Краса

13 ефективних засобів для догляду за шкірою навколо очей

Позбавлена підшкірної жирової клітковини, шкіра навколо очей є найтоншою та найвразливішою. Вона перша реагує набряками на недосипання, стрес і на зайвий келишок ігристого минулого вечора, і зморшками — на вікові зміни. Загалом, ця зона як жодна інша видає наш стан з головою! Нікуди не годиться. Потрібно взяти контроль над ситуацією у свої руки та гарненько продумати свій догляд! EVA Blog тобі в цьому допоможе. Нижче ти знайдеш дієві засоби для догляду за шкірою навколо очей, які варто взяти на озброєння.

Цікаво на тему: Як прибрати синці під очима?

Креми та гелі для зони навколо очей: ТОП-4 засоби

Якщо без чогось у beauty-рутині можна обійтися, то без хорошого базового крему для зони навколо очей — навряд чи. Зібрали для тебе 4 гідні продукти для догляду за ніжною шкірою.

Назва Тип продукту Країна Активні компоненти
L’Occitane Aqua Reotier Refreshing Eye Gel Гель Франція – кофеїн;

– гіалуронова кислота.

CeraVe Eye Repair Cream Крем Франція – цераміди,

– рослинні екстракти.

AHC Premier Ampoule In Eye Cream Крем Південна Корея – цераміди;

– колаген.

Medi-Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream Крем Південна Корея – пептиди;

– рослинні екстракти.

L’Occitane Aqua Reotier Refreshing Eye Gel

L’Occitane Aqua Reotier Refreshing Eye Gel – класний зволожувальний гель з ефектом охолодження від синців під очима. У його складі міститься гліцерин, кофеїн, гіалуронова і цитрусова кислоти — вони насичують шкіру вологою, тонізують, освіжають і вирівнюють колір. Роликовий аплікатор, яким оснащене пакування, дає змогу робити легкий масаж і забезпечує лімфодренажну дію, зменшуючи набряклість і припухлості.

CeraVe Eye Repair Cream

Ніацинамід, гіалуронка, олія мигдалю, рослинні екстракти (алое, водоростей, хризантеми) і комплекс церамидів – потужний коктейль для відновлення шкіри. Маючи ніжну текстуру, CeraVe Eye Repair Cream дарує глибоке зволоження, допомагає впоратися з синцями, розгладжує і тонізує. Продукт не має ароматизаторів і підходить будь-якому типу шкіри, швидко поглинається, а також відмінно «лягає» під макіяж.

Цікаво на тему: Що таке антистрес-косметика і для чого вона потрібна

AHC Premier Ampoule In Eye Cream

Якщо потрібен крем з вираженим anti-age ефектом, придивися до AHC Premier Ampoule In Eye Cream. Засіб від корейського бренду має просто неймовірний склад — його формула створена на основі колагенового екстракту, а доповнений він ніацинамідом, пантенолом, церамідами, пребіотиками, гіалуроновою кислотою, а також рослинними екстрактами (ламінарії, камелії, солоду) і оліями (кокоса, макадамії, ши). Тандем з активних компонентів прекрасно розгладжує, насичує і відновлює шкіру. Крем здатний подарувати молодість не тільки зоні навколо очей, але також зменшити видимість носогубних складок, міжбрівних і лобових заломів та інших «проблемних» ділянок.

Medi-Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream

Ще один омолоджувальний крем у нашій добірці – Medi-Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream. Його формула вражає не менше — у ній містяться рослинні олії (сої, ши, оливи) та екстракти (ялівцю, евкаліпта, водоростей, троянди), ніацинамід, колаген, еластин, а також пептидний комплекс і кілька видів гіалуронової кислоти. Засіб не тільки зволожує, ущільнює і розгладжує шкіру, а й діє як міорелаксант, розслабляючи мімічні м’язи та надаючи помітний ліфтинг-ефект.

3 найкращі сироватки з різною дією

Якщо крему недостатньо і хочеться домогтися помітнішого результату, варто підключити додаткові засоби. Сироватки для цього підходять просто чудово. Маючи високу концентрацію активних компонентів, вони підсилюють дію твого догляду. Нижче ти знайдеш трійку класних сироваток.

