Мода

Slow Living: стильний одяг для дому

Філософія slow living — це стиль життя. Якщо подивитися дослівний переклад, то все одразу стає зрозумілим, “slow life” — повільне життя. Такий формат вже давно в тренді та щороку тільки набирає обертів, а куди поспішати, правда? Основна ідея, це приділяти більше уваги та переваги не кількості, а якості, не летіти на величезній швидкості, упускаючи яскраві моменти, а повільно крокувати, смакуючи їх.

Час читання: 7 хвилин і чашка лате ☕

статья доступна на русском языке

Коротке пояснення нового тренду — є, залишається розібратися в головних питаннях, які мене хвилюють уже дуже давно:

  • Чому нам, жінкам, звичніше носити вдома чоловічу футболку і треники з розтягнутими колінами?
  • Як викреслити з життя пункт №1 і бути красунею в шикарній піжамі, навіть коли ти вдома одна і за тобою стежить максимум кіт з-за штори та собака з лежанки?

Так, перше: викинути розтягнуті штани, безрозмірні футболки, старі сарафани та бабусині халати!!! Ми, жінки — прекрасні в усьому і це зрозуміло, але це не означає, що не варто приділяти увагу домашньому одягу.

Усе життя існувала мода на халати та спідню білизну, але довго ця мода обмежувалася халатиками та пеньюарами. Сьогодні ходити вдома “не при параді” — модний злочин. Тим більше минулого року мега трендом став вуличний піжамний стиль. Чому? Тому, що піжами зараз настільки круті, що їх примудряються одягати в кіно, на побачення і навіть на вечірки.

Сподіваюся, я переконала всіх у тому, що гарна піжама має бути в кожному домі й не одна. Але питання про те, як же вибрати піжаму, поки що відкрите. Немає питань без відповідей! Нижче я зібрала короткий посібник для швидкого і правильного вибору.

Керівництво з купівлі піжами

Почнемо з того, що є два типи піжам: для дому — це той модний лук, у якому ти проводиш увесь час, дивлячись серіали, миючи підлогу або читаючи книжку; і піжама для сну. Якщо з першим варіантом кожен дивиться здебільшого на зручність і фасон, то з другим все трохи складніше.

Вибір піжами для сну може бути таким же ретельним, як і вибір сукні на весілля до подруги. Зрештою, хороший сон залежить від гарного, зручного одягу. Потрібно щось просте, функціональне і водночас шикарне. Якщо ти вже вдяглася і стоїш у дверях, щоб вирушити за піжамою, почекай. Нижче є парочка порад, які тобі точно допоможуть визначитися з вибором.

Цікаво на тему: Що таке athflow: особливості нового модного тренду

Комфорт

Як виспатися, коли все чіпляється, заважає і тисне? Щоб уникнути цього, пам’ятай про те, що ти хочеш бачити у своєму одязі для сну: чи потрібні кишені, ґудзики, коміри або круглі вирізи? Зверни увагу на розмір, адже одяг для сну не повинен стягувати та заважати. Піжама стане частиною сну і комфорту — це пріоритет.

Тканина для піжам

Під час вибору тканини для піжами варто звернути увагу на пору року. Кожна тканина має свої переваги та недоліки:

  • Бавовна — один із найпопулярніших матеріалів: вона легка і повітряна, ідеально підійде для теплого періоду. Потрібно враховувати це, тому що бавовна не дуже добре ізолює тепло і в холодну погоду може знизити температуру тіла.
  • Фланель — ідеальний варіант для холодної пори. Досить популярна тканина завдяки своїй теплоті, але її не можна носити в теплих приміщеннях через важкий склад.
  • Шовк — одне з найкращих рішень! Завдяки натуральним волокнам у складі, цей матеріал вирівнює температуру тіла як у прохолодному, так і в теплому кліматі.

Купівля в інтернеті

Усі ми любимо шопитися, особливо в інтернеті з нескінченною вітриною пропозицій. Під час купівлі online потрібно приділити час таблиці розмірів і переконатися, що всі виміри правильно вибрані перед покупкою. Усі ми різні й типи фігури відрізняються. Краще вибирати ті піжами, які доповнюватимуть фігуру та підкреслюватимуть усю красу, ну і пам’ятаємо про комфорт!

Порада: шовкові піжами щільно прилягають до тіла і пасують до будь-якого силуету.

Догляд

Зрозуміло, що краса, зручність і комфорт — це головні цілі при виборі піжами. Але не менш важливим є правильний догляд за таким одягом. Щоб підтримувати всю білизну для сну в ідеальному стані, потрібно приділяти увагу її пранню та зберіганню. Як полегшити собі завдання?

Для якісних тканин із синтетичними добавками допускається машинне прання. Але вироби з делікатних матеріалів, таких як шовк і атлас, можливо, доведеться прати вручну або сушити в машинці. Не зупиняй себе від покупки своєї ідеальної піжами через спеціальну інструкцію. Від того, скільки часу ти приділяєш догляду за одягом для сну, залежить його якість і довговічність.

Цікаво на тему: Як прати шовкові речі, щоб вони не втратили текстуру й не сіли

Ідеальна добірка

Правильно підібрана піжама — це справжня розкіш для кожної жінки. І, як завжди, щоб тобі було простіше прийняти рішення, я зібрала добірку піжам, які не залишать тебе байдужою!

Білизна для сну

@yarka.ua

@mi_sleepys

@yarka.ua

@mi_sleepys

Комплекти для дому з шортиками

@mi_sleepys

@yarka.ua

@yarka.ua

@mi_sleepys

@yarka.ua

Комплекти для дому зі штанами

@yarka.ua

@mi_sleepys

@mi_sleepys

Пеньюари

@yarka.ua

@mi_sleepys

Домашній одяг для особливих випадків

@mi_sleepys

@yarka.ua

@yarka.ua

@mi_sleepys

Халати

@mi_sleepys

@yarka.ua

@yarka.ua

@mi_sleepys

Ну що, зізнавайся, встигла вибрати що-небудь цікаве для себе? Розкажи про свої враження в коментарях!

Читай також:

Останні

Психосоматика: як стрес призводить до хвороб

Чимало людей відносять психосоматику щонайменше до чогось нематеріального, а щонайбільше – до неіснуючого явища. Однак… Докладніше

Травень 8, 2024

13 смачних заправок для салатів

Салатні заправки — це простий спосіб додати різноманіття своєму щоденному меню, особливо в літній період,… Докладніше

Травень 8, 2024

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024