Категорії: НатхненняСвята

Що подарувати коханому в Міжнародний чоловічий день?

Близько 60 країн щорічно святкують 19 листопада як Міжнародний чоловічий день. Таким чином його творці намагаються привернути увагу до питань дискримінації чоловіків в різних сферах життя (освіта, сімейне право, охорона здоров’я, ЗМІ), а також відзначити позитивний внесок чоловіків в суспільство та їхні досягнення.

Якщо ви хочете порадувати коханого та вручити йому подарунок у цей день, я склала список анти-подарунків – чого дарувати не варто. І невеликий список ідей, що ж все-таки можна подарувати.

Насправді досить бути уважною, щоб зрозуміти бажання чоловіка. На відміну від жінок, вони рідко натякають, частіше говорять відкрито. Припустимо, ви зайшли в спортивний магазин вибрати термобілизну, а він каже: «О, баскетбольні м’ячі привезли. Давно хотів покликати на дачу кумів і затіяти дружній матч». Чули? Повертайтеся при нагоді за м’ячом і чекаєте літа і матчу разом.

Перед тим, як пропонувати добірку подарунків, ось список речей, які краще залишити на полицях в магазинах:

  1. М’які іграшки. Милі пухнасті звірята, які викликають у вас розчулення, навряд чи чіпатимуть дорослого чоловіка.
  2. Даремні «романтичні» сувеніри на кшталт листівок, рамок або пазлів з вашою спільною фотографією. Чоловік швидше оцінить або смішний, або функціональний подарунок. «Милий» – ні.
  3. «Суспільний» подарунок. Товари для дому, якими ви зможете разом користуватися, теж не викликають ентузіазму. Новий пилосос замість поламаного або садовий шланг – приблизно те ж саме, що набір сковорідок для вас. Краще вже тоді набір інструментів для господарства або для автомобіля.
  4. Сорочки, запонки, затискачі для краваток і самі краватки. Все це – про роботу, а вона і так займає більшу частину його життя.
  5. Прикраси. Дуже слизька тема.
  6. Щось масштабне і пов’язане з хобі. В чому тут помилка? Якщо чоловік чимось дуже захоплений, то у нього вже або є найкращий «важливий предмет» (наприклад, та сама вудка), або він точно знає, як вудка – найкраща в світі. Інших дарувати не варто. Краще вибрати якісь аксесуари для захоплення, але не основний предмет.
  7. Навігатор. Серйозно, ця функція є в будь-якому телефоні.

«Окей, що повз, я зрозуміла. Так що ж дарувати?» – думаєте ви. Кращий подарунок для чоловіків – той, яким можна похвалитися друзям. Я не маю на увазі автомобіль, тут, скоріше, працює бажання продемонструвати нові навички та поділитися враженнями. Стрибнув з парашутом, підкорив Говерлу, вибив «страйк» в боулінгу, проїхав сотню кілометрів на велосипеді – все це ознаки відмінного подарунка. Таким чином, король списку ідей подарунків – це …

1)Враження. Зараз маса компаній, які допоможуть вам вибрати сертифікат на що завгодно – масаж, політ в аеротрубі, стрільба з лука або майстер-клас гри на барабані.

 

2) Звичні предмети в нереальній кількості. Наприклад, не пару шкарпеток, а кілька десятків. Знаєте, чому чоловіки дарують іноді непідйомний букет з троянд? Тому що цінують вау-ефект більше нас. Ми б вважали за краще постійні знаки уваги – отримувати по одній троянді при кожній зустрічі замість букета з дев’яносто дев’яти штук. Тому, якщо хочете подарувати чоловікові щось на кшталт шкарпеток, варто приголомшити його кількістю. Нехай їх буде дійсно багато.

 

3) Іграшки. Ніхто вам в цьому не зізнається, але всередині кожного чоловіка є маленький допитливий хлопчик, який прийде в захват від подарунка з кнопками, лампочками і пультом управління. Інакше чим пояснити неймовірну популярність квадрокоптера?

 

4) Спортивна атрибутика. Якщо ваш чоловік захоплений якимось видом спорту, вибрати йому подарунок легко, а вболівальникам – ще легше. Чоловік не пропускає жодної гри улюбленої футбольної команди? Купуйте квитки на гру або даруйте атрибутику. Якщо ви складете йому компанію і перейметеся грою, він оцінить.

 

 

5) Гаджети. Класні навушники, приставка або окуляри віртуальної реальності – годиться все.

 

6. Доглядова косметика. Крем для рук, косметика по догляду за бородою або, навпаки, набір для гоління теж гарний варіант для подарунка в холодний сезон.

Звичайно, не варто сприймати ці рекомендації буквально. Якщо це обговорено або ви точно знаєте, що коханий хоче пилосос, сорочку або навігатор – сміливо вирушайте саме за цим! Або беріть на озброєння сім пунктів вище плюс десять ідей, про які я писала в минулому році до Дня Козацтва

Останні

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024

Гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Вже не терпиться дізнатися, що ж зірки підготували для тебе в травні? Любов, здоров'я, фінанси… Докладніше

Квітень 25, 2024

35 загадок на логіку для ігор з друзями

Коли в компанії набридає обговорювати плітки, погоду та новини, нерідко виникає бажання розважитись іграми, які… Докладніше

Квітень 24, 2024

Розігруємо набір косметики для догляду за тілом від MONIQUE

Ти навіть не уявляєш, що ми приготували для тебе цього разу… EVA Blog дарує один… Докладніше

Квітень 24, 2024