залишаються модними. Вони надають будь-якого образу бадьорості та сексуальності. Білий одяг актуальний в будь-який сезон. А в холоди надає вам особливо роскішного віигляду. Дівчина, яка одягнена в білосніжні речі, ніколи не залишиться без уваги з боку чоловіків.

Але рано чи пізно такий одяг брудниться і позбавляється первинної білизни. Для того щоб повернути речам привабливість, можна використовувати різні способи.

Так, наприклад, бавовняній і лляній тканини можна повернути чистоту і блиск наступним способом. Перед тим як прати речі з такого матеріалу у воді, в ній потрібно розчинити кілька столових ложок скипидару і аміаку. Нехай речі полежать приблизно 1-2 години, потім ретельно прополощіть їх у свіжій воді, а після цього виперіть як завжди, з додаванням порошку для білосніжних речей. Таким методом можна відбілити навіть найбрудніший одяг.

Плямовивідник та Відбілювач рідкий для тканин Vanish Gold Oxi Action – визнаний лідер у боротьбі зі слідами застілля на одязі.

Відбілити блузку можна тим, що є в будь-якій сім’ї – тривідсотковим перекисом водню. Для відбілювання налийте в таз 2 літри води. Краще не користуватися тазами з міді і металевими, це може зіпсувати тканину. Вода для відбілювання білої блузки повинна бути температури 30-40 градусів за Цельсієм. Якщо блузка сильно пожовкла або має плями, що в’їлись, додайте в цю воду чайну ложку кальцинованої соди. Розмішайте воду і покладіть в неї блузку, періодично помішуйте блузку для рівномірного відбілювання.

Відбілювання перекисом водню і содою дуже добре видаляє жовті плями поту і повертає одягу втрачену білосніжність.

Відбілюючі речовини, до складу яких входить хлор, досить агресивні, але й цілком ефективні. Їх не варто використовувати для відбілювання речей з тонких, делікатних тканин, таких як шовк, шифон та інші. Також не варто захоплюватися багаторазовим відбілюванням хлормісткими речовинами, постільної білизни, наприклад. Все це може привести до витончення і руйнування тканини. А от з видаленням плям з білих джинсів або щільної білої скатертини такі відбілювачі впораються на відмінно.

В основі формули відбілювача Бон Extra – кисневі компоненти.

Речі з найвимогливіших тканин необхідно спочатку замочити в розчині перекису водню (приблизно 2 ст.л. перекису на 10-12 літрів води). Можна також налити трохи нашатирного спирту. Через півгодини слід прополоскати речі у великому обсязі води. Потім потрібно покласти одяг в пральну машинку, встановити належний режим і додати прального порошку.

Відбілювач SANO не містить хлору, а тому серед його переваг – м’який вплив на делікатні тканини.

Для відбілювання речей надзвичайно корисними є сучасні засоби. Можете спробувати такий спосіб: в тазі з гарячою водою розчинити кисневий відбілювач і залишити речі замоченими в цьому розчині на всю ніч. І пам’ятайте: з ранку потрібно буде прополоскати і випрати одяг звичайним способом.
Кисневі відбілювачі не викликають алергії та подразнення на шкірі, що робить їх придатними і для дитячих речей. Ці відбілювачі не псують структуру тканини. Також господинь приваблює універсальність відбілювачів з киснем, їх можна використовувати і для кольорових речей.

Лайфхак від Eva Blog:

перед використанням будь-якого засобу для відбілювання білизни уважно вивчіть ярличок, прикріплений до даного виробу.

Виглядайте бездоганно щодня разом із Eva ✿

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

26 Квітня, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

26 Квітня, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

25 Квітня, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

25 Квітня, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

24 Квітня, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

24 Квітня, 2024