Краса

Які новинки березня потрапили у твій персональний ТОП? Порівняй!

Минулий місяць був багатий на б’юті-новинки: відомі бренди порадували новими продуктами й форматами, і знову на EVA.UA представили нові цікаві торгові марки. Сподіваємося, квітень буде таким же насиченим, а поки ділимося найцікавішими новинками березня. Деякі з них ми вже висвітлювали — якщо пропустила, швидше надолужуй:

ТОП-3 новинки для макіяжу

Якщо ти ще не встигла порадувати себе чимось новеньким з декоративної косметики, спробуй новинки від топових брендів і улюбленців публіки.

Туші від Maybelline New York

Справжня легенда — туші від Maybelline ось уже багато років очолюють не один десяток топів. Втім, це не заважає бренду регулярно радувати нас новими розробками. А все для того, щоб зробити погляд ще більш привабливим і магнетичним. Яку нову туш хочеш спробувати: подовження + об’єм або підкручування + подовження? У будь-якому випадку мейк буде приголомшливим і жодних грудочок!

Купуй новинки від Maybelline NY на EVA.UA та в магазинах твого міста.

Палетки тіней від Max Factor

Чудові відтінки в палетках тіней від улюбленого Max Factor — стовідсотковий мастхев for every day і для особливих подій. Ти неодмінно будеш у захваті від трендових у цьому сезоні рожевих відтінків Crushed Blooms, і обов’язково знайдеш свій ідеальний пісочний Hazy Sands. Тіні добре нашаровуються та розтушовуються, а їхня шовкова текстура настільки ніжна, що наносити їх можна навіть пальцями.

Ще більше новинок від Max Factor знайдеш на EVA.UA та в магазинах твого міста.

Крем-пудра від L’Orе́al Paris

Компактна кремова пудра Infaillible — ідеальний формат, якому вдається догодити власницям будь-якого типу шкіри. Засіб не сушить, не стягує, не закупорює пори, захищає від сонця й забезпечує до 24 годин бездоганної матовості. Завдяки щільній текстурі недосконалості шкіри стають непомітними, а фініш — рівним навіть без праймера.

Підбирай свій ідеальний тон пудри Infaillible від L’Orе́al Paris на EVA.UA або в магазинах твого міста.

EVAріанти онлайн: нові бренди на сайті EVA.UA

Ти напевно чула про ці бренди, якщо уважно стежиш за оновленнями на EVA.UA і любиш онлайн-шопінг. На сайті представлено більше марок, ніж у магазинах, а доставка максимально зручна — можна отримати кур’єром, в точках видачі EVA або іншим зручним способом.

Paese

Косметичний бренд з Польщі, продукція якого відповідає не лише модним трендам, але й законам доглянутої шкіри. Адже завжди приємно, коли тональний крем водночас вирівнює тон і доглядає, а помада — пом’якшує та живить губи натуральними оліями. У портфелі Paese знайдеш також бази під макіяж для різних типів шкіри, тіні, рум’яна, хайлайтери, туш і багато іншого.

Усе необхідне для стильного макіяжу та краси — засоби від Paese на EVA.UA.

Pierre Rene

Експертам цього бренду декоративної косметики вдалося те, що раніше вдавалося небагатьом: поєднати професійну якість і демократичні ціни. Формули Pierre Rene розробляються кращими європейськими лабораторіями та містять екологічно чисті й натуральні компоненти, серед яких — вітаміни, натуральні олії, екстракти.

Цікаві продукти:

Ідеально для самостійного та професійного макіяжу — продукти від Pierre Rene на EVA.UA.

Dead Sea Collection

Одне з унікальних місць на планеті — Мертве море — має колосальну концентрацію корисних мінералів, у 10 разів вищу, ніж у будь-якій іншій морській воді! А про його цілющі властивості знали задовго до того, як Менделєєв відкрив свою таблицю. Сюди приїжджали за красою та молодістю стародавні цариці, а тепер усе це багатство цілком поміщається в акуратний косметичний флакон.

