Знову разом: 7 ідей, які неодмінно варто реалізувати з подругою після карантину

Днями я побачила рекламу нової колекції суконь одного українського бренду. І подумала: «Ось же воно, моє майбутнє літо!». У цій сукні я побачила все, що так люблю і чого так гостро хочеться цієї весни: довгі прогулянки вечірнім містом, те особливе відчуття, коли спека нагрітого за день міста обволікає відкриті плечі, зустрічі з подругами, радість, обійми, жарти, сміх, спогади, мрії та відчуття, що нам ніяк не наговоритися.

Трохи пізніше в один день продалися кілька моїх книг, і, забавно, це була якраз та сума, скільки коштувало плаття. Я замовила його, і тепер чекаю. Чекаю посилку, чекаю тепла, чекаю зустрічі з подругою. Прогулянок, можливості обійнятися і неможливості наговоритися. У мене в планах як мінімум сім занять для нас двох. Розповім про них і вам.

1. Побачення

Збиратися на зустріч, як на побачення. Одягти сукню, зробити зачіску і макіяж, підібрати прикраси.

Бюджетний варіант: просто гуляти по місту. Пройтися по місцях, з якими пов’язана ваша історія. Згадати, скільки хорошого вас пов’язує, і скільки важких моментів ви пережили удвох.

Дорожчий варіант: екскурсія з гідом. Дізнатися більше про місто, в якому ви живете, подивитися на звичні місця по-новому. Випити кави в улюбленій кав’ярні або ігристого вина на відкритій терасі кафе.

2. Пікнік

Бюджетний варіант: приготувати вдома сендвічі, заварити чай в термосі, взяти пледи. Якщо захочете провести весь день на повітрі, можуть стати в нагоді гри, книги або фотоальбоми, які ви не дивилися разом або це було так давно, що ви і забули.

Дорожчий варіант: накупити в супермаркеті улюблених делікатесів. Ми в останній раз брали на пікнік багети, сири з пліснявою, варення з інжиру, фрукти і круасани з шоколадом, а в найближчому до парку кафе замовили каву з собою. Чудовий видався ранок!

3. Вечеря і кіно

Бюджетний варіант: замовити доставку їжі додому і подивитися комедію або кілька епізодів із серіалів про жіночу дружбу

Читайте також: “Жіноча дружба на екрані: ТОП-5 серіалів”

Дорожчий варіант: подивитися новий фільм в кінотеатрі і повечеряти в кафе, обмінюючись враженнями від фільму і обговорюючи паралелі з життям.

4. Співати і танцювати

Бюджетний варіант: дискотека вдома під улюблені хіти і під гаслом «танцюй, ніби ніхто не бачить». Може стати продовженням попереднього пункту і хорошим завершенням вечора.

Дорожчий варіант: піти в бар або паб, де виступають кавер-групи, послухати живу музику і потанцювати. У деяких закладах після виступу буває караоке, теж розвага — в такому випадку краще зібрати компанію побільше.

5. Разом зайнятися спортом

Так, в заняттях фітнесом вдома є свої переваги. На Youtube можна знайти найрізноманітніші тренування і спробувати все: пілатес, йогу, зумбу, боді-балет і танці. Можна займатися з тренерами селебрітіз і з відомими балеринами, танцювати з хореографами і качати прес в компанії моделей. Але, якщо займатися фітнесом в компанії подруги, та ще й на повітрі, вам гарантована не тільки користь, а й більше задоволення і менше шансів, що ви «зіскочите».

Бюджетний варіант: піші прогулянки або пробіжки, якщо ви живете умовно недалеко один від одного і можете це організувати.

Дорожчий варіант: басейн, заняття йогою — у багатьох містах в теплу пору року можна знайти групи, які займаються на свіжому повітрі. Або відвідайте будь-які групові заняття в студіях, які вам давно цікаві, але самі ви не наважуєтеся.

6. Шопінг

Бюджетний варіант: пройтися по магазинах, чітко знаючи, що вам потрібно, і купити тільки це. Подруга не дасть вам купити зайвого, і підкаже, наскільки вдало сидить річ.

Дорожчий варіант: оновити гардероб, вибрати щось для інтер’єру та/або відправитися на полювання за новими парфумами або помадою.

7. Фото на пам’ять (відмінно доповнює всі інші пункти)

Скільки часу пройшло з моменту, як ви зробили останнє фото разом? Темне селфі з концерту, де ви обидві розмиті, або скріншот розмови по Zoom не рахується. Ми звикли робити фотозйомку в дні весілля, під час вагітності або на річницю, на дні народження дітей, але фотосесії з подругами — рідко або ніколи. Пропоную виправити це!

Бюджетний варіант: у всіх сучасних телефонах є досить непогані фронтальні камери і функції таймера. Подивіться ідеї для позування з подругою на Pinterest, наприклад, і пофотографуйтесь удвох. Спочатку може бути непросто вибудовувати кадр і не кожен кадр вийде з першого разу, але в процесі вам гарантовані веселощі і багато сміху.

Дорожчий варіант: найняти фотографа. У цьому випадку варто визначитися, чи хочете ви студійну зйомку або, скоріше, репортажну, коли ви, наприклад, гуляєте, п’єте каву або вибралися на пікнік, а фотограф непомітно знімає вас в живому процесі.

Поділилася планами в надії, що вони відгукнуться в вашій душі так само, як в мені відгукнулася картинка сукні, яка насправді була не про неї.

А про те, що щасливими нас роблять прості речі і маленькі радості. Стосунки. Свобода. І цієї весни ми відчули це, як ніколи раніше.

Гуляти і не боятися за своє здоров’я.

Обніматися з дорогими серцю людьми, і бачити їх за столиком навпроти, а не на екрані ноутбука.

Ділитися хорошими новинами.

Сміятися.

Згадувати.

Мріяти.

Бути поруч. Навіть якщо після зустрічі нас знову забирає вихор справ і турбот, робота, побут, сім’я, життя на різних кінцях міста або навіть землі, так важливо знаходити час і місце тільки для дружби. Підживлюйте її, і вона буде підживлювати вас.

Останні

Як вибрати ідеальну каструлю

Ну, ось що можна розповісти про вибір каструль? Об'єм, форма, гарні візерунки на стінках посуду...… Докладніше

Травень 7, 2024

Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Двічі на рік на показах Fashion Week імениті бренди задають настрій майбутньому модному сезону. Потім… Докладніше

Травень 7, 2024

З Днем матері 2024: красиві вітальні листівки

Наші матусі — найважливіші люди у нашому житті. Ми безумовно любимо їх за ту увагу,… Докладніше

Травень 7, 2024

Які круті перекладні тату зараз у тренді?

Перекладні тату належать до тих видів прикрас, які мають багато варіантів: від мінімалістичних маленьких до… Докладніше

Травень 6, 2024

♑ Козоріг: характеристика знака зодіаку, сумісність і кар’єра

Козороги – досить загадкові особистості, які навіть для найближчих людей часто залишаються непрочитаною книгою. Абсолютно… Докладніше

Травень 6, 2024

Як вибрати мультипіч?

У сусідів аерогриль Philips – дуже ним задоволені. А друзі настійно рекомендують мультипіч Тефаль, кажуть,… Докладніше

Травень 4, 2024