Догляд за обличчям

Збираємо базовий догляд для обличчя з новинками від Lirene

Щодня наша шкіра зазнає негативного впливу багатьох зовнішніх чинників, таких як ультрафіолетові промені, забруднення довкілля, бактерії тощо. На жаль, усе це не проходить повз і з часом може призвести до появи подразнення, сухості, передчасного старіння, втрати пружності та висипань. Щоб зберегти шкіру красивою, молодою і здоровою, необхідно забезпечити їй якісний догляд. І в цьому питанні нам допоможуть нові лінійки косметичних засобів від бренду Lirene. Давайте ж познайомимося з ними ближче.

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Лінійка Power of Plants

Зустрічайте серію доглядових засобів, які гармонійно поєднують у собі всю силу природи. Для створення лінійки використовувалися чотири види рослин, які зможуть закрити основні чотири потреби шкіри:

  • омолодження = троянда – квітка має антивікові, розгладжувальні, заспокійливі та підтягувальні властивості. Завдяки чому підвищується пружність епідермісу, підтягується овал обличчя, зводиться до мінімуму поява тонких ліній і зморшок;
  • зволоження = алое – про властивості цієї рослини багато говорити не доведеться, оскільки всі добре з нею знайомі. Кращого натурального компонента, спрямованого на інтенсивне і глибоке зволоження, просто не знайти. В алое міститься 150 біологічно активних компонентів, які заспокоюють і відновлюють водний баланс епідермісу;

  • живлення = мигдаль – цей маленький на вигляд горішок багатий на цінні вітаміни, ОМЕГА-кислоти та мінерали, завдяки яким добре зволожує і вирівнює рельєф шкіри, підвищує її еластичність, захищає від окислювального стресу. Лінійка з мигдалем не викликає алергічних реакцій і подразнення, тому додати її до своєї б’юті-рутини можуть усі, у кого суха і чутлива шкіра;
  • розгладження = опунція – ця рослина належить до сімейства кактусових. Вона дуже добре зарекомендувала себе в косметології. По-перше, опунція не комедогенна, тому ідеально підходить для проблемної та жирної шкіри. А по-друге, вона добре розгладжує зморшки та тонкі лінії, створюючи ефект ботокса.

Уся серія косметичних засобів Power of Plants охоплює не тільки догляд для обличчя, але також і для тіла.

Лінійка Aqua Bubbles

Якщо вашій шкірі критично не вистачає зволоження, тоді ця лінійка засобів стане ідеальним вибором. В основу косметики входять:

У комплексі всі ці компоненти забезпечують глибоке і миттєве зволоження, дарують шкірі сяйво, зменшують видимість пор і зміцнюють епідерміальний бар’єр.

Цікаво на тему: Суха чи зневоднена шкіра: ТОП-3 сироваток, які допоможуть

Збираємо базовий догляд для обличчя з новинками від Lirene

Для початку трохи теорії. Базовий догляд за шкірою обличчя включає кілька етапів, кожен з яких відіграє важливу роль у забезпеченні здоров’я і краси шкіри:

  • очищення;
  • відлущування;
  • тонізація;
  • нанесення бустерів або сироваток;
  • зволоження.

Під кожен етап б’юті рутини EVA Blog підібрав засоби з нових лінійок бренду Lirene. Ну що, нумо підбирати ідеальний догляд за шкірою обличчя!

Очищення

Очищення – це перший і, мабуть, найважливіший крок у догляді. Щодня наша шкіра накопичує пил, себум та інші забруднення. Вони забивають пори, стають причиною появи вугрів і втрати сяйва шкіри. Не варто забувати й про зняття макіяжу, який теж може залишити після себе сліди на вашій шкірі у вигляді висипань і забитих пор. Щоб видалити з поверхні шкіри забруднення і макіяж, рекомендуємо звернути увагу на такі продукти:

Відлущування

Відлущування (ексфоліація, пілінг) – це процес видалення відмерлих клітин шкіри, які можуть стати причиною закупорки пор і, як наслідок, появи висипань. Також цей етап у догляді допомагає поліпшити текстуру і тон шкіри, зробити її більш сяйливою і здоровою. 

Існує три типи ексфоліації:

  • механічний (працюють за допомогою скрабів);
  • ензимний або ферментативний (основним компонентом є ферменти);
  • хімічний (з використанням кислот, таких як гліколева або саліцилова).

Вибирати пілінг потрібно відповідно до типу і потреб шкіри.

Цікаво на тему: Що таке ексфоліанти та чи потрібні вони твоїй шкірі

У нових лінійках косметичних засобів від Lirene ви точно зможете знайти оптимальний для себе варіант:

Тонізація

Це проміжний етап у догляді між очищенням і зволоженням. Для цього ідеально підійдуть тонери та гідролати. Здебільшого їхнє головне призначення – відновлення pH балансу шкіри та її підготовка до наступних етапів догляду. Також ці продукти можуть містити різні активні компоненти для додаткового зволоження, заспокоєння і живлення епідермісу, що є дуже великим плюсом. Чудовим вибором для тонізації можуть стати такі засоби: 

Сироватка

Сироватка є більше допоміжним продуктом, ніж основним. Завдяки високій концентрації активних компонентів вона здатна проникати в глибокі шари шкіри й допомагати у вирішенні певних проблем, наприклад, розгладження зморшок, усунення пігментних плям, живлення, боротьба із запаленнями тощо. Крім цього сироватка підвищує ефективність роботи крему. 

Рекомендуємо придивитися до таких продуктів:

Зволоження

Ось ми й дісталися до завершального етапу в догляді за обличчям. Почнемо з того, що зволоження необхідне кожному типу шкіри, навіть жирному. Завдяки різним активним компонентам у складі можна значно покращити стан шкіри. Хороший крем допоможе зберегти вологу, запобігаючи сухості та лущенню, підвищити захисні функції епідермісу, поліпшити колір обличчя, призупинити процеси старіння і не тільки. Цей засіб потрібно вибирати з урахуванням потреб шкіри, але однією з ключових його властивостей має бути зволоження. 

На що ж ми пропонуємо звернути увагу:

Базовий догляд за шкірою обличчя – це той фундамент, який допоможе зберегти молодість, красу та здоров’я вашої шкіри. Тому вибирайте тільки якісні косметичні засоби для своєї щоденної б’юті-рутини, адже ваша шкіра гідна тільки найкращого!

 

Читайте також:

Останні

10 каменів, які притягують кохання

Натуральні камені — це не лише красивий елемент прикрас у твоєму модному образі. Їх вважають… Докладніше

Травень 14, 2024

12 топових фільмів і серіалів від Netflix

Netflix — один із провідних постачальників гідного контенту в усьому світі. Щорічно під його егідою… Докладніше

Травень 14, 2024

28 ідей модних образів в стилі office core

Офісний стиль, як і офісні співробітники, покинув стіни кабінетів. Попри те, що віддалена робота дозволяє… Докладніше

Травень 13, 2024

Все про хімічні SPF-фільтри нового покоління

Вибір санскріну – та ще задачка. Хочеться, щоб він не залишав після себе на обличчі… Докладніше

Травень 13, 2024

Добірка рецептів для пікніка

Ароматний дим просочує повітря, поки на розпеченому вугіллі повільно прожарюються соковиті шматочки м'яса, мариновані в… Докладніше

Травень 13, 2024

Як вибрати підгузки та пелюшки для новонароджених

Чи може дитина обійтися без підгузків? Безумовно! Чи може мама впоратися з усіма додатковими завданнями,… Докладніше

Травень 10, 2024