Назва Країна Активні компоненти
Shiseido Benefiance NutriPerfect Eye Serum Японія – Carnosine DP™;

– вітамінний комплекс.

Talika Eye Calm Roll-on Soothing Eye Care Франція – олія жожоба;

– екстракт канабісу.

Babor Repair Cellular Eye And Lip Serum Німеччина – Gatuline Skin Repair Bio;

– екстракт шовкового дерева.

Shiseido Benefiance NutriPerfect Eye Serum

Секрет ефективності Benefiance NutriPerfect Eye Serum криється в інноваційних компонентах, розроблених у лабораторіях Shiseido – Carnosine DP і вітамінному комплексі BCE&P. Доповнює їх гіалуронова кислота та гліцерин. Маючи легку текстуру, сироватка швидко поглинається, чудово освітлює й освіжає шкіру, допомагає зберегти молодість, розгладжує та захищає від впливу вільних радикалів.

Цікаво на тему: 24 найкращі засоби від гіперпігментації

Talika Eye Calm Roll-on Soothing Eye Care

Talika Eye Calm Roll-on Soothing Eye Care – крем-сироватка з роликовим аплікатором і охолоджувальним ефектом. Її дія — тонізація, зволоження, боротьба з набряком і темними колами. Домогтися помітного результату продукту допомагає багатий вітамінами та амінокислотами екстракт канабісу, який сприяє відновленню шкіри, пом’якшує її, освітлює і робить більш пружною.

Babor Repair Cellular Eye And Lip Serum

Німецький бренд Babor славиться унікальними розробками у сфері beauty і Repair Cellular Eye And Lip Serum не став винятком. Маючи в складі екстракт шовкового дерева і компонент Gatuline Skin Repair Bio, сироватка робить шкіру щільнішою і пружнішою, сприяє регенерації, підвищує захисний бар’єр і має виражений ліфтинг-ефект. Крім цього, продукт ефективний не тільки на зоні навколо очей — він також розгладить мімічні зморшки біля губ.

Інтенсивний догляд: ТОП-3 маски

Шкірі навколо очей бракує зволоженості та живлення, а, може, хочеш швидше позбутися ефекту «панди» або мімічних зморшків? На допомогу прийдуть маски для цієї зони. Розроблені спеціально для потреб ніжної шкіри, вони здатні помітно прокачати її якість. Лови 3 крутих засоби!

Назва Країна Активні компоненти
Pelart Laboratory Dark Circle Remover Mask Україна – сечовина;

– гіалуронова кислота.

Beauty Jar Еye Deal Eye Rubber Mask Латвія – рисова пудра;

– пудра абрикосових кісточок.

Christina Forever Young Eye Smooth Mask Ізраїль – пептиди;

– сквалан.

Pelart Laboratory Dark Circle Remover Mask

Втомилася маскувати темні кола консилером? Обирай Pelart Laboratory Dark Circle Remover Mask. Маючи в складі сечовину, маска допоможе зменшити пігментацію під очима і зніме набряклість, а гіалуронова кислота і натуральні полісахариди забезпечать глибоке зволоження і захистять від втрати вологи протягом 48 годин.

Цікаво на тему: 12 найкращих брендів корейської косметики

Beauty Jar Еye Deal Eye Rubber Mask

Колись альгінатні маски були «секретною зброєю» косметологів, але сьогодні їх без проблем можна використовувати в домашніх умовах. А чи знаєш ти, що подібна косметика є і для шкіри навколо очей? Наприклад, Beauty Jar Еye Deal Eye Rubber Mask. Маючи в складі рисову і пудру абрикосових кісточок, маска відмінно покращує шкіру, освітлює її, підвищує тонус і робить більш пружною. Всього 20 хвилин — і ти готова підкорювати світ одним лише поглядом.

Christina Forever Young Eye Smooth Mask

На зоні навколо очей з’явилися зморшки, і тонус залишає бажати кращого? Використовуй Forever Young Eye Smooth Mask від бренду Christina. Це живильна омолоджувальна маска, у складі якої є сквалан, вітамінний (А, Е, В і С) і пептидний комплекси. Ударна доза активних компонентів забезпечує глибоке зволоження, мінімізує зморшки, підвищує пружність і захисну функцію, а також освітлює і стимулює процеси регенерації.

