Категорії: КрасаМакіяж

Знайомство з брендом: декоративна косметика Lumene на EVA.UA

Краса північних країн — невичерпне джерело натхнення. Здається, що їхнім жителям відомий якийсь особливий секрет гармонії та щастя. Може це хюґе? І саме тут, серед унікальної північної природи та найчистіших у світі арктичних джерел, народився бренд Люмене — косметика для здорової та природної краси.

Огляд найкращої декоративної косметики від Lumene

Незважаючи на суворий клімат, жительки Півночі виглядають особливо молодо та доглянуто, а їхня шкіра випромінює здорове сяйво. Усе тому, що вони користуються косметикою з натуральними компонентами, яка поєднує декоративні та доглядові властивості. В основі продуктів марки Люмене — інноваційні наукові дослідження, природні компоненти, доступні тільки у Фінляндії (арктична морошка, брусниця, скандинавська сосна, північна бавовна) та кристально чиста арктична вода.

Красива й доглянута шкіра з рівним тоном без ефекту маски, зволожені губи, природні брови, класичні відтінки на очах — все для створення стильного яскравого або природного макіяжу є в асортименті Люмене.

Тональний крем від Lumene

Всі ми хочемо, щоб тональний крем не тільки вирівнював тон шкіри, але й покращував її стан. Формули від Люмене всього за кілька секунд поліпшують колір обличчя і з кожним днем ​​дбають про красу навіть без макіяжу.

  • BB крем Valo Bright Boost з SPF 20 — багатозадачний б’юті-засіб, який вирівнює тон, надає сяйво, захищає від ультрафіолету. Як бонус — зволоження та живлення з вітаміном С і екстрактом арктичної морошки.
  • CC крем Color Correcting Cream з SPF 20 має текстуру флюїду, добре маскує пігментацію та почервоніння, захищає від сонця й зволожує шкіру до 8 годин.
  • Матуюча тональна основа Lumene MATTE з мікрочастинками пудри відрізняється щільним покриттям і матовим фінішем, який не провалюється в пори та не підводить протягом усього дня. Найкраща основа для жирної та комбі шкіри.

Лайфхак. Для природного покриття ВВ і СС креми можна використовувати як самостійні засоби. А можна — як базу або праймер в комбінації з тональним кремом, щоб отримати максимально рівний тон.

Цікаво по темі. «Тональний крем: як підібрати під тип шкіри»

Палетки тіней для повік і брів

Скандинавський макіяж з акцентом на очі — це натхнення сяйвом північного сонця та нескінченні відтінки природи. Стійкі тіні для брів і повік створені на основі натуральних компонентів і делікатно доглядають за ніжною шкірою.

  • Палітра тіней для повік Girl! Eyes Eyes Baby — це 6 класичних матових і перламутрових відтінків, з якими можна створити будь-який макіяж: ніжний нюд, спокусливий пін-ап і навіть зухвалі смокі.
  • Палітра тіней для брів Nordic Chic Extra Stay, тон 01 Medium Brown — два класичних відтінки зі стійкою формулою та зручним пензлем для нанесення.

 

Лайфхак. Гель для брів Lumene Nordic Chic Transparent допоможе подовжити стійкість тіней і приборкати неслухняні волоски. А торкнувшись хайлайтером у зоні під бровами, можна підкреслити свіжість погляду.

Помади та блиски для губ

Класична кремова помада, глянсовий блиск або оксамитова матовість… Обирайте будь-що — і крім бездоганного мейку, ви отримаєте ефект зволоження, стійкість і відчуття комфорту на губах.

  • Рідка матова помада Nordic Chic відрізняється легкою та дуже стійкою формулою, яка тримається весь день.
  • Помада Lumene Nordic Chic має кремову текстуру й надає губам виразний колір відразу після нанесення. Масла у її формулі захищають і приємно зволожують ніжну шкіру.
  • Зволожувальний блиск Shine Hydrating & Plumping — це приголомшливе глянсове сяйво і об’єм ваших губ.

Лайфхак. Додати губам ще більше об’єму можна, якщо нанести трохи хайлайтера в галочку над верхньою губою. А щоб подовжити стійкість помади або блиску, перед нанесенням покриття обведіть контур фломастером чи олівцем — їхня щільна текстура не дає засобам розтікатися.

Цікаво по темі: «Як підібрати відтінок помади»

Туші від Люмене

Об’єм, довжина або підкручування? Природний або драматичний образ? Туші Lumene — відмінний вибір для важливих подій і повсякденного макіяжу. А доглядові компоненти в їхньому складі додатково зміцнюють вії.

  • Туш Nordic Girl! Eye Dramatiser з ефектом об’єму і підкручування. Вигнута щіточка підіймає вії, а довгі щетинки розподіляють засіб від коренів до кінчиків.
  • Туш Nordic Girl! Eye Dramatiser Waterproof з водостійкою формулою підкручує вії, надає їм густий чорний колір і об’єм.
  • Туш Nordic Chic Full-On Curl з щіточкою, що піднімає, робить вії довгими, підкрученими та розділеними.
  • Туш Chic Full-On: її щіточка складається з щетинок різної довжини, завдяки чому вона захоплює кожну вію та надає супер об’єм.

Декоративні засоби Люмене — це задоволення і результат. Їхні запахи надихають, текстури захоплюють, а базові відтінки універсальні й підходять до будь-якого образу. Подивитися іншу косметику Lumene і замовити з доставкою ви можете в EVA.UA.

Останні

Акцентні зони на обличчі: як змінюються тренди у макіяжі

Макіяж — одна зі сфер, в якій beauty-тенденції дуже часто змінюються. Але в більшості своїй… Докладніше

Травень 2, 2024

Як зробити освіжувач повітря своїми руками: ТОП ідей

Погодься, що приємний аромат у домі — запорука затишку, комфорту та гарного настрою. І попри… Докладніше

Травень 1, 2024

Як вибрати мило і шампунь для новонароджених

Тобі знадобиться зовсім небагато засобів для купання свого малюка, тому не поспішай занадто звільняти місце… Докладніше

Квітень 30, 2024

Не санскрином єдиним: як вибрати крем для обличчя на літо

Літо – це привід прикупити не тільки новий трендовий купальник і класні окуляри, а й… Докладніше

Квітень 29, 2024

Прикореневий об’єм: лайфхаки та хитрощі

Пишні укладки з ефектним прикореневим об'ємом — це тренд, який з нами давно і надовго.… Докладніше

Квітень 29, 2024

Красиві листівки та вітання з Великоднем

Квітень зустрічає нас першим весняним теплом, ласкавим сонечком та світлим, сімейним святом Великодня. ✨Щороку ми… Докладніше

Квітень 29, 2024