Жіноча дружба в кіно: 5 небанальних фільмів

Поговоримо про подружок. Вони завжди як одна команда: піклуються, підтримують, в деякому сенсі, навіть вчать одна одну. Зовсім як героїні нашої сьогоднішньої добірки, які завжди діють спільно навіть у найбільш авантюрних ситуаціях. Спостерігати за їх пригодами захоплююче і весело. Тому, в День подруг, пропонуємо кіномарафон фільмів про жіночу дружбу. Серед них є новинки і картини, що вже стали популярними, які буде цікаво переглянути. Запасайтеся попкорном, позитивним настроєм і дивіться тільки краще.

Хижі птахи: Приголомшлива історія Харлі Квінн (2020)

Харлі така ж божевільна одиначка, здатна на багато що, як і її коханий Джокер. Але навіть вона б не впоралася без допомоги подруг. В яку халепу вона потрапила в новому синглі від DC ви дізнаєтесь, подивившись «Хижі птахи», наприклад, сьогодні ввечері! Гарантуємо, що цей фільм не розчарує ані любителів екшену, ані шанувальників мелодрами.

Мила Френсіс (2012)

Стильна чорно-біла картина Ноа Баумбака, на наш скромний погляд, є кращою в фільмографії режисера. Все тому, що вона з перших хвилин підкуповує блискучою грою тоді ще молодих акторів, витонченим гумором і невловимою атмосферою прекрасного Нью-Йорка. Це історія Френсіс і її подруги Софі. В них не так вже й багато спільного, та й зустрічаються вони нечасто. Але в непрості моменти вони завжди виявляються поруч, як справжні нерозлучні подружки. Легке і життєстверджуюче кіно, яке хочеться порадити кожному.

Емма (2020)

Красуня і розумниця Емма Вудхаус нудьгує в своєму мирному містечку. Але розвіяти нудьгу допоможе дивна розвага – сватання своєї подружки. Ні про що не здогадуючись, дурненька Гаррієт в усьому слухається свою «досвідчену і розумну» наставницю. Отже до чого ж приведуть ці ігри? Дізнайтеся, подивившись свіжу екранізацію роману Джейн Остін.

Леді Берд (2018)

Якщо ви думаєте, що кіно про школярок цікаво лише підліткам, то ви помиляєтесь. Номінація на Оскар і два Золотих глобуси, а також Ґрета Ґервіг в режисерському кріслі говорять про те, що цей фільм обов’язково варто побачити. Це відмінна комедійна драма про дорослішання, в якій є і дружба, і закоханість, і великі надії. Стрічка легка, цікава і дуже чарівна, тому рекомендуємо дивитися в першу чергу.

Останнє слово (2017)

Цікаво, що історія Гаррієт і Енн починається зовсім не з дружби, а зовсім навпаки. Владна і прямолінійна бізнесвумен доводить юну журналістку майже до істерики. До речі, не лише її одну: Гаррієт ненавидять колеги, колишній чоловік і навіть її гінеколог. Загалом, всі, хто з нею знайомий. Але не важко здогадатись, як саме повернеться доля героїнь надалі. Без зайвих спойлерів скажімо, що фільм приємно здивує кіноманів і меломанів. Тож поспішайте подивитись!

Зображення взяті з сайту imdb.com

Останні

Психосоматика: як стрес призводить до хвороб

Чимало людей відносять психосоматику щонайменше до чогось нематеріального, а щонайбільше – до неіснуючого явища. Однак… Докладніше

Травень 8, 2024

13 смачних заправок для салатів

Салатні заправки — це простий спосіб додати різноманіття своєму щоденному меню, особливо в літній період,… Докладніше

Травень 8, 2024

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024