Неповторна за своїм складом і дією косметика Dead Sea Collection виготовляється в Ізраїлі, недалеко від узбережжя Мертвого моря. Це засоби для обличчя, волосся та всього тіла, провідні компоненти яких — природні мінерали, солі та грязі, що увібрали в себе цілющу силу морської води й інноваційні розробки.

Дари Мертвого моря для твоєї краси — засоби Dead Sea Collection на EVA.UA.

Moroccanoil

Ще один ізраїльський бренд, цього разу представляє засоби по догляду за волоссям на основі арганової олії. Крім стандартних шампунів, кондиціонерів і масок, в асортименті Moroccanoil є також:

І ще багато-багато цікавих засобів по догляду за волоссям Moroccanoil знайдеш на EVA.UA.

ТОП-3 засоби по догляду

Весна — пора оновлення. А як щодо того, щоб додати щось новеньке до свого догляду? Ми знайшли три цікаві новинки для обличчя, волосся й тіла, про які ти неодмінно маєш дізнатися.

Корейський догляд за волоссям від IZUMI

Перше, на що звертаєш увагу при погляді на ці продукти, — стильний мінімалістичний дизайн, що ніби натякає на серйозність вмісту й самого бренду. А склад дійсно чарівний: колаген, кератин, амінокислоти, арганова олія, вітамін Е, гіалуронова кислота зроблять твоє волосся ідеально гладким, пружним і блискучим.

Корейський догляд для волосся IZUMI знайдеш у найближчій EVA свого міста.

Ревіталізуючий сферичний серум з пептидами Genetic Lab Gen 63 Royal Filler

Новітня розробка лабораторії Genetic Lab для зрілої шкіри з ознаками вікових змін. GL Gen 63 Royal Filler покращує природне вироблення еластину, зволожує шкіру й захищає від втрати вологи. Та найцікавіше — інноваційний пептид Argireline. Він працює як ботокс: зменшує активність мікроміміки й попереджає появу заломів на шкірі. Наявні зморшки стають менш помітними, а поява нових уповільнюється.

Купуй серум з пептидами Genetic Lab Gen 63 Royal Filler на EVA.UA та в магазинах твого міста.

Серветки-антиперспірант Rexona

Серветки-антиперспірант — практичне доповнення улюбленого засобу, яким можна скористатися будь-якої миті. Їхню дію засновано на відомій формулі з мікрокапсулами Motionsense, яка використовується в багатьох антиперспірантах Rexona. Коли ти активно рухаєшся, мікрокапсули активізуються й гарантують відчуття свіжості. Використовуй серветки в парі з дезодорантом / антиперспірантом, щоб відчувати себе свіжо та комфортно весь день.

Суперзручні серветки-антиперспірант Rexona вже на полицях EVA в твоєму місті.

А які б’юті-продукти ввійшли до твого персонального топу березня? Чи є збіги з нашим рейтингом? Напиши в коментарях!

І не забудь підписатися на EVA в Telegram (якщо ти ще не з нами, звісно), щоб першою дізнаватися про новинки, отримувати промокоди на знижки та брати участь у крутих розіграшах.

Останні

Як зробити освіжувач повітря своїми руками: ТОП ідей

Погодься, що приємний аромат у домі — запорука затишку, комфорту та гарного настрою. І попри… Докладніше

Травень 1, 2024

Як вибрати мило і шампунь для новонароджених

Тобі знадобиться зовсім небагато засобів для купання свого малюка, тому не поспішай занадто звільняти місце… Докладніше

Квітень 30, 2024

Не санскрином єдиним: як вибрати крем для обличчя на літо

Літо – це привід прикупити не тільки новий трендовий купальник і класні окуляри, а й… Докладніше

Квітень 29, 2024

Прикореневий об’єм: лайфхаки та хитрощі

Пишні укладки з ефектним прикореневим об'ємом — це тренд, який з нами давно і надовго.… Докладніше

Квітень 29, 2024

Красиві листівки та вітання з Великоднем

Квітень зустрічає нас першим весняним теплом, ласкавим сонечком та світлим, сімейним святом Великодня. ✨Щороку ми… Докладніше

Квітень 29, 2024

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024