Категорії: НатхненняСвята

Що подарувати чоловікові до Дня Козацтва

Щороку – одне і те ж. Що подарувати чоловікові? Особливо тому, якому «нічого не треба»? Велика частина напруги зазвичай пов’язана з бажанням здивувати чимось надзвичайним. На організацію «надзвичайного» не завжди є час і фантазія, а часом – і бюджет не гумовий. Наш експерт – блогер Анастасія Арьє пропонує ставитися до будь-якого свята – будь то Новий рік, день народження або день захисника як до можливості порадувати чимось, що чоловік любить або чим цікавиться. Вау-ефект не обов’язковий! Якщо ви поділяєте її бачення, пропонуємо список з 10 ідей подарунків до Дня Козацтва – раптом щось з цього ви ще не дарували?

1. Квитки

На концерт улюбленої групи, на матч улюбленої команди, в квест-кімнату, на літак – і в романтичний уїк-енд…

2. Скретч-карта

Карта світу для відміток, де він був або куди збирається, карта Карпатських вершин – для підкорювачів гір, тематичні карти на зразок «100 справ» (завдання для справжнього чоловіка, заняття для пари, коктейлі та алкогольні напої, книги, фільми і навіть Камасутра).

Скретч-карту #100дел можна придбати на Rozetka

3. Термос или термочашка

Зручно, функціонально, зігріваюче – особливо якщо вранці перед роботою ви будете заварювати для нього чай або робити каву.

4. Стильний блокнот або скетчбук

Мені особливо подобається лінійка Limited Edition блокнотів Moleskine – на їх обкладинках живуть і супергерої, і LEGO, і Маленький принц, і персонажі «Гри престолів»…

Блокнот Moleskine Batman Limited Edition можна придбати на Amazon чи в офіційних представників бренду

5. Майстер-клас

Можна вибирати те, що чоловік вже любить і чим займається, а можна порадувати чимось абсолютно новим і незвичним. Гра на барабанах? Екстремальне водіння? Кулінарний майстер-клас? Йога в гамаках? А, може, живопис маслом? Пошукайте, які майстер-класи доступні в вашому місті, і сміливо даруйте сертифікат.

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

6. Книга

Даруйте автобіографії успішних і знаменитих, історії корпорацій або будь-яку з книг Далай Лами (моя улюблена – «Буддійська практика. Шлях до життя, повного сенсу»). Ще один гарний варіант – купити подарункове видання, пов’язане з захопленням чоловіка (архітектура, фотографія, дизайн, мистецтво і т.д.) або улюбленої книги.

7. Ігри

Настільні та карткові. Напередодні осіннього і зимових сезонів стануть відмінним доповненням дружніх посиденьок! Крім класичних «Монополії» і «Ерудита», придивіться до ігор «Манчкін», «Колонізатори», «Дженга», «Аліас» і «Коли в останній раз …». Набір для покеру – теж варіант. Як класно буде зібратися у когось вдома або на дачі холодним дощовим вечором, приготувати глінтвейн і зануритися в гру!

8. Торт

Великий і спеціально для нього. В ідеалі – спечений самостійно, але, якщо знаєте перевірені кондитерські, де можна замовити смачний торт – замовляйте! Подумайте про смакові переваги того, кому призначається солодкий подарунок і, звичайно, якщо раптом у чоловіка є алергія на горіхи / цитрус або ще якийсь продукт, обов’язково скажіть про це кондитерові.

9. Пуровер, кемекс, аеропресс або..

..сифон для альтернативного приготування кави. Приємно мати можливість спостерігати тренди не тільки в кафе, але і на власній кухні!

10. Ортопедична подушка

Не смійтесь! Речі з прикметником «ортопедичний» призначені не тільки для пенсіонерів. Якість сну помітно поліпшується, якщо змінити звичайну подушку на ортопедичну, а разом з цим – і настрій, і рівень енергії з ранку. В інтернеті повно рекомендацій по правильному підбору подушки, і консультанти в магазинах з радістю допоможуть вам визначитися.

Сподіваюся, цей список подарував вам свіжу ідею для подарунка або наштовхнув на власну! І що ваш чоловік буде вдячний вам – незалежно від того, подаруєте ви йому до свята щось дороге, або спечете торт, або просто підготуєте листівку зі смішним або зворушливим написом.

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

Квітень 25, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

Квітень 24, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

Квітень 24, 2024