Швидко й ефективно: добірка дієвих патчів

Гідрогелеві «хвостики» увірвалися в наш догляд на хвилі тренду на корейську косметику, але сьогодні вони не менш популярні. А все тому, що вони мають дві круті переваги — класний лімфодренажний ефект і простоту використання. На які патчі ми рекомендуємо звернути увагу?

Назва Країна Активні компоненти
GEN 63 GENETIC LAB Lift Genesis Китай – пептиди;

– морські водорості.

CosRX Advanced Snail Hydrogel Eye Patch Південна Корея – муцин равлика;

– ніацинамід.

Dr.Hedison Vital Energy Ampoule Patch Південна Корея – пептиди;

– вітамин Е.

GEN 63 GENETIC LAB Lift Genesis

GEN 63 GENETIC LAB Lift Genesis – знахідка для швидкого покращення шкіри навколо очей. Формула просочення містить комплекс пептидів, екстракт морських водоростей і гамамелісу, гіалуронову кислоту та косметичне золото. Разом ці компоненти стимулюють локальний кровообіг і вироблення природного колагену, зменшують глибину зморщок і припухлість, борються із сухістю, а також чинять розслаблювальну дію, що особливо актуально, якщо ти цілий день працюєш за ПК.

Цікаво на тему: Найкращі патчі під очі: рейтинг від EVA Blog

 

CosRX Advanced Snail Hydrogel Eye Patch

Ніацинамід (2%) і муцин равлика в складі сироватки CosRX Advanced Snail Hydrogel Eye Patch ефективно заспокоюють ніжну шкіру, знімають запальні процеси, освітлюють і покращують колір. Просочення добре зволожує, швидко вбирається і не залишає відчуття липкості. Крім цього, патчі представлені у двох розмірах (більше і менше), що дає змогу використовувати їх на тих зонах, де це потрібно.

Dr.Hedison Vital Energy Ampoule Patch

Приховати сліди стресу, розгладити зморшки та поліпшити колір шкіри допоможуть патчі Dr.Hedison Vital Energy Ampoule Patch. У складі ампульної сироватки містяться пептиди, вітамін Е, лецитин і ніацинамід. У комплексі вони стимулюють приплив крові та обмінні процеси в клітинах, що сприяє виробленню природної гіалуронової кислоти та білків (колагену та еластину), освітлюють, уповільнюють окислювальні процеси та борються з віковими змінами.

Поділися своїми секретами догляду за ніжною шкірою навколо очей. Які засоби у тебе в фаворитах, а які продукти з нашої добірки тобі хотілося б спробувати? Welcome в коментарі!

Читай також:

Переглянути коментарі

  • Спасибі за дуже цікаву та корисну інформацію.🤍Придбала один кремчик з вашої добірки,дуже задоволена результатом.🫶🏻Дякую за корисні рекомендації.💚Eva blog-ви як завжди неймовірні.😘💚

Останні

Кімнатні рослини, які люблять тінь

З одного боку, ця тема дуже популярна й навряд чи колись втратить актуальність. Але з… Докладніше

Червень 25, 2024

Найчастіші проблеми, з якими приходять до косметолога

За ідеально красивою та здоровою шкірою стоїть якісний домашній догляд і…, звичайно ж, твій косметолог.… Докладніше

Червень 25, 2024

Гороскоп на липень 2024 року для всіх знаків Зодіаку

Липень на горизонті, а це означає, що настав час дізнатися, які сюрпризи підготували зірки в… Докладніше

Червень 25, 2024

Очищення та зволоження: ТОП-8 олій для душу

Уяви: ти у ванній, тебе обволікає тепла пара, і замість звичного гелю для душу ти… Докладніше

Червень 24, 2024

Як відростити довгі та густі вії в домашніх умовах

Я б хотіла подарувати тобі чарівний швидкий спосіб в короткий термін перетворити коротенькі вії на… Докладніше

Червень 21, 2024

Вакуумні вібратори: яка модель найкраща

Приблизно до 2013 року в секс-іграшках для активної стимуляції ерогенних зон застосовувалася одна технологія –… Докладніше

Червень 21, 2024