Жіноча дружба в кіно: 5 небанальних фільмів

Поговоримо про подружок. Вони завжди як одна команда: піклуються, підтримують, в деякому сенсі, навіть вчать одна одну. Зовсім як героїні нашої сьогоднішньої добірки, які завжди діють спільно навіть у найбільш авантюрних ситуаціях. Спостерігати за їх пригодами захоплююче і весело. Тому, в День подруг, пропонуємо кіномарафон фільмів про жіночу дружбу. Серед них є новинки і картини, що вже стали популярними, які буде цікаво переглянути. Запасайтеся попкорном, позитивним настроєм і дивіться тільки краще.

Хижі птахи: Приголомшлива історія Харлі Квінн (2020)

Хищные птицы: Потрясающая история Харли Квинн (2020) | EVA Blog

Харлі така ж божевільна одиначка, здатна на багато що, як і її коханий Джокер. Але навіть вона б не впоралася без допомоги подруг. В яку халепу вона потрапила в новому синглі від DC ви дізнаєтесь, подивившись «Хижі птахи», наприклад, сьогодні ввечері! Гарантуємо, що цей фільм не розчарує ані любителів екшену, ані шанувальників мелодрами.

Мила Френсіс (2012)

Милая Фрэнсис (2012)| EVA Blog

Стильна чорно-біла картина Ноа Баумбака, на наш скромний погляд, є кращою в фільмографії режисера. Все тому, що вона з перших хвилин підкуповує блискучою грою тоді ще молодих акторів, витонченим гумором і невловимою атмосферою прекрасного Нью-Йорка. Це історія Френсіс і її подруги Софі. В них не так вже й багато спільного, та й зустрічаються вони нечасто. Але в непрості моменти вони завжди виявляються поруч, як справжні нерозлучні подружки. Легке і життєстверджуюче кіно, яке хочеться порадити кожному.

Емма (2020)

Эмма (2020) | EVA Blog

Красуня і розумниця Емма Вудхаус нудьгує в своєму мирному містечку. Але розвіяти нудьгу допоможе дивна розвага – сватання своєї подружки. Ні про що не здогадуючись, дурненька Гаррієт в усьому слухається свою «досвідчену і розумну» наставницю. Отже до чого ж приведуть ці ігри? Дізнайтеся, подивившись свіжу екранізацію роману Джейн Остін.

Леді Берд (2018)

Леди Бёрд (2017) | EVA Blog

Якщо ви думаєте, що кіно про школярок цікаво лише підліткам, то ви помиляєтесь. Номінація на Оскар і два Золотих глобуси, а також Ґрета Ґервіг в режисерському кріслі говорять про те, що цей фільм обов’язково варто побачити. Це відмінна комедійна драма про дорослішання, в якій є і дружба, і закоханість, і великі надії. Стрічка легка, цікава і дуже чарівна, тому рекомендуємо дивитися в першу чергу.

Останнє слово (2017)

Последнее слово (2017) | EVA Blog

Цікаво, що історія Гаррієт і Енн починається зовсім не з дружби, а зовсім навпаки. Владна і прямолінійна бізнесвумен доводить юну журналістку майже до істерики. До речі, не лише її одну: Гаррієт ненавидять колеги, колишній чоловік і навіть її гінеколог. Загалом, всі, хто з нею знайомий. Але не важко здогадатись, як саме повернеться доля героїнь надалі. Без зайвих спойлерів скажімо, що фільм приємно здивує кіноманів і меломанів. Тож поспішайте подивитись!

Зображення взяті з сайту imdb.com

14 Квітня / 2020 Кіно, книги, музика

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Добірка цікавих серіалів і фільмів на вечір
4 Серпня / 2023 Кіно, книги, музика
Найочікуваніші фільми осені 2023 року
1 Вересня / 2023 Кіно, книги, музика
Обзор книг
21 Серпня / 2022 Кіно, книги, музика