Прості способи відбілити речі в домашніх умовах

Білосніжні речі завжди залишаються модними. Вони надають будь-якого образу бадьорості та сексуальності. Білий одяг актуальний в будь-який сезон. А в холоди надає вам особливо роскішного віигляду. Дівчина, яка одягнена в білосніжні речі, ніколи не залишиться без уваги з боку чоловіків.

Але рано чи пізно такий одяг брудниться і позбавляється первинної білизни. Для того щоб повернути речам привабливість, можна використовувати різні способи.

Так, наприклад, бавовняній і лляній тканини можна повернути чистоту і блиск наступним способом. Перед тим як прати речі з такого матеріалу у воді, в ній потрібно розчинити кілька столових ложок скипидару і аміаку. Нехай речі полежать приблизно 1-2 години, потім ретельно прополощіть їх у свіжій воді, а після цього виперіть як завжди, з додаванням порошку для білосніжних речей. Таким методом можна відбілити навіть найбрудніший одяг.

Плямовивідник та Відбілювач рідкий для тканин Vanish Gold Oxi Action – визнаний лідер у боротьбі зі слідами застілля на одязі.

Відбілити блузку можна тим, що є в будь-якій сім’ї – тривідсотковим перекисом водню. Для відбілювання налийте в таз 2 літри води. Краще не користуватися тазами з міді і металевими, це може зіпсувати тканину. Вода для відбілювання білої блузки повинна бути температури 30-40 градусів за Цельсієм. Якщо блузка сильно пожовкла або має плями, що в’їлись, додайте в цю воду чайну ложку кальцинованої соди. Розмішайте воду і покладіть в неї блузку, періодично помішуйте блузку для рівномірного відбілювання.

Відбілювання перекисом водню і содою дуже добре видаляє жовті плями поту і повертає одягу втрачену білосніжність.

Відбілюючі речовини, до складу яких входить хлор, досить агресивні, але й цілком ефективні. Їх не варто використовувати для відбілювання речей з тонких, делікатних тканин, таких як шовк, шифон та інші. Також не варто захоплюватися багаторазовим відбілюванням хлормісткими речовинами, постільної білизни, наприклад. Все це може привести до витончення і руйнування тканини. А от з видаленням плям з білих джинсів або щільної білої скатертини такі відбілювачі впораються на відмінно.

В основі формули відбілювача Бон Extra – кисневі компоненти.

Речі з найвимогливіших тканин необхідно спочатку замочити в розчині перекису водню (приблизно 2 ст.л. перекису на 10-12 літрів води). Можна також налити трохи нашатирного спирту. Через півгодини слід прополоскати речі у великому обсязі води. Потім потрібно покласти одяг в пральну машинку, встановити належний режим і додати прального порошку.

Відбілювач SANO не містить хлору, а тому серед його переваг – м’який вплив на делікатні тканини.

Для відбілювання речей надзвичайно корисними є сучасні засоби. Можете спробувати такий спосіб: в тазі з гарячою водою розчинити кисневий відбілювач і залишити речі замоченими в цьому розчині на всю ніч. І пам’ятайте: з ранку потрібно буде прополоскати і випрати одяг звичайним способом.
Кисневі відбілювачі не викликають алергії та подразнення на шкірі, що робить їх придатними і для дитячих речей. Ці відбілювачі не псують структуру тканини. Також господинь приваблює універсальність відбілювачів з киснем, їх можна використовувати і для кольорових речей.

Лайфхак від Eva Blog:

перед використанням будь-якого засобу для відбілювання білизни уважно вивчіть ярличок, прикріплений до даного виробу.

Виглядайте бездоганно щодня разом із Eva ✿

6 Грудня / 2017 Дім

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *