Мода

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до громіздких з глибоким промальовуванням деталізованих елементів і реалістичною передачею кольору. Їх можна наносити на будь-яку частину тіла і навіть обличчя, експериментуючи з різними комбінаціями. Для втілення в реальність усіх ваших задумів в асортименті магазинів уже представлена велика різноманітність готових малюнків. Також доступна опція замовлення наборів з флеш-татуюваннями за власним ескізом під замовлення. Водночас у наявності завжди є дуже круті вже готові перекладні тату, які купують найчастіше.

@arleysign

Написи різними мовами

Татуювання з написами багато років залишаються в тренді, змінюється тільки стиль оформлення і фрази. Зараз багато хто віддає перевагу татуюванням з невеликими, але сильними за змістом фразами різними мовами, які відображають особисті переконання, мотивують, взяті з улюблених фільмів або несуть важливий особисте посилання. При цьому місце нанесення може бути абсолютно різним часто вибирають невеликі написи на руки, ключиці, під груди або на шию. Якщо необхідно, такі тату можна наносити на обличчя, але потрібно розуміти доцільність цього рішення.

@arleysign

Абстракція і геометрія

Такі варіації вибирають люди, які точно знають, що в майбутньому, найімовірніше, зроблять реальне татуювання, і за допомогою несправжніх приміряють на собі, який варіант може підійти. Як правило, це складні візуалізації з глибокою деталізацією, які можуть бути виконані в кольорі, але частіше переважає чорний. Також проглядаються різні техніки виконання від тонких або жирних ліній до ледь видимих контурів і точкового нанесення об’єктів. Внаслідок цього абстракція і геометрія цікаво виглядають на руках або стегнах.

@arleysign

Цікаво по темі: Леопардовий тренд: як носити тваринний принт у 2024 році

Патріотичні

Спершу може здатися, що в цій категорії на вас чекають лише різні варіації виконання прапорів і гербів країни. Насправді сюди можна віднести культурну спадщину в глобальному її прояві. Вишивка, ляльки-мотанки, символіка єдності та патріотичної любові, колоски пшениці, написи й окремі літери алфавіту тільки невелика частина того, що може бути зображено на вашому татуюванні. Такі малюнки часто обирають як ідентифікацію себе в суспільстві та самовираження власних думок, позиції. Для нанесення цього виду тату частіше вибирають помітне місце.

@arleysign

Цікаво по темі: 15 стильних аксесуарів, які доповнять ваш образ

Квіти та тварини

Ці дві категорії завжди в тренді, оскільки всі люблять квіти та тварин, особливо коли їх дизайнер реалізував цікаво. Серед тимчасових татуювань є найрізноманітніші варіанти, але попит мають саме нестандартні вовки на тлі похмурого лісу, олень із вкрапленнями напису, змій з елементами квітки, птахи та метелики, що композицією розлітаються в різні боки. Такі малюнки завжди привертають увагу, а головне, мають професійний вигляд і в майбутньому можуть бути використані як потенційний ескіз для вже справжнього татуювання. 

@arleysign

Мультяшні герої

Часто цю категорію малюнків відносять до дитячої, але навіть дорослі люблять мультфільми й охоче використовують улюблених героїв у процесі експериментів з тимчасовими татуюваннями. Наприклад, в асортименті інтернет-магазину https://arleysign.com/shop/  є багато абсолютно універсальних рішень, які сміливо можна вибирати всім. А якщо у вас все ж таки є діти такі тимчасові татуювання допоможуть зблизитися та знайти спільні інтереси, оскільки нічого не зближує настільки добре, як можливість робити щось разом.

@arleysign

Якщо ви мрієте про татуювання, але поки що не наважуєтеся вирушити до тату-салону, почніть із тимчасових варіантів. Виглядають вони дуже стильно і реалістично, а завдяки великому вибору, ви без проблем зможете знайти найбільш підхожий для себе варіант!  

 

Читайте також:

Останні

Як книги допомагають у лікуванні психічних розладів

У тому, що книжки мають потужний терапевтичний ефект, я переконалась на власному досвіді. В умовах… Докладніше

Травень 17, 2024

Фіксатори макіяжу: навіщо потрібні, якими бувають і добірка найкращих

Спреї для фіксації макіяжу, мабуть, одні з найбільш недооцінених beauty-продуктів. Утім, вони активно використовуються професійними… Докладніше

Травень 17, 2024

Красиві листівки та вітання до Дня подруг

Жіноча дружба — це найдивовижніша річ у світі. Вона пробуджує у нас найкращі почуття: довіру,… Докладніше

Травень 17, 2024

Як відповідати на недоречні запитання, щоб їх більше не задавали

Людська цікавість — досить підступна штука. Часом вона підштовхує ставити запитання, які є недоречними, незручними… Докладніше

Травень 16, 2024

Як вибрати дитячі ножиці для нігтів

Підстригти нігтики на крихітних пальчиках новонародженого – не найпростіше завдання, особливо якщо під рукою немає… Докладніше

Травень 16, 2024

Струменевий оргазм (сквірт): 5 фактів, про які ти не знала

Я довго думала як би максимально лайтово розповісти тобі, що таке струменевий оргазм і просто… Докладніше

Травень 15, 2024