Категорії: КрасаПарфумерія

7 квітково-фруктових ароматів для цієї весни

З настанням весни, попри всі обставини,  відчувається особливе натхнення, яким хочеться ділитися з усіма. Добрий настрій і прагнення позитивних змін уособлюють легкі квіткові, фруктові аромати та їхні варіації з додаванням деревних або фужерних акордів. Такий весняний парфум — справді особливий, з передчуттям яскравого літнього сонечка і свіжими спогадами про затишну зиму. У новій добірці від EVA Blog — 7 ароматів, котрі якнайкраще підходять для весняного настрою.

Туалетна вода Gian Marco Venturi Woman

Справжня жіночність

Оригінальний, чуттєвий і дуже тонкий аромат. Уже з перших секунд він захоплює в міру яскравою хвилею з квітів і фруктів, прикрашених шляхетним бергамотом. Парфум налаштовує на легкість, розслабленість, безтурботність. Дуже радимо познайомитися з ним усім прихильницям тонких напівпрозорих композицій.

Туалетна вода Armand Basi In Red

Ніжність оксамиту

Трепетний і пристрасний — це про відомий аромат In Red від Armand Basi. В його основі — легкі ноти цитрусів, соковитий бергамот і зовсім трохи прянощів. Флакон, прикрашений весняними гілочками, уособлює весну з її свіжістю та тонкою солодкуватістю квітів. Це аромат справжньої, щирої та впевненої в собі жінки, котра вміє жити повним життям.

Туалетна вода D&G Anthology L’Imperatrice 3

Розкіш справжньої королеви

Назва цього аромату говорить сама за себе. «Імператриця» — це вишуканість, елегантність і бездоганний смак. Звучання парфуму розкривається ніжними квітковими нотами, прикрашеними літніми відтінками кавуна та ківі. А чуттєвий шлейф із мускусу та цикламену додає виразності й загадковості. З таким ароматом ви відчуватимете себе справжньою королевою балу.

Парфумована вода Lanvin Modern Princess

Аромат для сучасних принцес

Ще один розкішний парфум для сучасних леді: чарівних і граціозних. Його яскраве звучання зіткане з нот смородини та яблука, огорнутих білими квітами та мускусом. Аромат переливається, немов коштовний камінь на сонці, й чітко асоціюється з літом. Ідеальний вибір для теплої весни!

Парфумована вода Elizabeth Arden Ardenbeauty

Солодка свіжість весняного ранку

Класичний аромат підкреслює жіночність і романтичний настрій. У ньому пряні акорди амбри, сандалу та бергамоту переплітаються з квітковими нотами лілії, орхідеї, лотоса. Приголомшлива композиція супроводжує свою власницю легким і тонким шлейфом. Вона однаково підходить як для особливих подій, так і на щодень.

Туалетна вода Antonio Banderas Blue Seduction

Тонка, легка, свіжа

З цим парфумом — хоч на ділову зустріч, хоч кататися на байку. Ноти екзотичних фруктів і квітів створюють грайливий і життєрадісний настрій. А бергамот і листя фіалки огортають шлейфом загадковості. Ідеально для жінок з яскравим, багатогранним характером.

Туалетна вода Angel Schlesser

Витончена граціозність

Якщо любите квіти, фрукти й шляхетні деревні акценти, тоді цей парфум точно вам сподобається. Angel Schlesser — це поєднання бергамоту, свіжих апельсинових квітів, ялівцю, конвалії та дрібки пікантного перцю. Туалетна вода створена саме для весни, коли яскраве сонечко вже дарує теплий настрій, а до літньої спеки ще далеко.

Зачаровувати красою, поєднувати в собі безневинний флірт і глибинний магнетизм, почуватися справжньою королевою, бути граціозною чи яскравою… Будь-який настрій доповнить вдало підібраний аромат! Купуйте парфуми своєї весни на EVA.UА.

Переглянути коментарі

  • Дуже корисні поради та рекомендаціїВідтепер намагатимусь ввести масаж обличчя у свою beauty-звичку, адже користь від нього колосальна!!!

Останні

6 помилок у макіяжі, які додають вік

Іноді буває, що провела биту годину біля туалетного столика, зробила дуже крутий макіяж, але все… Докладніше

Травень 3, 2024

Як зменшити кількість пилу у приміщенні?

Пухнастий сірий шар, який підсвічують сонячні промінчики з вікна, — зовсім не те, що хочеться… Докладніше

Травень 3, 2024

Акцентні зони на обличчі: як змінюються тренди у макіяжі

Макіяж — одна зі сфер, в якій beauty-тенденції дуже часто змінюються. Але в більшості своїй… Докладніше

Травень 2, 2024

Як зробити освіжувач повітря своїми руками: ТОП ідей

Погодься, що приємний аромат у домі — запорука затишку, комфорту та гарного настрою. І попри… Докладніше

Травень 1, 2024

Як вибрати мило і шампунь для новонароджених

Тобі знадобиться зовсім небагато засобів для купання свого малюка, тому не поспішай занадто звільняти місце… Докладніше

Квітень 30, 2024

Не санскрином єдиним: як вибрати крем для обличчя на літо

Літо – це привід прикупити не тільки новий трендовий купальник і класні окуляри, а й… Докладніше

Квітень 29, 2024