A lot of soap bubbles floating in the air at a kitchen environment washing dishes.
Кухонна мийка — ідеальне місце для розмноження бактерій, а звідси вони легко потрапляють до наших тарілок та їжі. Певно, ви вже знаєте про те, що найбруднішим місцем вдома є не підлога, а кухонна губка, рушник та мийка! Навіть унітаз виявляється чистішим за кухонні поверхні, а все тому, що його ми дезінфікуємо значно частіше. Тож коли та як чистити кухонну мийку та які засоби для цього обирати, щоб убезпечити себе та рідних від контакту зі шкідливими бактеріями, читайте в новій статті на EVA Blog!
Найкраще дезінфікувати раковину один раз на тиждень — цього буде цілком достатньо задля того, аби підтримувати її в чистоті та не дозволити бактеріям розповсюдитися кухнею. Промивайте її також по мірі забруднення — кожного разу після миття овочів, риби, м’яса.
Цікаво на тему: Як вибрати ідеальну каструлю
Цікаво на тему: Як вибрати ідеальні ножі для кухні
Цікаво на тему: Як вибрати мультипіч?
Під час виконання хатніх справ не забувайте захищати руки від контакту з побутовою хімією: використовуйте господарські рукавички.
Бажаємо легкого прибирання та гарного настрою!
Читайте також:
Новорічний настрій неможливий без прикрас: мерехтіння гірлянд, свічок, ялинкових іграшок та іншого святкового декору. Ми… Докладніше
Чорна п’ятниця позаду, новорічні свята попереду, а команді EVA Blog не потрібні якісь особливі дати,… Докладніше
База – незручний, невдалий секс трапляється у всіх. Навіть у тих, хто пише книжки про… Докладніше
Давай одразу домовимось: цього року ми не стоїмо біля плити 12 годин поспіль, не нарізаємо… Докладніше
Здавалося б, тільки початок грудня, але він пролетить так швидко, що над своїм новорічним образом… Докладніше
У 2025 році немає дефіциту оздоровчих процедур. Деякі з них абсолютно нові, а деякі відродилися… Докладніше